Annemin benden habersiz evimin fotoğraflarını çekip paylaşması

Ben kimsenin evini merak etmem özel olarak anlatılmadıysa,satoda falan yasamıyorsa yani en azından =) yatak odamın da kimse tarafından görülmesini istemem. Altı ucu Bi yatak ve dolap olarak düşünebilir herkes ama bu kişisel birsey. Genel olarak merak edilmek hosuma gitmiyor zaten. O yüzden ben sizi cok iyi anlıyorum. Annenizle konusup keske yapmasaydın ama olan olmus diyebilirsiniz. Anlar ve bir daha yapmaz.

banyonun (fayans, dus, klozet) ve yatak odanin nesi özel? normal, dösek, tahta, ayna vs. degilmi? sonucda sizi yikanirken veya esinizle yatarken cekmedi kadin.
mahrem mahrem diye diye iyice abarttiniz. mobilyanin nesi mahrem?
Şu yorumu beğenmek için giriş yaptım
Yatak odası inanılmaz abartılıyor, herkes de bir çekince arkadaşlarımdan da duyuyorum yatak odama asla kimse giremez diye çok komik geliyor bana
Kızım bizim odamızda yatıyor uyandığında hemen görmek isteyenleri buyur edıyorum yatakta mıncırarak seviyoruz vala ne özeli sanki birtek yatakta sevişiliyor,ozaman bizim evin heryeri özel

8 aylık hamile olduğum için geldiler sanırım.

bakmadan da hayal edebilir yeter ki sapik olsun

Yaptığı doğru değil ama üstünde durulacak bi şeyde değil

Allah askiniza su yatak odasini bu kadar buyutmeyin ya? Tek yatak odasindami sevisiliyor sanki. Kv yapsa hadi sinir oluyorsundur okey derim ama kendi annen yapmis bunu ne varki. Heves etmis iste kadin. Bu devirde kimseyi anlayamiyorsun arkadas ne sacma bisi.

Bence abartmıyorsunuz haklısınız.
Ortalıkta evimin resimlerinin dolaşması akrabalar da olsa canımı sıkar.
Belki kardeşler merak ederse olabilir ama diğerlerinin görmesine ne gerek var.
En azından göndermeden izin almalıydı.

Eve gelen biri yatak odasına giremez girmesini istemem ben izinsiz olarak. bu da odam müsait olmayabilir ne bileyim insan bazen giyinir soyunur bir şey kalır ortada o yüzden öyle lap diye dalmak isteyen, illa girip bakayım diyen insanlardan başta kv olmak üzere nefret ediyorum . Ama fotoğrafını annem heves edip gösterdiyse bunu normal karşılarım.

Akrabalarınız merak etmiştir uzak olduğu için annenizde göndermiştir. Yatak odası yani sonuçta nete yazsan bile çeşit çeşit çıkıyor zaten. Ayrıca o kadar özelse annenizide sokmasaydınız içeri. Bize akrabalar çeyiz getirirken temizlik için flnda yatak odama el atmayan kalmamıştı :)) Başka derdiniz mi yok anlamadım keşke bizimde dertler böyle basit olaydı

Hiç problem etmezdim
Sosyal medyada paylaşmamış
Sadece whatsap da paylaşmış
Tabi ki siz bundan hoşlanmıyor olabilirsiniz ama olan olmuş paylaşmış anneniz coktan

Ama sizin kuzeniniz kendi evini göstermiş onu bende yaparım ama annemin benim evimi benim iznim olmadan göstermesi hoş değil
Annenizin yerinde olsam al evini basina cal derdim.Bu ne yahu kadin yardima gelmis iki fotograf cekmis olay olmus.Fotograflarda esya , mal mulk . Yorumlarda benim evimde benim evim deyip durmussunuz illa soracak demissiniz , baya kil tuhaf yapida birisiniz herhalde.Evinize gelen izinsiz wc ye de gidemez herhalde.

Aynalı geyikçi hanımlar konu dışına çıkmayın lütfen.

Yatak odası neden özel??
Niye illa o oda özel hayata giriyor.
Alt tarafı bir yatak var be.
Siz salonda falan sevişmiyor musunuz?
O koltuğa misafir oturunca farkı ne oluyor?
Saçmalık

Benım ıcınde sakıncası yok bıde annem cekse yollasa hıc takılmam
Bı arkadasımla konusuyoduk
Dedı kı bwn yatak odama kımseyı almam kokusu kalır yatakta kocam alır tarzı:)) yemın edıyorum bunu söyledi
Benım gözler kocaman olmustu hıc aklıma gelmez:)))

Anneniz ne amaçla çekmiş olabilir ki.mantikli olun biraz.sizin düzeninizi güzel evinizi paylaşıp övünmek istemiş.kaynananız değil anneniz. Bide peşinizden yardıma gelmişler .neyi çekmiş anneniz.kelepçe kırbaçlı var odanızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…