Annemin benden habersiz evimin fotoğraflarını çekip paylaşması

Herkesin iliskisi farklidir.
Ancak hem tasinma zamani yardima gelecek, sonra isi bitince gidecek miydi anlamadim ben.
Mesafe isteniyorsa her alanda olur.
O zaman siz de bu tarz ozel isleriniz icin cagirmayacaksiniz.

Babam geldi yeni torunlara bakmaya, bi kqc hafta kaldi, yuz tane video cekmistir evin her yerinde, hem de ev daginik mi pis mi umursamadan. E baba cekme desem sizce bir dahaki sefere gelir mi? Gelse keyifli olur mu?

Ben ev dağınık değilse annemin fotoğraf göndermesinden rahatsız olmam açıkçası. Rahatsız olsam bile ses etmem. Ama biraz dağınık bir insanım maalesef. O halde değil fotoğraf gönderilmesi, biri odama girse rahatsız olurum.

Kafaya takacak sey bulamamissiniz

Internete yuklese tamam dicem de kadin wastapta akrabalara atmis

Nazar deger diye mi korktunuz yeni evinize?

İşte bunlar hep dertsizlik...

ana babaya da biz yalvardık sanki bizi doğur diye. sahiplenmeyip napıcam ana kucağında eve ekmek mi götürücem?
E doğursun diye yalvarmadıysanız, aklınız eriyor alın şimdi canınızı? Sapla samanı karıştırıyorsunuz. “Ben, benim, bana ait” dediğiniz ilk anlarda ailenize ait hiçbir şeyin size ait olmadığını anlayıp evide terketmeniz lazım. Ama anne evinde yan gelip yatıp her türlü hizmeti gördürüp evlenirken her türlü yardımı alıp yetmeyip kendi evinizi düzerken bile anne babanızı çağırıp sonunda da “sonuçta benim” diyorsanız; işinize geldiği zaman yetişkin, işinize geldiği zaman özel alancı olursunuz.

Yatak odasinin ozel oldugu tek durum icinde sevistigim durum valla. Onun disinda ne gibi bir mahremiyet aranmasi gerekiyor anlayamiyorum. Bir de elaleme gondermemis,akrabalariniza gondermis anneniz. Merak etmislerdir,ev icin gelip hayirli olsun diyemeyeceklerdir ,yoksa bir art niyet oldugunu dusunmuyorum

Anneniz adına üzüldüm, bunu burda konu açmak yerine keşke" anne sen ne yaptın benim özelimi neden paylastın, evinin fotosunj çekmek için neden izin almadın" deseydin , ben olsam annemin böyle gereksiz bir şey için kalbini kırmazdım, altı üstü foto, bu kadar özelse evinize annenizi almayacaktınız !! Gerçekten abarttıgını düşünüyorum, sen yokken annen eve nasıl geliyor, evdekende annen foto nasıl çekiyor?

Gerçekten soruyorum bir foto için ananızın kalbini kırarmısınız ya da bu kadar dert edermisiniz? Siz bir foto için neler yapıyorsunuz ilerde annenizin sizle uyuşmayan en ufak bir kelimesiyle Allah bilir görüşmezsiniz de....

Eğer görenler sadece ablam kardeşim teyzem halam vs ise rahatsız olmazdım. Yok dıdısının dıdısı olan kişiler varsa grupta rahatsız olurdum

abartıyosun hoşuna gittiği için begendiği için akrabalrının görmesini istemiş kadın benim anam yapsa hiç bişi demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…