Annemin bana bedduası

Nevrestee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
112
1
116
istanbul
Gerçekten çok kötüyüm. aslında hiç yazacak halim yok kızlar. ama yazmazsam daha çok kafayı yiyicem bugün öğleden sonra annem bana geldi. küstük. barışmaya gelmişti. daha temine kadar bendeydi. 1 saat önce falan gitti eivne. ne yazıkki barışamadık daha çok kavga ettik. beni okadar çok çileden çıkardıki biliyorum yaptığım kötü birşey ama annemin koluna vurdum çok pişmanım ama neyapıyım beni deli etti. bir anlık refleks. oda bana beddua etti allah inşallah bin belanı versin. bana vuran elini .... gerisini duyamadım odaya gitmiştim. kaç kere dedi allah bin belanı versin diye hala ağlıyorum. anne hakkı ödenmez biliyormusun, seni hiç affetmicem falan dedi. gerçekten çok kötüyüm. çok ağladım. keşke vurmasaydım diyorum ama gerçekten beni çok delirtmişti. küçükten beri böğle. annem beni gerçekten deli ediyor. bazen annemi sevmediğimi söğlüyorum onun beni bu deli edişleri onunla benim arasındaki bağı yıpratıyor. sinirlenince gözüm hiç birşeyi görmez. cinayet işleyesim geliyor. annemde sinirlendiğimi bile bile üstüme gidiyor. küçükten beri öğle sevmedim annemi sevemedim. ama ona muhtacım. ondan başka kimsemde yok. yıllarca az şey çekmedik. bugün çok doldum ve patladım kötü şeyler söğledim dayanamadım artık çok üzgünüm. 2 çocuğum var ama dayanamıyorum çok ailevi kavgalar yaşıyoruz. çok sorunlarımız var. çocuklarım olduğu için sabrettim ama yakında intihar edicem gerçekten. sorunların üstesinden gelemiyorum. herşey üstüme üstüme geliyor. daha öncedde allah inşallah bildiği gibi yapsın seni. bana bu yaptıklarını çek fialn demişti. küçükten beride derdi zaten ama beddua çok etmezdi. çok kötüyüm o beddua şimdi tutarsa neolucak? gerçekten intihar planları yapıyorum. dayanamıyorum kızlar. neolur yardım edin.

Canim sacmalama ne intihari 2 cocugun varmis onlari hic mi dusunmuyorsun ? lütfen o fikri cikar aklindan..
Keske vurmasaydin annene yani cok dokunmustur ona o hareketin ondan sinirlede soylemis olabilir ama aranizdaki sorun ne bilmiyorum,
gidip ozur dileyip gonlunu al bence umarim duzelir araniz..

cennet annelerin ayaklarının altındadır ama siz yaşarken annenize cehennemi yaşatmışsınız.bir anneye ne olursa olsun vurulurmu.yavaş yada hızlı ne farkeder.sabırlı olmalısınız annenize karşı.sizinde evlatlarınız var size karşı nasıl olmalarını istiyorsanız sizde annenize karşı öyle olun.çünkü yarın öbür gün çocuklarınıza en büyük örnek olacak kişi sizsiniz.annenizle tartışmanıza neden olan olay nedir ?

senin şuan bu kadar kötü olamanın nedeni ne şimdiye kadar yaşadıkların ne de bedduadan korkman değil, pişmansın vicdanından ağlıyorsun sadece, annene neden bu kadar kızdın merak ettim doğrusu... belki vardır bir çözümü, sen de bir annesin sonuçta nasıl annene muhtaçsan sana da muhtaç çocukların var, maneviyatın güçlü olmalı.. sakin ol bakalım...

intiharda hiçbirşeyin kurtuluşu değil.hergünümüz güllük güstanlık gececek hali yok.illaki hepimizin hayatında çıkılmayacak noktalar oluyor ama sabrediyoruz.herşeyi zamana bırakıyoruz.zaman en büyük ilaçtır.bence sizde ikinizin sinirleri yatıştıktan sonra.annenizde aynı konulara girmeden özür dileyin ve konu kapansın üstelemeyin.haklı dahiiiii olsanız.o çünkü anne aklından bunu çıkarma bu gün varsa yarın yok.kıymetini bil zaman gelir çok ararsın anneni

