ahahaha annem sırf eşimi istemiyor diye bana başkasını bulup zorla da görüştürmüştü. Ay bi kere görüşmeyle çocuk takmıştı bana kafayı.. iş yerinde 50 kere arıyordu açmıyordum sonuna kadar çaldırıp 50 kere arıyordu ama yani ondan başka kimseye çalamıyordu telefonum. Açmıyorum niye arıyorsun dedim. Aç o zaman açarsan aramam dedi piskopat !!! beni 2 kere psikiyatra götürdüler çünkü o piskopat aileme benim ruh hastası olduğumu inandırmıştı reddedilince.. Öyle boyamıştı ailemin gözünü... ama gerçekte tam bir piskopattı kimse 1 kere gördüğü birini 50 kere aramaz. Babam her psikiyatrdan çıktığımda niye ilaç yazmıyor sana diye tripleniyordu, hasta olmadığımdan olabilir diyordum

Ama ne oldu yine dediğimi yaptım. Çok yıprandım çooookkk... Evden ayrılmayı düşündüm ama araba kredisi ödüyordum ve eve çıkacak kadar param yoktu. Hoş o araba da bana yar olmadı aldılar elimden ödediğimle kaldım :))
Evet yanlışlar da yapıyorum ama hayat bu zaten yanlışıyla doğrusuyla.. Allah utandırmasın eş seçimi çok önemli. Başıma ilerde ne geleceğini de bilmiyorum ama ben seçtim ve her gün şükrediyorum. Annem istiyor diye sevmediğim biriyle evlenemezdim isterse Sabancı olsun

Ayrıca annemin seçtiğiyle de mutlu olma garantisini kimse bana veremezdi. Bilmiyorum belki de bu kadar yanlışlarımın, dediğim dedik bi insan olmamım, tahammül sınırımın yerlerde gezmesinin sebebi annemdir.. Onu çok seviyorum, annem o benim öl dese ölürüm ama bana göre dünyanın en zor insanı keşke bu kadar zor olmasa.. sadece bana göre de değil bir çok insana göre de.. Ben de anne olacağım inşallah yakında ama ne yapıp ne yapmamak konusunda daha bilinçli olacağım. Siz de yaşadıklarınızdan ders almaya bakın..