Yahu dostu olsun olmasın diyen mi var. Ama annem her olayda etkinlikte aile yemeğinde bu kadın da olsun istiyor. Arkadaşından biran bile ayrılmayan ergenler gibi.Benimde çok yalın böyle anlattığınız gibi 2arkadaşım var bizde bu tarz şeyler yapıyoruz hep birlikteyiz bigün abim kıskançlığından anneme onlarla bu kadar içli dışlısınız size kazık atınca görücem sizi demiş ama 25 yıl oldu 2siylede bir kazıklarını görmedim.
Yani insanları anneniz dahi olsa bırakın herkesin kendi hayatı böyle mutlu demekki keşke herkesin böyle dostu olsa.
Olabilir yakın hissediyor demekki ben yanlış bulmuyorum böyle ilişkiyi tabi o kadında aynı şekilde annenize davranıyorsa?Yahu dostu olsun olmasın diyen mi var. Ama annem her olayda etkinlikte aile yemeğinde bu kadın da olsun istiyor. Arkadaşından biran bile ayrılmayan ergenler gibi.
Oydar ben bu tip ilişkileri anne,baba,kardeş de olsa sevmiyorum.
Sonu hiç iyi sonuçlanmadı şahit olduklarımin.
Anneannem de böyledir az cekmiyoruz.
Ben açıkçası tavrını koyuyorum bana derse ki x gelsin ayıp olur hemen parliyorum diyemiyorlar.
Evet dostları,arkadaşları olsun ama sürekli dip dibe,her sırra ortak,her lafta onun ismi beni rahatsız ediyor.
Bir çok kez uyardık rahatsızlığımızı dile getirdik ama yok. İşin kötüsü ben zaten uzaktayım belli zamanlar memlekete gidiyorum onda da bu kadın çıktı. Hatta ablam kavga bile etmiş en son iftar olayında. Annem sanki inat yapıyor. Bilmiyorum insanlar yaşlandıkça çocuklaşıyormuş gerçektenYoooo sizin ozelinizi kadına anlatamaz. Tartışma ise yaramadiysa eylemi geçin. Birşey anlatmayın. Sen başkalarına anlattigin için anlatmıyorum deyin. Ya da bir kere anneniz olmadan ablanizla buluşun.Foto koyun. Sorarsa x teyzeyi de getirirsin yine diye seni davet etmedik deyin. Aile ayrı arkadaş ayri
Askdkflfl nesini yanlış bulmuyorsum mesela. Gurbette yaşıyorum senede sayılı annemi görüyorum ama yanında bonus arkadaşı da var. Her şeyin sınırı dengesi var ne münasebetOlabilir yakın hissediyor demekki ben yanlış bulmuyorum böyle ilişkiyi tabi o kadında aynı şekilde annenize davranıyorsa?
Eyleme dökün. Tartışmayın. Ablan da tartismasin. Kv sessizce çağırıp iftar yapsın. Annen sorarsa x teyze de takılır diye sana söylemedim desin. Bir daha getiremez. Ya d direk x teyzeye kötü davrnsinBir çok kez uyardık rahatsızlığımızı dile getirdik ama yok. İşin kötüsü ben zaten uzaktayım belli zamanlar memlekete gidiyorum onda da bu kadın çıktı. Hatta ablam kavga bile etmiş en son iftar olayında. Annem sanki inat yapıyor. Bilmiyorum insanlar yaşlandıkça çocuklaşıyormuş gerçekten
Günlerce küser sürekli laf sokar. Bilmiyorum aslında iyi fikir biz anneme karşı fazla müsamahakarız galiba. Yani bizden bunun acısını çıkartmasın diye o kadından hem rahatsız olur hem eyleme geçemeyiz galiba.Eyleme dökün. Tartışmayın. Ablan da tartismasin. Kv sessizce çağırıp iftar yapsın. Annen sorarsa x teyze de takılır diye sana söylemedim desin. Bir daha getiremez. Ya d direk x teyzeye kötü davrnsin
X teyzeyi yildirin o zaman :))))Günlerce küser sürekli laf sokar. Bilmiyorum aslında iyi fikir biz anneme karşı fazla müsamahakarız galiba. Yani bizden bunun acısını çıkartmasın diye o kadından hem rahatsız olur hem eyleme geçemeyiz galiba.
Arkadaşı olması güzel ama bu kadar samimiyet bir yerden sonra patlak verir, leris demişti dersin.İyi geceler. Bi konu da ben patlatayım dedim hadi bakalım.