2 cocugunuz olduguna gore benden cok cok buyuksunuz.. 16 yasindayim belki bu yasinda bana yazmak sanami kaldi dersiniz ama ben annemi kaybettim .. 8 ay once bi kac gun sonra 9 ay olcak.. annenizle aranizda kucuklugunuzden beri neler olurdu kim kimi daha cok hirpaladi uzdu bilemem.. ama o senin annen ablacik .. sizi o dogurdu .. kiliniza zarar gelse en cok onun cani yanar.
Annemi kaybettim ama hic bi pismanligim yok .. ben annemi hic bi zman uzmedim .. bi gun annenize bisey olsa vicdan azabi cekersin ablacik ..

Annenizden ozur dileseniz affederki bi kac gune.. dayanamaz..

Bide belki kizicaksn ablacik ama coook bencilsin..kendini dusunuyosun .. sana bisey olsa cocuklarin ne hale gelir..?

Son düzenleme:

gerçekten çok bunaldım. yıllarıdr bu böğle. biliyorum çocuklarımdan asla ayrılamam. onlar benim canlarım. ama canımdan da can gidiyor. bugün patladım ve sizlerle bu konuyu paylaşmaya karar verdim. neolur kızmayın bana. çok pişmanım ama özür dilemeyede yüzüm yok. arasam açmaz telefonu zaten. keşke vurmasaydım ama refleks işte. bana yaptığı hareketleri görseniz çok sinirli davranıyor en ufak şeyden kavga çıkarıyor. ufacık şeyleri çok büyütüyor. mesela ufacık bir bardaktan başlar kavga nerdeyse kan davasına dönüyor. bende azımı tutamıyorum. birimizden biri sussa böğle olmucak işler ama ikimizde susamıyoruz. sonunda cinnet geçirmeye kadar gidiyor bu iş. sözde barışmaya gelmişti kavgayla bitti sonu. eşimede kızıyor. annemle anlaşamıyoruz. onu üzmek bende istemem ama oda beni anlamıyor. beni sildi biliyorum. beddua etmesi çok ağırıma dokundu. birden öğle diyince çok üzüldüm ve ağlmak zorunda kaldım.
onunla ettiğim kavgaları eşimle etmiyorum. artık çok bunaldım...

Bi cocuk ne kadar buyuk fedalarliklarla doguyor biliyormusun ? Bugun dur git yarin affet agla bagir ozur dile ben 26 yasinsayim evliyim cogu zaman annemin bas ortusunu koklarim

öncelikle intihar edersen kimse vicdan azabı falan çekmeyecek nevreste.. olan sana olacak, öteki dünyayı sen yaşarken çocuklarına cehennemi bu dünyada yaşatacaksın.. annesiyle kavga etmeyen evlat yoktur, hepimiz iyi-kötü tepkiler vermişizdir.. tartışmayı, ne kendine ne de annene şiddet boyutuna getirecek kadar büyütme bir daha.. baktın ki iş kötü duruma sarıyor, çık bulunduğun ortamdan.. sokağa çık, odadan çık ama nefes al biraz.. vicdan yapma şimdi, daha kötü buhrana sürükleme kendini.. sorun ne ise çözülür, biraz sakinleşince gider konuşursun annenle..

Neden ki bu kavgalariniz ayni evin icinde bile degilsiniz bekarken bende cok kavga ederdim annemle,
okuldan gelirdim daha ayakkabilarimi cikarmadan kavgaya tutusurduk..
Vurmasan iyiydi ama olmus bi kere gidip gönlünü alsan affeder belki...
sakin olmaya calis cocuklarini dusun kotu dusunceleri aklindan at bence

Çok mu sinirlendin ortamı terk ediceksin.
Açıkcası ben birine vurabilen insanlardan korkuyorum.
Kaldı ki annesine vurabilecek kadar sinirden kendini kaybeden biri beni korkutuyo.
İnsanız sinir olabiliriz, gıcık olabiliriz, deli ediliyo olabiliriz AMA bi'an gözlerimizi kapatıp derin bi'soluk alacak kadar da kendimizde olmalıyız.
İntihar diyosun bi'de resmen hatanı üçe katlıyosun. Annene vurmak, intihar etmek ve çocuklarını düşünmeksizin bencilce mantığını kaybetmek. Herkes ailesiyle süper ötesi değil ki.

