- Konu Sahibi inciliboncuklu
-
Şu yorumu beğenmek için giriş yaptımbanyonun (fayans, dus, klozet) ve yatak odanin nesi özel? normal, dösek, tahta, ayna vs. degilmi? sonucda sizi yikanirken veya esinizle yatarken cekmedi kadin.
mahrem mahrem diye diye iyice abarttiniz. mobilyanin nesi mahrem?
Çağırdığımı kim söyledi ki ???Yerleştirmeye neden çağırdınız madem? Amma mesele yapmışsınız yahu.
8 aylık hamile olduğum için geldiler sanırım.Burada yazılanlara katılıyorum bence de abartmışsınız. Yatak odası sanki grinin elli tonundaki özel oda mı? Bu yatak odası benim kutsalım tavrını gerçekten hiç anlamıyorum ve anlamayacağım sanırım. Anneniz babanız neden üstelik başka şehirden sizin ev taşımanıza yardıma geldi ki? Evlenmiş barklanmış kocaman insansınız, böylesine aileye bağımlı olursanız sonra dönüp ama benim özelim karışma deme lüksüne sahil olmazsınız benim fikrime göre
bakmadan da hayal edebilir yeter ki sapik olsunEvet acik birakirim yatak odasinin kapisini. Çalinacak degerli esyalarimi orada tutmuyorum, özel şeylerde ortalikta degil, kimsede girip cekmece karistiracak degil. Yatak odasinda mahrem ne var sanirsin yatak odasi grinin 50 tonundaki gibi döşenmiş. Yataga bakip esinizle sizi hayal edeceklermiş yoook yaaa... O kadar sapik misafir baska yerlerde de hayal edebilir sizi.
Yaptığı doğru değil ama üstünde durulacak bi şeyde değilArkadaşlar bir ay önce yeni bir eve taşındık. Ailelerimizden farklı şehirde yaşıyoruz. İl dışı başka yere taşındık ve annemle babam yardıma geldi sağolsunlar. Ev yerleştikten sonra annem banyolar ve yatak odam da dahil evimin her noktasının fotoğrafını çekip kardeşime ve akrabalara göndermiş. Ben bunu başkalarından duydum ve benden izinsiz göndermesinden çok rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız rahatsız olur muydunuz?
Güncelleme: arkadaşlar bir husus yanlış anlaşıldı sanırım. Ben insanlar benim yatak odamı görürse hayal kurarlar filan demiyorum. Ben sadece benim evimin fotoğraflarının bana sormadan çekilip en az 15 kişi olan whatsap grubunda paylaşılmasından rahatsızım. Sizin yatak odanız özel olmayabilir ama benim için özel. Annem de bu düşüncemi biliyor. Bu duruma saygı duyulması gerekirdi diye düşünüyorum.
Annenle samimiyetine bağlı benim için gerekmezdi paylaşabilir yaniBana sorması gerekmez miydi sonuçta benim evim
Annenizin yerinde olsam al evini basina cal derdim.Bu ne yahu kadin yardima gelmis iki fotograf cekmis olay olmus.Fotograflarda esya , mal mulk . Yorumlarda benim evimde benim evim deyip durmussunuz illa soracak demissiniz , baya kil tuhaf yapida birisiniz herhalde.Evinize gelen izinsiz wc ye de gidemez herhalde.Ama sizin kuzeniniz kendi evini göstermiş onu bende yaparım ama annemin benim evimi benim iznim olmadan göstermesi hoş değil
Anneniz ne amaçla çekmiş olabilir ki.mantikli olun biraz.sizin düzeninizi güzel evinizi paylaşıp övünmek istemiş.kaynananız değil anneniz. Bide peşinizden yardıma gelmişler .neyi çekmiş anneniz.kelepçe kırbaçlı var odanızdaArkadaşlar bir ay önce yeni bir eve taşındık. Ailelerimizden farklı şehirde yaşıyoruz. İl dışı başka yere taşındık ve annemle babam yardıma geldi sağolsunlar. Ev yerleştikten sonra annem banyolar ve yatak odam da dahil evimin her noktasının fotoğrafını çekip kardeşime ve akrabalara göndermiş. Ben bunu başkalarından duydum ve benden izinsiz göndermesinden çok rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız rahatsız olur muydunuz?
Güncelleme: arkadaşlar bir husus yanlış anlaşıldı sanırım. Ben insanlar benim yatak odamı görürse hayal kurarlar filan demiyorum. Ben sadece benim evimin fotoğraflarının bana sormadan çekilip en az 15 kişi olan whatsap grubunda paylaşılmasından rahatsızım. Sizin yatak odanız özel olmayabilir ama benim için özel. Annem de bu düşüncemi biliyor. Bu duruma saygı duyulması gerekirdi diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?