Annemin benden habersiz evimin fotoğraflarını çekip paylaşması

Çok ozelse paşa paşa yardım almadan taşınacaktınız o zaman . Neyin özeli?çekmece içi mi çekmiş?ne yapmış?ben tasindigimda annem ve o zamanki k.v yardım ettiler yatak odamı kendim yerlestirmistim ama fotosunu cekseler atsalar bozulmazdım kaldı ki sosyal medyaya degil whatsupa koymus

evinize temizlikçi, elektrikçi falan gelmiyor mu? mahrem diye yatak odasını temizletmiyor musunuz ya da elektrik arızası olursa yaptırmıyor musunuz? şu yatak odasını mabed gibi görmekten vazgeçin yahu.. arada sormuşlar, bizim evde kapalı kapı yok, komşu da gelse girer, kvalidem de gelse girer, kardeşlerim de girer.. fotoğrafları da bizzat ben atarım yeni bir şey aldığımda, o yüzden feci abartmışsınız diyorum..

Kk da son dönemde ögrendigim cumleler, sonucda benim yani, ay mutfagim benim kalem kimse yardim edemez, bu evin hanimi benimmm. Edit. 4.populer cümle araniyor.
“Yatak odam benim ozelim,mahremim.”

Sanki yatak odasi yasayan bir sey,adeta korunmasi gereken bir insan vs vs

konu sahibinin böyle yaptığını nereden biliyorsunuz. belki kendi parası ile aldı. ne kadar ön yargılı ve mantıksız çıkarımlar bunlar. pes.

benimde hic mahremin yok galiba. millet nasilda geriliyor- yatak odam yatak odam diye. yani aileyle yasarken sanki kendileri girmiyordu anne/babanin yatak odasina. yahu normal 4 duvar icinde bulunan mobilya sonucda.
bu mahrem mahrem diyen insanlarin odalarini merak etmiyor degilim- belkide gercekden leopar desen halilar, tavanlarda aynalar, zincirlere asili sex oyuncaklari vs. sergiliyorlardir.
benim yatak odamda sadece bir büyük yatak ve ikeadan aldigim 7 metreye yakin pax dolabi var.
neresi mahremse? ayni ürünler IKEAda sergileniyor zaten- sanki millet girip benim ic camasirima yonsuyor

Genelde anneler pek böyle şeyler yapmaz ama nazar vs. .
Evet sizinle paylaşsaydı iyi olurdu en azından başkalarından duyup şaşirmazdiniz :)

Ama olmuş bir kere annenizi sık boğaz edip durmayın.
Eviniz konusunda da biraz rahat olun.Yeni evli kızlarda böyle sendromlar oluyor..Olgunlaştıkça bakış açınız değişir umarım.

konu sahibinin böyle yaptığını nereden biliyorsunuz. belki kendi parası ile aldı. ne kadar ön yargılı ve mantıksız çıkarımlar bunlar. pes.
Maddiyattan bahsettiğimi nereden çıkarıyorsunuz? Yeni ev taşınırken yardım alan insan evlenirkende almıştır. Evin her köşesine kadını sokup her işi gördürüp “kardeşine” bile fotoğrafın gitmesini sorun ediyor. Millet evinin fotoğrafıyla fantazi yapacak sanki. Size uymadıkça çıkarımlarım mantıksız gelecek zaten, neyi kurcalıyorsunuz?

ay bizim insanlarımız ne kadar tuhaf ya ne var
attıysa akraba neticede kardeşler teyzeler yengelerdir neticede
dert edilecek birşey arıyorlar kendilerine bence.

herkes evinin fotosunu paylaşmaktan hoslanmayabilir bu gayet normal ama anneniz sonuçta ve sevinmiştir yeni ev hosuna gitmiş ve paylasmis diye dusunun, hani anneniz mutlu olduğu icin görmezlikten gelebilirsiniz..

bence haklisin. ben de rahatsiz olurum. sadece yatak odasi degil diger yerlerin de istemem ne o oyle gosteris yapar gibi. annenizle konusun.

Ay aklıma geldi gelin evi diye saçma bir program var ya tüm evi ve yatak odasını 70 milyona açıyorlar ..

Bence çok haklısınız. Ben de olsam tepki veririm. Ev özel alanımız. Yatak odası özelin de özeli.

Bilip bilmeden konuşmayın. Ayrıca yorumlarınız çok saygısızca. Annemi evin her köşesine sokup iş yaptırdığımı nereden uyduruyorsunuz acaba? Ayrıca onları yardım edin diye ben çağırmadım

Hangi kısmı saygısızca buldunuz? Eve yardıma geldiler demişsiniz. Banyoya ve yatak odasına kimse girmesin, ben halledeceğim mi dediniz? Giremedilerse fotoğrafı nasıl çektiler? Daha yeni yerleştirilmiş ev. Ortada bi çamaşır olur, etraf dağınık olur, kirli olur, özel bi eşya olur anlarım. Bilmeden konuşmayın demişsiniz, bilecek bir ayrıntı varsa söyleyin.

Bana sorması gerekmez miydi sonuçta benim evim
Annenizden bahsediyorsunuz. Hani sizi doğurup, siz kendinizi temizlemeyemezken sizi temizleyen, açken doyuran kadın var ya hani ondan bahsediyoruz.

Yemin ederim insan çocuk sahibi olmaya korkuyor böylelerini görünce !!!

Bence siz abartiyorsunuz.
Yani sonuçta yabancıya göndermemis evinizin resmini.
Ben bir sorun görmedim

Haklısınız.

Fotoğraf göndermesi sorun değil bence her yeri çekebilir ama yatak odası konusunda ben de hassasım o odaya eşim ve benden başka kimse annem de dahil girmesini istemem. Benim özel alanım. Eğer cekmisse uyarım ama kendimi çok da germem bı daha yapmaz . Çünkü o da muhtemelen çok mutlu herkes görsün bilsin kızımın evini düzdük çok mutluyuz vs . Mesajları vermek istemiş mutluluğunu paylaşmak istemiş uyarirdim ama kismazdim buyutmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…