annemin ablami evlendirme hevesi

Kesinlikle haklisiniz. Aslinda bugüne kadar o teslimiyetle yaklasiyordu olaya ama..
görücüye gelen insanlara bakıyor bikinmez bir denize atlayacakmisiz gibi hissediyorum korkuyorum kızımı teslim etmeye diyor. Ablam gelenlerden bir ikisiyle görüştü ama yabanci hissediyorum yada görüşlerimiz uyusmadi diyor. Annemde hem görüşleri beklentileri hem fiziksel özellikleri hem de aile yapisi uyusuyor diye istekli. Hayırlısı olsun. Ben dua ediyorum knun için. Gerçekten mutlu olabileceği iyi biriyle karşılaştırsın. Kendini bugüne kadar hep yanlışlardan korudu karşısına da kendi gibi birini cikarsin ne diyeyim. Anneme de sükunet versin :) her iş olacağına varır.

Çevre baskısı yüzünden öküzün biriyle evlenip hayatı kararan genç kız çoktur.
Kulakları tıkamayi bilemedikten sonra böyle gider yapacak bir şey yok.
Allah ablanıza hayırlısı kısmet versin.
Sizin de yaşınız küçük daha. Okuduğunuz için daha kolay olur annenizi susturmak. Bunun daha iş hayatı var. Meslek sahibi olmadan evlenmeyin pişman olursunuz.

hımm bende aile ye haber yollandı bi bakalım falan dediler sanmıştım
yakışıklı o zaman abisi

hımm bende haber yollandı bi bakalım falan dediler sanmıştım
yakışıklı o zaman abisi
Aman hic degil sadece biraz kimseyi takmayan bir hali oldugu icin oyle ragbet goruyor :) bizim kizda ayni aslinda tencere kapaklar bence de uygun amma biraz zamani var sadece..
benim tuzum kuri herhalde ondan boyleyim herhalde..

"Bana da sürekli okuldan birileri evlilik teklifinde bulunuyor " demişsiniz ya ben buna takıldım, üniversite öğrencileri gelip direk evlenme mi teklif ediyor size bu nasıl bir üniversite..

izdivaç proğramı gibi okul.
Gençler aksiyon arıyor sanırım..

izdivaç proğramı gibi okul.
Gençler aksiyon arıyor sanırım..
Üniversite öğrencileri gelip evlenme teklif etmez, buluşma teklif eder, çıkma teklif eder, arkadaşlık teklif eder,aşk teklif eder; ama evlenme teklif etmez. Üniversite ruhuna ters (en azından sürekli olmaz bu)(edecek birisi varsa o da düzenli görüştüğü sevgilisidir)

Bi arada öğrenciler arasında nişan yapma modaydı.. altın gümüş demir farketmez bir yüzük alıp takarlardınjsdjhsdıodh
ne gülerdim ya...

Aman hic degil sadece biraz kimseyi takmayan bir hali oldugu icin oyle ragbet goruyor :) bizim kizda ayni aslinda tencere kapaklar bence de uygun amma biraz zamani var sadece..
benim tuzum kuri herhalde ondan boyleyim herhalde..
canım senin ilişkin ne kadarlıktı

Üniversite öğrencileri gelip evlenme teklif etmez, buluşma teklif eder, çıkma teklif eder, arkadaşlık teklif eder,aşk teklif eder; ama evlenme teklif etmez. Üniversite ruhuna ters (en azından sürekli olmaz bu)

Bizim Üniversite okuduğumuz yıllarda niye yoktu diye isyaaaaanlara başlamıştım...hahahahha hep bu gibi sebeplerden evde kaldım aa dostlar...
İnan bana da çok garip geldi...Düşünsene merdivenlerden elinde kitaplarla cıkıyosun.Bir erkek sana çarpıyor,sen yere düşen kitaplarını toplarken Adam o anda aşık oluyor ve benimle evlenir misin diyor Fİlm gibi yani

şimdi ki aklım olsa okul içinde yüzük satar..paramı kazanırdım...ekmek peynir gibiydi

evet köşe dönülürdü valla bakıyosun birileri çıkmaya başlamış hoop 3 ay sonra parmaklarında yüzük..
ne iş diyoruz? "ciddi düşünüyoruz" diyorlardı piiiffff geriye bir tanesi bile kalmadı..

hahahah aynen aynen....

Yok İşte isin en garip ve tuhaf kısmı bu. Okulda bir kac arkadas evlendi sevgileriyle sonrasinda olanlar oldu. Kimse çıkma teklif etmiyor. Ben de sevgilimle okulda gezmeyince kimse bilmiyor evlilik teklif ediyor yada ciddi birseyler olsun diye gorusmeyi teklif ediyor.

Haha bu konuya bildim bileli gulmisimdur hic gümüş yüzüğüm olmadi cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…