- Konu Sahibi inciliboncuklu
-
Kk da son dönemde ögrendigim cumleler, sonucda benim yani, ay mutfagim benim kalem kimse yardim edemez, bu evin hanimi benimmm. Edit. 4.populer cümle araniyor.Yatak odasinin ozel oldugu tek durum icinde sevistigim durum valla. Onun disinda ne gibi bir mahremiyet aranmasi gerekiyor anlayamiyorum. Bir de elaleme gondermemis,akrabalariniza gondermis anneniz. Merak etmislerdir,ev icin gelip hayirli olsun diyemeyeceklerdir ,yoksa bir art niyet oldugunu dusunmuyorum
Biley derdim de banlanmak istemiyorumAnan baban var ve sana dert mi bu nasıl bir zihniyet ya
Evinizi merak ediyorlardir ve il disi oldugu icin gelemeyeceklerdir hemen ve gormek istemislerdir. Ne olacak ki? Ne yapacaklar sizin evinizin fotografini?
Kuzenim de yurtdisina evlendi evini merak etmistim ve goruntulu aramayla heryerini gezdirmisti...
Şu herseye de ozel, mahrem diyenler evine kimseyi misafir almiyor herhalde, gelenlerde hic tuvalet vs kullanmiyor????
Kocam beni dövüyor ama biliyorum özünde iyi insandır. 4.cümle bu.Kk da son dönemde ögrendigim cumleler, sonucda benim yani, ay mutfagim benim kalem kimse yardim edemez, bu evin hanimi benimmm. Edit. 4.populer cümle araniyor.
Hiç rahatsız olmazdım, kadıncağız heves etmiş göndermiş birşey yok bence . Ben de yeni evlendiğimde kendim çekip çekip gösterirdim arkadaşlarıma :) Kızmayın yaArkadaşlar bir ay önce yeni bir eve taşındık. Ailelerimizden farklı şehirde yaşıyoruz. İl dışı başka yere taşındık ve annemle babam yardıma geldi sağolsunlar. Ev yerleştikten sonra annem banyolar ve yatak odam da dahil evimin her noktasının fotoğrafını çekip kardeşime ve akrabalara göndermiş. Ben bunu başkalarından duydum ve benden izinsiz göndermesinden çok rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız rahatsız olur muydunuz?
Güncelleme: arkadaşlar bir husus yanlış anlaşıldı sanırım. Ben insanlar benim yatak odamı görürse hayal kurarlar filan demiyorum. Ben sadece benim evimin fotoğraflarının bana sormadan çekilip en az 15 kişi olan whatsap grubunda paylaşılmasından rahatsızım. Sizin yatak odanız özel olmayabilir ama benim için özel. Annem de bu düşüncemi biliyor. Bu duruma saygı duyulması gerekirdi diye düşünüyorum.
Evet bu da cok sık duydugumuz bir cümle haklisiniz. Hatta en popüler.Kocam beni dövüyor ama biliyorum özünde iyi insandır. 4.cümle bu.
Gerçi konu ike alakası yok ama.
@RIVAVIRA sizi yanlışlıkla alıntı yapmışım
Herkesin iliskisi farklidir.
Ancak hem tasinma zamani yardima gelecek, sonra isi bitince gidecek miydi anlamadim ben.
Mesafe isteniyorsa her alanda olur.
O zaman siz de bu tarz ozel isleriniz icin cagirmayacaksiniz.
Babam geldi yeni torunlara bakmaya, bi kqc hafta kaldi, yuz tane video cekmistir evin her yerinde, hem de ev daginik mi pis mi umursamadan. E baba cekme desem sizce bir dahaki sefere gelir mi? Gelse keyifli olur mu?
Ama ben paylaşmıyorum. Evet annemin özelimde ne işi var bende bunu söylüyorum. Ben ona yatak odama gir fotoğraf çek demedim ki.
O özel yatak odasını yerlestirmeye annesini babasını çağırmayı biliyor ama :) madem öyle özelse yardima da cagirmasaydiBen kimsenin evini merak etmem özel olarak anlatılmadıysa,satoda falan yasamıyorsa yani en azından =) yatak odamın da kimse tarafından görülmesini istemem. Altı ucu Bi yatak ve dolap olarak düşünebilir herkes ama bu kişisel birsey. Genel olarak merak edilmek hosuma gitmiyor zaten. O yüzden ben sizi cok iyi anlıyorum. Annenizle konusup keske yapmasaydın ama olan olmus diyebilirsiniz. Anlar ve bir daha yapmaz.
insanlar sosyal medya gruplarında paylaşıyor yeni gelin evi diye.yok takılmayın ya. eğer çok rahatsız ettiyse anneni cok kırmadan biraz ikaz edersiniz olur biter.Arkadaşlar bir ay önce yeni bir eve taşındık. Ailelerimizden farklı şehirde yaşıyoruz. İl dışı başka yere taşındık ve annemle babam yardıma geldi sağolsunlar. Ev yerleştikten sonra annem banyolar ve yatak odam da dahil evimin her noktasının fotoğrafını çekip kardeşime ve akrabalara göndermiş. Ben bunu başkalarından duydum ve benden izinsiz göndermesinden çok rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız rahatsız olur muydunuz?
Güncelleme: arkadaşlar bir husus yanlış anlaşıldı sanırım. Ben insanlar benim yatak odamı görürse hayal kurarlar filan demiyorum. Ben sadece benim evimin fotoğraflarının bana sormadan çekilip en az 15 kişi olan whatsap grubunda paylaşılmasından rahatsızım. Sizin yatak odanız özel olmayabilir ama benim için özel. Annem de bu düşüncemi biliyor. Bu duruma saygı duyulması gerekirdi diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?