Bu ne yahu görücüler geliyormuş abla evde kalmışmış filanmış. 25 yaş daha çok genç bir yaş. Evlenecek, yuva kuracak ve o insanlar kapalı kapılar ardında yaşayacak olan ablanız bu işler böyle oldu bitti ile görücüyle olur mu hiç bu zamanda. Ablanın kanının ısındığı, kendi düşünce tarzına uyan birisi olması lazım böyle biri yoksa zorlamamak lazım elbet biri karşısına çıkar sadece annen ya da arkadaşları tanıştırabilir bir görüşün diyebilir zorla evlendirmek ne demek mutsuz olsa ne olacak sorumluluk alacaklar mı. Geç olsun temiz olsun yani.
Abisi olmayan arkadaş edinirsen
Ve sana okulda sürekli evlilik teklifinde bulunanları ablana yönlendirirsen tüm problemler düzelecek, gör bak...
eğer ablan üniversiteye falan gitmediyse evdeyse lise bittiğinden beri millete batar tabi
okudu mu ablanız merak ettim görücü usulu de istiyor demişsiniz?
sen annene açık açık utanırım diyemem ben diyeceksin
ya da şaka yoluyla arkadaşına diyeceksin
başka seçeneğin yok gibi
bence siz çok yerinde bir konuşma yapmışsınızYok ablam uni mezunu 4 yıllık ama arkadaslarinin çoğu evlenince annem kaldi diye düşünüyor.
evet kendisi görücü usulü istiyor hic erkek arkadasi olmadi acikcasi karşı insanlarin sevgilisi olmasina da.. ilk tanıdığım erkek esim olsin diyenlerden.
dediğim gibi ben bile kardesi iken bambaşka düşünüyorum ama..
Zatej annem bana sen de demiyor sadece basimin etini yiyor.
ki söylediği insanlar zatej bizim çocukluk arkadaşımız. Bahsettigi abi de öyle. Hatta ayni okuldan mezunlaro da cekingen biri öyle olunca bi bu ikisi bekar kaldi aralarinda.. ama sonuçta bizim arkadaslar da görüyorlar biliyorlar ben ne yapayım annem istiyorsa :)) gecen resti cektim zaten ben çok sıkıldım artık anne bu konuyu gündemimizden çıkarıyorum nasipse olur birbirimizin dibindeyiz zaten diye )
Bir kac kez de kulağınımıza duyum geldi hani düşünüyorlar diye annem heveslendi ama sonrasi bir türlü gelmedi niyeyse
bence siz çok yerinde bir konuşma yapmışsınız
zaten evlerde aynı yerdeymiş nasipse olur inşallah
o bahsettiğiniz kişi ve ailesi mi düşünüyorlarmış nasıl öğrendiniz de olmadı ki gerisi gelmedi yani?
bence siz çok yerinde bir konuşma yapmışsınız
zaten evlerde aynı yerdeymiş nasipse olur inşallah
o bahsettiğiniz kişi ve ailesi mi düşünüyorlarmış nasıl öğrendiniz de olmadı ki gerisi gelmedi yani?
Ablanızla gorustunuz mu bu konuları? Mademarkadasiniz ile cok yakinsiniz size yakistirma onerileri geliyor aranizda hic mi konusmadiniz bu konulari?zeynonest: 36875807 .!.:Bizm ailelerimiz görüşürler ve cok fazla ortak çevremiz var. Yine aile dostlarimizdan birinin kizi -bizim arkadaslarimizdan biri- ablami kastederek ne güzel olurlar demis laf arasinda deli seyarkadaşım da bizce de düşünüyoruz çok güzel olurlar demiş. Yazin basinda duyduk ama bilemiyorum sonu ne olur..Anneme bunu söylemedim tabi o baska bir yerden duymuş.
yakin oturmuyoruz sadece çok sık birlikte oluruz ailecek tanıştığımız icin..
mantığa çok uygun ama akışına birakmak gerekiyor nasipte ne olduğunu kimse bilemez.
canım işi yoksa nasıl olacak..işi olsa vesile ol derim..bir araştır istersen..Hanimlar nasil bir yol izleyeyim.ablam 25 yasinda ve görücü usulü bir evlilik olacak muhtemelen.. Çünkü kendisi öyle tanismaya meyilli bir insan değil. Gelen görücüleri annemler hep reddetti bugüne kadar bir kac tanesini kabul ettiler onlar bir sekilde olmadi..ama ablamin da evlilik yasi geldi ama görücüsü az oluyor. Anneminde sürekli gözü benim arkadaslarimin abilerinde su olsa olmaz mi ki bu olsa olmaz mi ki..
sürekli kenara çekip çekip soruyor.?
sonucta arkadaslarim da onlarin aileleri de ablami biliyorlar. Evet özellikle biriyle her anlamda uygun ama abinin isi yok olsa onlarda ddüşünürler ama ne diyeyim sonuçta sanki ben mi ayarlayacagim kendi ablama..
bana da sürekli okuldan birileri evlilik teklifinde bulunuyor ve benim bir iliskim var bunu soyleyemedigim icin sürekli kabul et bak tersleme ablan gibi olma falan filan diyor deli oluyorm.
25 yas erken diyeceksiniz ama bizim buralarda evde kalmış gibi oluyor herkes erkenden evini bulsun diyorlar annemde gec olsun derdi simdi mahalle baskisina yenik düştü.
madem öyle bastan gelen iyi görücüleri kabul etseydin diyorum bir sey diyemiyor.
bu işler nasip isi göze iyi olan kötü görünebilir veya tam tersi ama.. nasipten öte yol yok ne diye beni boyle zor durumda bırakıyor cok daraldim.
Kimseyr anlatamıyorm çünkü iki en yakın arkadasimin abisini istiyor annem kimselere söyleyemedim.
Iyi ki varsin be bdv
Görücü usulü evlenmek istiyor diye mi?Kusura bakmayın ama bana göre ablanız okumuş cahil
Görücü usulü evlenmek istiyor diye mi?
O kadar senedir okula gidiyorum hiç de kimse evlenme teklifi etmedisanırım ben de ablan gibi olcam annen çok abartmış müdahale olayını bıraksın sa kız istediği zaman istediğiyle evlensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?