Böyle sorunlar çoğu anne- kız arasında oluyordur.
Ben de annemle arkadaş gibiyim hatta o benim en yakın arkadaşımdır ancak bazen beni delirttiği oluyor gerçekten.
O zamanlar ikimizde birbirimize küsüyoruz çocuk gibi.
Sonra dayanamıyoruz barışıyoruz tabi
Bence bir buket çiçek yaptırıp gönlünü alın.
Ayrıca annenin bedduası tutmuyor diye biliyorum ben anne ne kadar kızarsa içinden beddua edemezmiş :)
Ahhh Ahhh tutmazmı anne bedduası benim babannem amcam evlenirken amcama beddua etmiş kan kusasın diye,amcam evlendikten 1 ay sonra kas kusmuş hastalığa yakalanmıs..Babama beddua etmiş gün görmeyesin diye babam evlendikten 2 ay sonra hastalıga yakalanmış ve 3 ay hastanede yatmış,diğer amcamada hayatta parayı hep kovala hiç bişeye sahip olama demiş,şimdi ev dahi alamıyorlar,değişik şeyler yaşıyolar..Bir araya geldiklerinde hepte konusurlar annem beddua etti diye..Tuhaf ama babannemin bedduaları hep tuttu
kusura bakmayın ama anneye vurulurmu????????? şok oldum gerçekten, okurken sizi ergenlige girmiş çocuk sandım, oysa iki çocugunuz varmış, yarın öbür gün onlarda size el kaldırsın görürsünüz beddua ediyormusunuz etmiyormusunuz
bence intihari falan aklınızdan çıkarın, çiçek alın ayaklarına kapanın özür dileyin, başka çaresi yok!
karşılıklı hatalar var evet ama
bide şöyle düşünün sizin de iki evladınız varmış Allah bağışlasın
Allah öyle bi ortam yaşatmasın ama siz evlatlarınıza beddua etseniz ciddiyeti ne derece olur
lütfen üzülmeyin annenin bedduası değil babanın bedduası tutar derler
hem sinir anında sizin refleksiniz gibi onun da kelimeleri aniden çıkmıştır ağzından[/QUOT
Teşekkür ederim.
ben sinirimle hareket etsem o bilinçli yapıyor. bile bile beddua ediyorartık siz düşünün işler buddua lık hale geldi.
allahımla içten içe konuşuyorum. diyorum allahım ben yaptım ne dedim. beni affet. annem bana kötü davranmasın. bana evlatlarımla ders verme diyorum. başka kimsem yok allahtan başka. allaha sığınıyorum. annem hayatımı mafediyor. bir beddua yüzünden çocuklarımın,ailemin,benim geleceğim maf olucak. o zaman dayanamam işte ben bu acılara.
karşılıklı hatalar var evet ama
bide şöyle düşünün sizin de iki evladınız varmış Allah bağışlasın
Allah öyle bi ortam yaşatmasın ama siz evlatlarınıza beddua etseniz ciddiyeti ne derece olur
lütfen üzülmeyin annenin bedduası değil babanın bedduası tutar derler
hem sinir anında sizin refleksiniz gibi onun da kelimeleri aniden çıkmıştır ağzından
Ben Sizi Haklı Buldum Valla Annenizde Çok Suç Var,En Ufak Bi Tartışmayı Büyütüyorsa,Konu Alakasız Yerlere Getiriyorsa Ve Kinci Biriyse Sizin de Bu Tepkileriniz Normal Anladığım Kadarıyla Anneniz Çok Sevecen Biri Değil Evlatlarına Karşı Koluna Vurmayı Haketmemiş Belki Ama Bu Tepkileriniz Normal
Özetiyle Şu;Sizin Huyunuzu Bilerek Kışkırtıyorsa Ve Hiç Sevgi Göstermemişse Size Ancak Sizin Gibi Evladı Olabilir O Anne(!) nin
Annemi suçlu göstermek gibi bir niyetim elbette yok. evet sonuçta anne. ama artık siz anlayın beni. annemmi suçlu benmi? annem neden böğle yaptı bana hiç bilmiyorum. son zamanlarda iyice çığırından çıktı. benide çıkardıevlenmemi istemedi. çocuklarımı istemedi. halini hareketlerini görseniz. sanki aramıza kara kedi girdi. bunları anlatmak ne kadar doğru olur bilemiyorum ama şunlarıda paylaşmak isterim. annem ben küçükten beri bana yanlış davrandı. bir kere sevdimi 2 kere dövüyordu. 6 yaşımdayken sırtımda oklava kırmıştı. vileda sopasınla filan döverdi. okuldan gelirdim bazen iştahım olmazdı döverek yemek yediriyordu. ben şimdi yaşadıklarımı çocuklarıma yaşatmamaya çalışıyorum. annemin bedduasını ise çekmek istemiyorum
Çok saol. Çok moral oldu bu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?