- 19 Kasım 2013
- 18.875
- 34.078
- 798
- Konu Sahibi inciliboncuklu
-
“Yatak odam benim ozelim,mahremim.”Kk da son dönemde ögrendigim cumleler, sonucda benim yani, ay mutfagim benim kalem kimse yardim edemez, bu evin hanimi benimmm. Edit. 4.populer cümle araniyor.
E doğursun diye yalvarmadıysanız, aklınız eriyor alın şimdi canınızı? Sapla samanı karıştırıyorsunuz. “Ben, benim, bana ait” dediğiniz ilk anlarda ailenize ait hiçbir şeyin size ait olmadığını anlayıp evide terketmeniz lazım. Ama anne evinde yan gelip yatıp her türlü hizmeti gördürüp evlenirken her türlü yardımı alıp yetmeyip kendi evinizi düzerken bile anne babanızı çağırıp sonunda da “sonuçta benim” diyorsanız; işinize geldiği zaman yetişkin, işinize geldiği zaman özel alancı olursunuz.
Şu yorumu beğenmek için giriş yaptım
Yatak odası inanılmaz abartılıyor, herkes de bir çekince arkadaşlarımdan da duyuyorum yatak odama asla kimse giremez diye çok komik geliyor bana
Kızım bizim odamızda yatıyor uyandığında hemen görmek isteyenleri buyur edıyorum yatakta mıncırarak seviyoruz vala ne özeli sanki birtek yatakta sevişiliyor,ozaman bizim evin heryeri özel
Maddiyattan bahsettiğimi nereden çıkarıyorsunuz? Yeni ev taşınırken yardım alan insan evlenirkende almıştır. Evin her köşesine kadını sokup her işi gördürüp “kardeşine” bile fotoğrafın gitmesini sorun ediyor. Millet evinin fotoğrafıyla fantazi yapacak sanki. Size uymadıkça çıkarımlarım mantıksız gelecek zaten, neyi kurcalıyorsunuz?konu sahibinin böyle yaptığını nereden biliyorsunuz. belki kendi parası ile aldı. ne kadar ön yargılı ve mantıksız çıkarımlar bunlar. pes.
herkes evinin fotosunu paylaşmaktan hoslanmayabilir bu gayet normal ama anneniz sonuçta ve sevinmiştir yeni ev hosuna gitmiş ve paylasmis diye dusunun, hani anneniz mutlu olduğu icin görmezlikten gelebilirsiniz..Arkadaşlar bir ay önce yeni bir eve taşındık. Ailelerimizden farklı şehirde yaşıyoruz. İl dışı başka yere taşındık ve annemle babam yardıma geldi sağolsunlar. Ev yerleştikten sonra annem banyolar ve yatak odam da dahil evimin her noktasının fotoğrafını çekip kardeşime ve akrabalara göndermiş. Ben bunu başkalarından duydum ve benden izinsiz göndermesinden çok rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız rahatsız olur muydunuz?
Güncelleme: arkadaşlar bir husus yanlış anlaşıldı sanırım. Ben insanlar benim yatak odamı görürse hayal kurarlar filan demiyorum. Ben sadece benim evimin fotoğraflarının bana sormadan çekilip en az 15 kişi olan whatsap grubunda paylaşılmasından rahatsızım. Sizin yatak odanız özel olmayabilir ama benim için özel. Annem de bu düşüncemi biliyor. Bu duruma saygı duyulması gerekirdi diye düşünüyorum.
bence haklisin. ben de rahatsiz olurum. sadece yatak odasi degil diger yerlerin de istemem ne o oyle gosteris yapar gibi. annenizle konusun.Arkadaşlar bir ay önce yeni bir eve taşındık. Ailelerimizden farklı şehirde yaşıyoruz. İl dışı başka yere taşındık ve annemle babam yardıma geldi sağolsunlar. Ev yerleştikten sonra annem banyolar ve yatak odam da dahil evimin her noktasının fotoğrafını çekip kardeşime ve akrabalara göndermiş. Ben bunu başkalarından duydum ve benden izinsiz göndermesinden çok rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız rahatsız olur muydunuz?
