Gerçekten çok kötüyüm. aslında hiç yazacak halim yok kızlar. ama yazmazsam daha çok kafayı yiyicembugün öğleden sonra annem bana geldi. küstük. barışmaya gelmişti. daha temine kadar bendeydi. 1 saat önce falan gitti eivne. ne yazıkki barışamadık daha çok kavga ettik. beni okadar çok çileden çıkardıki biliyorum yaptığım kötü birşey ama annemin koluna vurdum çok pişmanım ama neyapıyım beni deli etti. bir anlık refleks. oda bana beddua etti allah inşallah bin belanı versin. bana vuran elini .... gerisini duyamadım odaya gitmiştim. kaç kere dedi allah bin belanı versin diye hala ağlıyorum. anne hakkı ödenmez biliyormusun, seni hiç affetmicem falan dedi. gerçekten çok kötüyüm. çok ağladım. keşke vurmasaydım diyorum ama gerçekten beni çok delirtmişti. küçükten beri böğle. annem beni gerçekten deli ediyor. bazen annemi sevmediğimi söğlüyorum onun beni bu deli edişleri onunla benim arasındaki bağı yıpratıyor. sinirlenince gözüm hiç birşeyi görmez. cinayet işleyesim geliyor. annemde sinirlendiğimi bile bile üstüme gidiyor. küçükten beri öğle sevmedim annemi sevemedim. ama ona muhtacım. ondan başka kimsemde yok. yıllarca az şey çekmedik. bugün çok doldum ve patladım kötü şeyler söğledim dayanamadım artık çok üzgünüm. 2 çocuğum var ama dayanamıyorum çok ailevi kavgalar yaşıyoruz. çok sorunlarımız var. çocuklarım olduğu için sabrettim ama yakında intihar edicem gerçekten. sorunların üstesinden gelemiyorum. herşey üstüme üstüme geliyor. daha öncedde allah inşallah bildiği gibi yapsın seni. bana bu yaptıklarını çek fialn demişti. küçükten beride derdi zaten ama beddua çok etmezdi. çok kötüyüm o beddua şimdi tutarsa neolucak? gerçekten intihar planları yapıyorum. dayanamıyorum kızlar. neolur yardım edin.
Canim sacmalama ne intihari 2 cocugun varmis onlari hic mi dusunmuyorsun ? lütfen o fikri cikar aklindan..
Keske vurmasaydin annene yani cok dokunmustur ona o hareketin ondan sinirlede soylemis olabilir ama aranizdaki sorun ne bilmiyorum,
gidip ozur dileyip gonlunu al bence umarim duzelir araniz..
gerçekten çok bunaldım. yıllarıdr bu böğle. biliyorum çocuklarımdan asla ayrılamam. onlar benim canlarım. ama canımdan da can gidiyor. bugün patladım ve sizlerle bu konuyu paylaşmaya karar verdim. neolur kızmayın bana. çok pişmanım ama özür dilemeyede yüzüm yok. arasam açmaz telefonu zaten. keşke vurmasaydım ama refleks işte. bana yaptığı hareketleri görseniz çok sinirli davranıyor en ufak şeyden kavga çıkarıyor. ufacık şeyleri çok büyütüyor. mesela ufacık bir bardaktan başlar kavga nerdeyse kan davasına dönüyor. bende azımı tutamıyorum. birimizden biri sussa böğle olmucak işler ama ikimizde susamıyoruz. sonunda cinnet geçirmeye kadar gidiyor bu iş. sözde barışmaya gelmişti kavgayla bitti sonu. eşimede kızıyor. annemle anlaşamıyoruz. onu üzmek bende istemem ama oda beni anlamıyor. beni sildi biliyorum. beddua etmesi çok ağırıma dokundu. birden öğle diyince çok üzüldüm ve ağlmak zorunda kaldım.
onunla ettiğim kavgaları eşimle etmiyorum. artık çok bunaldım...
