annemin beni sömürmesi

evet çalışıyorum, eşim de bu gune kadar hep verici oldu ne istese yaptı ondan da yüz buluyorlar. eşim biraz katı bir karakter olsa bu kadar istemeye yüzleri olmaz..
Eşinizi uyarın, "ben hayır dedim bundan sonra sen de hayır diyeceksin" deyin. Eşiniz şimdi güler yüzle veriyor olabilir ama yarın işler çığrından çıktığında suçlu siz olacaksınız. Anneniz onu aradığında "ben karışmıyorum mırıltıyla görüşün" desin gerekirse

Aklınızı başınıza alın. Burda kadınlar eşim çok aileci, ben üstüme mont alamazken eşim ablasına altın alıyor diye gelen kadınlara boşanıp kuzuyu anasının memesine yolla diyoruz.

Yine akıllanmaz abla. Çünkü oğlunun bkuna kurban olur.
O zaman ceremesini tek başına çekecek, kızına maddi sorumluluk yüklemeye çalışmayacak, kızı para vermeyince çocuk gibi küsmeyecek.

Anladığım kadarıyla çocuk 15 yaş veya üzeri liseli bir çocuk, artık eğitmek için geç kalınmış ama en azından konu sahibesi para göndermeyi keserek kardeşine benden sana para yok mesajını vermiş olur, zira böyle yetişen çocuklar annelerinden para bulamayınca abilerine ablalarına, dayı, amca kimi bulurlarsa ona sarıyorlar.
Hatırlarsınız bir üyenin koskoca abisi aynen böyle yetiştirildiği için gırtlağına kadar borç batağına batınca annesini kızkardeşlerini maddi olarak sömürmeye alıştığından para vermezseniz intihar ederim şantajıyla annesinin evini sattırmaya kadar götürmüştü olayı.

kedimiriltisi kedimiriltisi 'nın annesinin geleceği de böyle maalesef, en azından kedimiriltisi kendini çeksin de kurtarsın kendini.

O zaman ceremesini tek başına çekecek, kızına maddi sorumluluk yüklemeye çalışmayacak, kızı para vermeyince çocuk gibi küsmeyecek.

Anladığım kadarıyla çocuk 15 yaş veya üzeri liseli bir çocuk, artık eğitmek için geç kalınmış ama en azından konu sahibesi para göndermeyi keserek kardeşine benden sana para yok mesajını vermiş olur, zira böyle yetişen çocuklar annelerinden para bulamayınca abilerine ablalarına, dayı, amca kimi bulurlarsa ona sarıyorlar.
Hatırlarsınız bir üyenin koskoca abisi aynen böyle yetiştirildiği için gırtlağına kadar borç batağına batınca annesini kızkardeşlerini maddi olarak sömürmeye alıştığından para vermezseniz intihar ederim şantajıyla annesinin evini sattırmaya kadar götürmüştü olayı.

kedimiriltisi kedimiriltisi 'nın annesinin geleceği de böyle maalesef, en azından kedimiriltisi kendini çeksin de kurtarsın kendini.
Aaaa ama olur mu bi tane paspas lazım, o olmasa delisini tek güdemez.

En büyük kötülük dediğin gibi, o çocuğu ne kadar fonlarsan fonla kıymeti olmayacak, seni bitmez deniz belleyecek, kendi bi baltaya sap olamayacak seni de kurutacak. Ama konu sahibinin annesinin umrunda değil bu, o kolayını bulmuş , kendi bakamazsa atar kızının başına.

valla böyle anam olsa bana küssün mümkünse bir daha asla konuşmasın isterim.
deliriyorum ben böyle konular okudukça.
biz de anasının kuzusu bi ayıdan az çekmedik.
sinirlerim tepeme çıktı gece gece.
5 kuruş vermesin artık aynen.aklıma senin dayı geldi gece gece ben de sinirlendim bak.biz de de damat var .evlerden ırak tam bir sömürücü beleşci

Merhabalar. Ben evliyim başka sehirdeyim. Benden 10 yaş ufak bir erkek kardeşim var, inanılmaz para harcıyor, annem onu o kadar simartti ki. Bir gun evde yemek yemez, hep dışarıdan alır. Ayağında inanılmaz markalar ayakkabılar, giysiler. Telefonlar PlayStationlar son model. Biz anneme yapma bak sonu kötü olacak dediysek de bu cocuk annemi ele aldi ve ne dese yaptiriyor. Sürekli benden para istemeye basladilar onun icin, bir iki gonderdim. Gerçekten ihtiyacı oldugunu bilsem umurumda olmaz ama artık bende cocuk planliyorum ihtiyacım bir suru eksigim var. Haftasonu gezmesi icin beyefendiye para göndermeyecegim dedim anneme. O da tabii ki küstü bana. Haksız mıyım arkadaşlar?
Haklısın tabi ki. Zaten gerçekten geçinmek çok zor bu dönemde birde keyfi alınan şeyler için daha zor. Tabi ki çocuğa istediğini aldığın zamanda olur ama sizin dediğiniz gibi fazlası şımartır bu sefer almadığında ağlayarak bağırarak aldırmaya çalışır. Ben anneme çocukken bile kızıyordum alma diye oda çok abartırdı iyi ki tekim valla kardeşim olsa kesin bir ev parası giderdi ona hayır babamla da para başında kavga eden biri. Ben gereksiz şeyler alma kıyafet mi beğeniyorsun tamam al acıktın mı ye ama A101 den Bimden yeni lüzumsuz bir şey gelir onu alıyor deliriyorum :D Küslüğü uzun sürmez bence :)

Takmayın kafanıza.
Hastalık olur,acil bir durum olur tabi ki para gönderir insan annesine/kardeşine hatta yeri gelir dostuna ama daha pahalı bir ayakkabı/giysi alabilsin diye kendinizden kısıpta göndermemeniz gayet normal. Bütçesine uyanı alsın,çul çaput uğruna da saçmalamasın anneniz bir zahmet.