Güncelleme: arkadaşlar bir husus yanlış anlaşıldı sanırım. Ben insanlar benim yatak odamı görürse hayal kurarlar filan demiyorum. Ben sadece benim evimin fotoğraflarının bana sormadan çekilip en az 15 kişi olan whatsap grubunda paylaşılmasından rahatsızım. Sizin yatak odanız özel olmayabilir ama benim için özel. Annem de bu düşüncemi biliyor. Bu duruma saygı duyulması gerekirdi diye düşünüyorum.
Bence çok haklısınız. Ben de olsam tepki veririm. Ev özel alanımız. Yatak odası özelin de özeli.Arkadaşlar bir ay önce yeni bir eve taşındık. Ailelerimizden farklı şehirde yaşıyoruz. İl dışı başka yere taşındık ve annemle babam yardıma geldi sağolsunlar. Ev yerleştikten sonra annem banyolar ve yatak odam da dahil evimin her noktasının fotoğrafını çekip kardeşime ve akrabalara göndermiş. Ben bunu başkalarından duydum ve benden izinsiz göndermesinden çok rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız rahatsız olur muydunuz?
Bilip bilmeden konuşmayın. Ayrıca yorumlarınız çok saygısızca. Annemi evin her köşesine sokup iş yaptırdığımı nereden uyduruyorsunuz acaba? Ayrıca onları yardım edin diye ben çağırmadımMaddiyattan bahsettiğimi nereden çıkarıyorsunuz? Yeni ev taşınırken yardım alan insan evlenirkende almıştır. Evin her köşesine kadını sokup her işi gördürüp “kardeşine” bile fotoğrafın gitmesini sorun ediyor. Millet evinin fotoğrafıyla fantazi yapacak sanki. Size uymadıkça çıkarımlarım mantıksız gelecek zaten, neyi kurcalıyorsunuz?
Hangi kısmı saygısızca buldunuz? Eve yardıma geldiler demişsiniz. Banyoya ve yatak odasına kimse girmesin, ben halledeceğim mi dediniz? Giremedilerse fotoğrafı nasıl çektiler? Daha yeni yerleştirilmiş ev. Ortada bi çamaşır olur, etraf dağınık olur, kirli olur, özel bi eşya olur anlarım. Bilmeden konuşmayın demişsiniz, bilecek bir ayrıntı varsa söyleyin.Bilip bilmeden konuşmayın. Ayrıca yorumlarınız çok saygısızca. Annemi evin her köşesine sokup iş yaptırdığımı nereden uyduruyorsunuz acaba? Ayrıca onları yardım edin diye ben çağırmadım
Annenizden bahsediyorsunuz. Hani sizi doğurup, siz kendinizi temizlemeyemezken sizi temizleyen, açken doyuran kadın var ya hani ondan bahsediyoruz.Bana sorması gerekmez miydi sonuçta benim evim
Haklısınız.Arkadaşlar bir ay önce yeni bir eve taşındık. Ailelerimizden farklı şehirde yaşıyoruz. İl dışı başka yere taşındık ve annemle babam yardıma geldi sağolsunlar. Ev yerleştikten sonra annem banyolar ve yatak odam da dahil evimin her noktasının fotoğrafını çekip kardeşime ve akrabalara göndermiş. Ben bunu başkalarından duydum ve benden izinsiz göndermesinden çok rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız rahatsız olur muydunuz?
Fotoğraf göndermesi sorun değil bence her yeri çekebilir ama yatak odası konusunda ben de hassasım o odaya eşim ve benden başka kimse annem de dahil girmesini istemem. Benim özel alanım. Eğer cekmisse uyarım ama kendimi çok da germem bı daha yapmaz . Çünkü o da muhtemelen çok mutlu herkes görsün bilsin kızımın evini düzdük çok mutluyuz vs . Mesajları vermek istemiş mutluluğunu paylaşmak istemiş uyarirdim ama kismazdim buyutmezdimArkadaşlar bir ay önce yeni bir eve taşındık. Ailelerimizden farklı şehirde yaşıyoruz. İl dışı başka yere taşındık ve annemle babam yardıma geldi sağolsunlar. Ev yerleştikten sonra annem banyolar ve yatak odam da dahil evimin her noktasının fotoğrafını çekip kardeşime ve akrabalara göndermiş. Ben bunu başkalarından duydum ve benden izinsiz göndermesinden çok rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız rahatsız olur muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?