intiharda hiçbirşeyin kurtuluşu değil.hergünümüz güllük güstanlık gececek hali yok.illaki hepimizin hayatında çıkılmayacak noktalar oluyor ama sabrediyoruz.herşeyi zamana bırakıyoruz.zaman en büyük ilaçtır.bence sizde ikinizin sinirleri yatıştıktan sonra.annenizde aynı konulara girmeden özür dileyin ve konu kapansın üstelemeyin.haklı dahiiiii olsanız.o çünkü anne aklından bunu çıkarma bu gün varsa yarın yok.kıymetini bil zaman gelir çok ararsın anneni [/QUOTE
Hepinzi çok haklısınız. bende biliyorum bunları ama kendimi tutamıyorum. sinirlendiğim zaman ağzıma ne gelirse söğlüyorum. şimdi bunları düşünmek istemiyorum ama ona bişey olursa tabiki kahrolurum. ona söğklediklerimi çocuklarımdan çekiceğim diye çok korkuyorum. hatalarımın hayatımı değiştirmesini istemiyorum. kusura bakmayın şuan çok üzgünüm ve ne söğliyeceğimi bilmiyorum. kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
Bi cocuk ne kadar buyuk fedalarliklarla doguyor biliyormusun ? Bugun dur git yarin affet agla bagir ozur dile ben 26 yasinsayim evliyim cogu zaman annemin bas ortusunu koklarim
intiharda hiçbirşeyin kurtuluşu değil.hergünümüz güllük güstanlık gececek hali yok.illaki hepimizin hayatında çıkılmayacak noktalar oluyor ama sabrediyoruz.herşeyi zamana bırakıyoruz.zaman en büyük ilaçtır.bence sizde ikinizin sinirleri yatıştıktan sonra.annenizde aynı konulara girmeden özür dileyin ve konu kapansın üstelemeyin.haklı dahiiiii olsanız.o çünkü anne aklından bunu çıkarma bu gün varsa yarın yok.kıymetini bil zaman gelir çok ararsın anneni [/QUOTE
Hepinzi çok haklısınız. bende biliyorum bunları ama kendimi tutamıyorum. sinirlendiğim zaman ağzıma ne gelirse söğlüyorum. şimdi bunları düşünmek istemiyorum ama ona bişey olursa tabiki kahrolurum. ona söğklediklerimi çocuklarımdan çekiceğim diye çok korkuyorum. hatalarımın hayatımı değiştirmesini istemiyorum. kusura bakmayın şuan çok üzgünüm ve ne söğliyeceğimi bilmiyorum. kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
benim annemde anlaşamadığımız nokta oldumu üstüme gelir.kendimi savunurum ama asla vuramam o benim anneme nasıl vururum.çok dayanılmaz hale geldimmi en fazla hıçkırarak ağlarım.ben evime gidiyorum der ikimizin sakinleşmesini beklerim.sonra oda dayanamaz bende tekrar hiçbirşey olmamış gibi konuşuruz.unuturuz birbirimize kin beslemeyiz küsmeyiz.ona birşey olsa ne ben dayanabilirim nede o bana dayanabilir.ben hasta olsam başıma birşey gelse eminimki annem kadar kimse yanmaz.önce annem sonra babam ikiside benim acımı en çok onlar yaşar.ama anne hiçbirşeye benzemez.siz evlatlarınızı düşünün onlara baktığınız zaman ne düşünüyorsunuz sizin için herkezden herşeyden dahamı önemli emin olunki annenizde sizi ve kardeşlerinize aynı duyguları hissediyordur.beddu etmesi doğru değil ama demekki canı çok yanmış.bir anne kolay kolay beddua etmez yavrusuna kötü olmasını istemez.olayı bilmiyorum ama illaki sebep var.
Biliyorum. bende çocuklarımı ne zorlukla doğurdum büyütmeye çalışıyorum. öbür dünya umrumda değil. çok hata yaptım farkındayım ama bu hataları yapmama beni annem sürükledi. cehennemde yanacağımı çok iyi biliyorum. zamanı ne kadar çok geri sarmak isterdim. 3 yaşındaki halime dönmek isterdim. o zamanları anneme nekadar bağlıydım. oda bana. beni eskilerden beri artık hiç sevmiyor. bu yaşımda bazen başımı okşamasında ihtiyacım olur yatarım dizine. anne beni severmesin derim? hiç sevmez. seni sildim artık demişti. işte başlar ozaman kavga. hayattan çok bıktım. keşke hiç evlenmeseydim diyorum. keşke hiç doğurmasaydımda bu çocukları yazık etmeseydim baştan intihar etseydim diyorum. hep hata yaptım hep...
Biliyorum. bende çocuklarımı ne zorlukla doğurdum büyütmeye çalışıyorum. öbür dünya umrumda değil. çok hata yaptım farkındayım ama bu hataları yapmama beni annem sürükledi. cehennemde yanacağımı çok iyi biliyorum. zamanı ne kadar çok geri sarmak isterdim. 3 yaşındaki halime dönmek isterdim. o zamanları anneme nekadar bağlıydım. oda bana. beni eskilerden beri artık hiç sevmiyor. bu yaşımda bazen başımı okşamasında ihtiyacım olur yatarım dizine. anne beni severmesin derim? hiç sevmez. seni sildim artık demişti. işte başlar ozaman kavga. hayattan çok bıktım. keşke hiç evlenmeseydim diyorum. keşke hiç doğurmasaydımda bu çocukları yazık etmeseydim baştan intihar etseydim diyorum. hep hata yaptım hep...
cennet annelerin ayaklarının altındadır ama siz yaşarken annenize cehennemi yaşatmışsınız.bir anneye ne olursa olsun vurulurmu.yavaş yada hızlı ne farkeder.sabırlı olmalısınız annenize karşı.sizinde evlatlarınız var size karşı nasıl olmalarını istiyorsanız sizde annenize karşı öyle olun.çünkü yarın öbür gün çocuklarınıza en büyük örnek olacak kişi sizsiniz.annenizle tartışmanıza neden olan olay nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?