Annemin benden habersiz evimin fotoğraflarını çekip paylaşması

Kk da son dönemde ögrendigim cumleler, sonucda benim yani, ay mutfagim benim kalem kimse yardim edemez, bu evin hanimi benimmm. Edit. 4.populer cümle araniyor.

Yani ben de istemezdim göndermesini bana sorsa, ama sormadan böyle bir şey yapsa kalbini de kırmazdım.. Abartmazdım:) ne yani akrabalar evimin fotosunu görse ne görmese ne.. diye düşünüyorum ben:)

Heves etmiş göndermiş der geçersim annemi bu konuda üzmedim.
Ki yatak odası konusunda bende takıntılıyım, yeni gelinken evi gezmek isteyenlere göstermemiştim. Hala misafir gelse kapısını kapatırım.
Ama dediğim gibi kadın heves etmiş belki akrabalarına evinizi gösterip biraz böbürlenmek de istemiş olabilir. Ne olursa olsun kırmayln bence.

Merak eden hediyesini alip gelir evine görür.gereksiz seyler.
Kimin merakini gideriyor ki böyle?
Neyse kizma iyi niyetli sonucta.

Kk da son dönemde ögrendigim cumleler, sonucda benim yani, ay mutfagim benim kalem kimse yardim edemez, bu evin hanimi benimmm. Edit. 4.populer cümle araniyor.
Kocam beni dövüyor ama biliyorum özünde iyi insandır. 4.cümle bu.

Gerçi konu ike alakası yok ama.

@RIVAVIRA sizi yanlışlıkla alıntı yapmışım

Belki kadın bir heyecanlanmıştır sizin adınıza ve mutluluğunu paylaşmak istemiştir.
Neticede gönderdiği kişiler akrabalarınız, evinize giren çıkan insanlar.
Kalkıp bilmediğiniz insanların paylaşımına sunmamış.
Abartmayın lütfen.

Hiç rahatsız olmazdım, kadıncağız heves etmiş göndermiş birşey yok bence . Ben de yeni evlendiğimde kendim çekip çekip gösterirdim arkadaşlarıma :) Kızmayın ya

Ben sorun etmezdim.
Yatak odasi namus gibi korunmasi gereken bisey gibi alanmasi da sacma benim icin.
Icinde esim ve ben yatmadigim surece ustunde yorgan olan iki yastikli yayli alti bazali bir dikdortgen esya iste.Bu kadar anlam yuklemek niye ? Abartmayin.

Yani anne gelecek işini yapacak ve çekip gidecek. Kadın evi yerleştirirken özel diye bir şey yok ama foto çekince benim özelim.

Ama ben paylaşmıyorum. Evet annemin özelimde ne işi var bende bunu söylüyorum. Ben ona yatak odama gir fotoğraf çek demedim ki.

Peki anneniz evinizi yerleştirirken size yardımcı olurken yatak odam benim özelim orayı yerleştirme temizleme sadece ben ve kocam girer oraya, ben temizlerim ben yerleştiririm dediniz mi?

O özel yatak odasını yerlestirmeye annesini babasını çağırmayı biliyor ama :) madem öyle özelse yardima da cagirmasaydi

Bu hayatta takılacağım en son şey olurdu. Yine de sizin için bu kadar özelse gidin konuşun annenizle rahatsız olduğunuzu söyleyin. Burada kadını taşlamamızı mı istiyorsunuz?

Şu yatak odasını namus gibi görmeyi ne zaman bırakacaksınız ya
Bana bu tarz düşünceler sapkınlık gibi geliyor hayat zaten zor daha çok zorlaştırmayın kendinize.

Bir misafir gelse zaten evinizin çoğunu göstereceksiniz ama sizin özel tutmak istediğiniz odalarınız elbette olabilir. Her ne olursa olsun atmadan önce size haber vermeliydi.

insanlar sosyal medya gruplarında paylaşıyor yeni gelin evi diye.yok takılmayın ya. eğer çok rahatsız ettiyse anneni cok kırmadan biraz ikaz edersiniz olur biter.

Ne güzel anneniz o kadar beğenmiş ki büyük ihtimal gururlanıp herkese göstermek istemiş.
Bence büyütmeyin.
Mutluluğunuzla mutlu olan insanlara sımsıkı sarılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…