annemin beni sömürmesi

kedimiriltisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mart 2022
96
91
3
Merhabalar. Ben evliyim başka sehirdeyim. Benden 10 yaş ufak bir erkek kardeşim var, inanılmaz para harcıyor, annem onu o kadar simartti ki. Bir gun evde yemek yemez, hep dışarıdan alır. Ayağında inanılmaz markalar ayakkabılar, giysiler. Telefonlar PlayStationlar son model. Biz anneme yapma bak sonu kötü olacak dediysek de bu cocuk annemi ele aldi ve ne dese yaptiriyor. Sürekli benden para istemeye basladilar onun icin, bir iki gonderdim. Gerçekten ihtiyacı oldugunu bilsem umurumda olmaz ama artık bende cocuk planliyorum ihtiyacım bir suru eksigim var. Haftasonu gezmesi icin beyefendiye para göndermeyecegim dedim anneme. O da tabii ki küstü bana. Haksız mıyım arkadaşlar?

Anasının paşası birgün çok güzel annesine dünyanın kaç bucak olduğunu gösterek
Göndermeyin canım ne halleri varsa görsünler
Parası olana sözüm yok lakin varmış gibi yaşamak ilerde insanı gösteriş budalasının teki yapar
Ya bir çocuk yokluk nedir bilecek
Açlık nedir
Yolda kalmak nasıldır
Eve yürüyerek nasıl gidilir bilecek arkadaş

Merhabalar. Ben evliyim başka sehirdeyim. Benden 10 yaş ufak bir erkek kardeşim var, inanılmaz para harcıyor, annem onu o kadar simartti ki. Bir gun evde yemek yemez, hep dışarıdan alır. Ayağında inanılmaz markalar ayakkabılar, giysiler. Telefonlar PlayStationlar son model. Biz anneme yapma bak sonu kötü olacak dediysek de bu cocuk annemi ele aldi ve ne dese yaptiriyor. Sürekli benden para istemeye basladilar onun icin, bir iki gonderdim. Gerçekten ihtiyacı oldugunu bilsem umurumda olmaz ama artık bende cocuk planliyorum ihtiyacım bir suru eksigim var. Haftasonu gezmesi icin beyefendiye para göndermeyecegim dedim anneme. O da tabii ki küstü bana. Haksız mıyım arkadaşlar?
1-2 göndermeniz bile hata.
Acil bisey olur,saglık olur tmm da keyfi ne münasebet yani para istemek?
küsmezse hatrım kalır valla:D

Neden kusuyor..?
Kucuk kardesin simarikligi yuzunden surekli fonlamak zorundamisiniz ailenizi..
Ayrica artik sizin de bir yuvaniz var..
Kusmesinin nedeni ise sizin alistirmaniz..
Ortada bir hata var ise bunu cocuk planlayana kadar neden goremediniz..
Gordunuz ise neden para gondermeye devam ettiniz ?

Olay bundan ibaret..

Erkek cocuklari şimartilmaya gelmiyor anneniz bunu belli ki geç anlayacak umarim sonu daha kötü olmaz.

Benim kardeşim yok ama bizim aile kız cocuklarina biraz daha destekleyicidir, erkek cocuklara git kendin yap, kazan denir. Evlat ayrimi gibi oluyor ama erkeklere rahatlik vermeye gelmiyor cidden. 😬 Vermeyin bu tipler başa bela olur illa.

Gönderme kuserse kussun

Tek başına gezebiliyorsa çalışabilir de para havadan gelmiyor harcamak istiyorsa işe girsin yaz geliyor tatilde çalışsın da ne kadar zor kazanılıyor görsün paşazade

Back
X