annemi yıllardır görmüyorum bana yardım edin lütfen

balbocugu35

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
37
0
16
İzmir
Annemi yıllardır görmüyorum babam göstermiyor korkudan ne biz gidebiliyoruz ne annem gelebiliyor. Artık bu duruma dur demek istiyorum ama babamın korkusundan elimden bir şey gelmiyor.Mahkeme kararına göre 15 gunde bir görme iznimiz var ve temmuz ayında 15 gun kalma hakkımız var. Annem polise durumu anlatsa polis gelip görüş günü bizi alsa tamam olur. Ama polis ben ve kardeşime gitmek istiyormusunuz diye sorarsa babamın korkusundan hayır deriz acaba böyle bi durumda polis sorar mı ? yaşayan bilen varsa Allah rızası için bana yardım edin..

buraya konu açabildiğine göre aklı başında ,yaş itibariyle de olgun biri olduğunu düşündüm ,yani ne demek babamın korkusuna ,böyle bişey olabilirmi ,polise gerek bile yok ,annenle telefonda filan konuşabiliyorsan pekala buluşma da ayarlayabilirsin ,polisi filan katarsan işin içine iş inada biner izini bile kaybettirebilir babanız ,bence annen ile bir program yapın ,ne yani bu kadın esaret altında mı ,konu komşuya bakkala pazara hiçmi çıkmıyor ,bi yerde buluşuverin habersiz ,5 dakika bile olsa görün yani ..
babanız çalışıyorsa iş saatinde ,çalışmıyorsa bir bahane ile çıksın anneniz..
ben annemi görmiycem üstelik baba korkusundan ,yıkarım ortalığı ,bu ana baba kardeşin ve seni nasıl terkedebilmiş ,ne tuhaf bir olay bu ..

Bu konuda Eylül arkadasımıza katılıyorum zannedersem 17-18 yaslarindasin ve birçok seyin üstesinden geldiğine inanıyorum bence yanlış anlama ve cok acımasız bulma lütfen ama annenle görüşmeyi gercekten istesen defalarca görüşürsün seni kimse tutamaz ben de yazını okurken 13-14 yaslarindasin diye düşündüm ama degil.bence de polis olayını bosver annenle gercekten görüşmeyi istiyorsan babana söyle yok karsı gelirse erkek arkadasın annenle görüşmen icin aracı olabilir bence belki senin ulaşamadığın yerlere o ulaşır ve bu babanın kulağına gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…