Ay iyice sinir oldum ben mi abartıyorum ya da siz nasıl tepki verirdiniz iki fikir alırım iyi olur. Neyse çok uzatmadan konuma geçeyim. (Böyle yazanlara da hep “ay uzattın zaten sadede gel” derdim. Kınadım başıma geldi gördünüz mü)
Annemin uzak bi akrabası annemin mahallesine taşındı bir sene kadar önce. Annemle baya samimi oldular. Önceden de tanışıyorlardı tabi ama şuan baya kanka modunda takılıyorlar.
Sorun şu ki annem, kadın her şekilde bizimle olsun istiyor. Örneğin geçen bayram gittiğimde x de gelsin x’i çağıralım. Yemeğe kahvaltıya gezmeye… Ablam kayınvalidesiyle annemi iftara çağırmış mesela annem hemen x teyzeni de ara çok ayıp olur diyormuş. Annemi ne zaman arasam ya kadın annemde ya annem o kadının evinde. Elbette arkadaşı olsun yalnız kalmasın ama özelimiz kalmadı resmen. Ablamların ya da benim bi sorunumuz olsa annem dertleşme adı altında kadına anlatıyor. Ne gerek var buna. Kaç defa konuştuk ama yok bağırıp çıkıyor annem. “Hiç arkadaşım olmasın mı siz kimsiniz arkadaşlarıma karışıyorsunuz” buarada annemin arkadaş çevresi çok geniştir bir sürü arkadaşı var zaten ha bu da olsun ama neden bu kadar aile içinde bu kadın.
Yani bilmiyorum ben mi kafaya takıyorum annem mi çocukluk ediyor. Belki farklı bakış açıları gelir.
İşin ilginç yanı geçen seneye kadar annem kadından hiç haz etmezdi sürekli kötü konuşurdu hakkında. Şimdi e anne noldu deyince napayım kızım burda oğlu kızı yok yalnız mı kalsın diyor. Yahu sen yalnız kalan kadınları avutma derneği misin? Belki de önceki söylemleri şuanki kadına acıyor gibi tavırları falan da batıyor bize.Arkadaşı olması güzel ama bu kadar samimiyet bir yerden sonra patlak verir, leris demişti dersin.
Ablanızın iftar davetine çağırması biraz abartılı olmuş. O kadında anneniz için aynı davranışları gösteriyor mu peki? :)
Normalde kimse yokken ilişkileri nasıl bilmiyorum. Kadının bi kızı var zaten yurt dışında kırta bir geliyordur. Bana daha çok annem kadını salmıyor gibi geliyor.Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler. Bir de arkadaş da aynı şekilde davranıyor mu? Ne bileyim çocukları gelince, bir yere davet edilince çağırıyor mu? Çağırmıyorsa oradan saldır
Kusura bakmayın ama annenizde pek samimi gelmedi bana, önceden arkadasından konusup sonra arkadas olması.. Gerçi fikirler zamanla değişebilir, ama yinede bir yerde patlak verecektir.İşin ilginç yanı geçen seneye kadar annem kadından hiç haz etmezdi sürekli kötü konuşurdu hakkında. Şimdi e anne noldu deyince napayım kızım burda oğlu kızı yok yalnız mı kalsın diyor. Yahu sen yalnız kalan kadınları avutma derneği misin? Belki de önceki söylemleri şuanki kadına acıyor gibi tavırları falan da batıyor bize.
Hiç bu kadarını da görmedim ya. Her şeye kadını çağıralım kadını çağıralımNormalde kimse yokken ilişkileri nasıl bilmiyorum. Kadının bi kızı var zaten yurt dışında kırta bir geliyordur. Bana daha çok annem kadını salmıyor gibi geliyor.
Annem bize de samimi gelmiyor zaten asdlflgş hem kadını her şeyin içine dahil ediyor arkadaşım diyor hem bazen üff bu da sıktı muhabbetine getiriyor. Kadının üzerinde bi hakimiyet kurma çabası mı desem bize inat mı yapıyor desem ay değişik yaniKusura bakmayın ama annenizde pek samimi gelmedi bana, önceden arkadasından konusup sonra arkadas olması.. Gerçi fikirler zamanla değişebilir, ama yinede bir yerde patlak verecektir.
Sorma valla kıymete bindi. En son gittiğimde kahvaltıya çağırmak istedi biraz tavır yaptım anne ne gerek var dedim bozuldu çağırmadı ama baya bozuk attı bana ertesi gün yine çağırdı bu sefer bana demeden çağırmış. Yani kadın olmadan yapamıyor adkflglgşHiç bu kadarını da görmedim ya. Her şeye kadını çağıralım kadını çağıralımçaya kahveye çağır, güne çağır tamam. Bu ne yeni yetme ergen gibi? Şimdi hepiniz itiraz ediyorsunuz ya iyice kıymete bindi bir de var ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?