Bence koşarak psikolojik destek almalısın. En önemlisi de çiçeğini kap annenin kapısında gerekirse yat. Bak bayram da geliyo...

Bi cocuk ne kadar buyuk fedalarliklarla doguyor biliyormusun ? Bugun dur git yarin affet agla bagir ozur dile ben 26 yasinsayim evliyim cogu zaman annemin bas ortusunu koklarim

Biliyorum. bende çocuklarımı ne zorlukla doğurdum büyütmeye çalışıyorum. öbür dünya umrumda değil. çok hata yaptım farkındayım ama bu hataları yapmama beni annem sürükledi. cehennemde yanacağımı çok iyi biliyorum. zamanı ne kadar çok geri sarmak isterdim. 3 yaşındaki halime dönmek isterdim. o zamanları anneme nekadar bağlıydım. oda bana. beni eskilerden beri artık hiç sevmiyor. bu yaşımda bazen başımı okşamasında ihtiyacım olur yatarım dizine. anne beni severmesin derim? hiç sevmez. seni sildim artık demişti. işte başlar ozaman kavga. hayattan çok bıktım. keşke hiç evlenmeseydim diyorum. keşke hiç doğurmasaydımda bu çocukları yazık etmeseydim baştan intihar etseydim diyorum. hep hata yaptım hep...

aranızda neler yaşandı ki birbirinizden bu kadar koptunuz?

canım sen şuan baya bunalımdasın ve bu durum seni yanlışa sürükleyebilir Allah korusun.sen şimdi silkelen ve kendine gel çünkü sana muhtaç evlatların var,annene gelince elbette ona vurmuş olman mantıklı değil,ama zaten mantıklı düşünebilicek bir durumda olsaydın eminim yapmazdın bunu kendine söyle ve rahatla çünkü sende insansın sonuçta,ve hatasız insan olmaz düşünsene cinnet geçirip ailesini evlatlarını yok edenler var görüyoruz hep gazetede tv de.o insanları düşün birde.daha fazla üzülme ayrıca Rabbim bilir tabi ama anne bedduası kabul olmaz sütü karşı gelir derler,babanınki olur derler.sen annenin gönlünü al sinirler yatışınca ve hayatınızın geri kalanında ona cevap vermeden idare etmeye çalış bak bakalım nasıl değişiyor herşey.:)biraz mücadele lütfen intiharda neymiş zaten gidicez zamanı gelince aldığın zayıf not bile boş kağıt vermekten iyidirbol şans

offf off arkadaşım dizine yatıp sevilme yaşını çoktan geçtik.benim annem küçükken burnumu öperdi şimdi burnum eline değse iğreniyor büyüdük artık.annem şimdi gözlerinle seviyor beni kalbinle seviyor.buda bana yeter.şimdide torunlarını burnundan öperek seviyor.bizim papucumuz damda

Keşke böyle bişey yaşamasaydınız ama sanırım ikinizde çok sinirlisiniz sanırım... Ağlamak yerine gidip annenizden özür dileyin. Sizde anneymişsiniz anneler kızar ama yinede affeder Anne kız arasında olur öyle tartışmalar uzatmayın alttan alın af dileyin olsun bitsin...

pek açıklamak istemiyorum aslında, ama merak ediyorsanız şöğle söğliyeyim, annem çocukları parka götürmek istedi. havada yağmurluydu sabah yağmur yağmıştı biraz, dinmişti ama dışarı çıkılcak bir hava yoktu. bende çıkarma anne şimdi yaştır park dedim. gel biz sohbet edelim. kahve içelim ne yapçan anne sen onları dedim. oda illa götürcem dedi ordan bi başladı kavga çocukları doğurduğumdan kendi doğumuma kadar gitti olay. daha açıklamak istemiyorum. baya tartıştık. beni çok sinir etti. yanımda oturuyordu. bi vurdum koluna manyak kadın, defol be dedim. odaya gittim oda beddua etti gitti. zamanı keşke geri sarabilseydim. sudan sebeplerden başlar kavgalar en son hakaretlerle biter. off çok yoruldum artık. annem beni hep günah işlemeye zorluyor. ağzımıda tutamıyorum ne yapıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…