5 kuruş vermesin artık aynen.aklıma senin dayı geldi gece gece ben de sinirlendim bak.biz de de damat var .evlerden ırak tam bir sömürücü beleşci
ayyy sorma ya annemin aklına girmeseydim daha da kurtulamazdık biz ondan. biz o evden ayrılınca kendisi eşşşek gibi 10 senedir mezun olmadığı okuldan mezun olup iş buldu. ama işi başka şehirde bulduğu için annesini yalnız bırakmış oldu. o da duygu sömürüsü yapıyor. yaşlıdır diye çok üzülüyorum bir yandan ama olur da annem vicdan yapar bizim evde yaşamasını isterse ben ayrı eve çıkmayı düşünüyorum, allah affetsin ama içimden gelmiyor eski kalp kırıklıkları yüzünden eskisi gibi olamıyorum ona karşı. hala oğlu prens bu arada kendi gözünde. anneme bişey diyemem, kendi annesi sonuçta, tekrar birlikte yaşamak isterse ne diyebilirim ama benden geçti artık. herif hala beleşçi ya, yaşlı annesine kredi kartı çıkarttırmış çatır çatır kullanıyor. allah kahretsin bunları. annem ailesine bakmak için eğitiminden, gençliğinden az fedakarlık yapmadı. ama zerre kıymeti bilinmedi.

ayyy sorma ya annemin aklına girmeseydim daha da kurtulamazdık biz ondan. biz o evden ayrılınca kendisi eşşşek gibi 10 senedir mezun olmadığı okuldan mezun olup iş buldu. ama işi başka şehirde bulduğu için annesini yalnız bırakmış oldu. o da duygu sömürüsü yapıyor. yaşlıdır diye çok üzülüyorum bir yandan ama olur da annem vicdan yapar bizim evde yaşamasını isterse ben ayrı eve çıkmayı düşünüyorum, allah affetsin ama içimden gelmiyor eski kalp kırıklıkları yüzünden eskisi gibi olamıyorum ona karşı. hala oğlu prens bu arada kendi gözünde. anneme bişey diyemem, kendi annesi sonuçta, tekrar birlikte yaşamak isterse ne diyebilirim ama benden geçti artık. herif hala beleşçi ya, yaşlı annesine kredi kartı çıkarttırmış çatır çatır kullanıyor. allah kahretsin bunları.
valla bilerek yapıyorlar bu tipler.bizde ki bir akrabanın kocası.ömründe çalışmaz.kayınvalideden kayınbiraderlerden bizlerden geçinir gider.karısının alyansına kulağındaki küpeye dek satıp yedi.araba aldırdı sattı yedi.şimdiki planı da kayınvalide ölünce yalandan boşanacak hem kayınvalidenin hem de kızın babasının maaşını alacak evine de yerleşecek kalan malları da satıp yiyecek.valla ilk ben şikayete deceğim devlete öyle bir şey yaparsa.taşı sıksa suyunu çıkarır ama evde öyleee oturuyor adam çok sinir bozucu

valla bilerek yapıyorlar bu tipler.bizde ki bir akrabanın kocası.ömründe çalışmaz.kayınvalideden kayınbiraderlerden bizlerden geçinir gider.karısının alyansına kulağındaki küpeye dek satıp yedi.araba aldırdı sattı yedi.şimdiki planı da kayınvalide ölünce yalandan boşanacak hem kayınvalidenin hem de kızın babasının maaşını alacak evine de yerleşecek kalan malları da satıp yiyecek.valla ilk ben şikayete deceğim devlete öyle bir şey yaparsa.taşı sıksa suyunu çıkarır ama evde öyleee oturuyor adam çok sinir bozucu
bence de şikayet et yani öyle bir hakkın varsa.
her ailede böyle bir asalak oluyor sanırım. benim baba tarafımda hiç yoktur hatta baba tarafımda en çulsuz kişi benim babam mesela. asalak değil ama çulsuz. halalar kocalardan yana şanssızdı ama onların da biri öldü, diğeri oğlan hapse girince adam olmaya karar verdi falan. yine dayım kadar olabilen yok. adam 10 lira netflix parası vermezdi ya. dedik aile paketi alalım, kişi başı 10 tl düşüyor. bu hemen atladı, alalım çok hesaplıymış bilmem ne. herif bunu bile ödemezdi ya. eve 1 ekmek almazdı bak ekmek. biz zamanında çok para sıkıntısı çektik, kirayı zor denkleştirdiğimiz oldu, annemin işleri kötüydü ben işsizdim falan. umuru değildi. şimdi başka şehre gitti evlenecek güya, ama planı kızın ailesine iç güveysi gitmek :D bizimki de taşı sıksa suyunu çıkarır hatta sayısal zekası falan da çok iyidir, pratik zekalıdır yani istese çok şey yapardı, yapmadı.

bence de şikayet et yani öyle bir hakkın varsa.
her ailede böyle bir asalak oluyor sanırım. benim baba tarafımda hiç yoktur hatta baba tarafımda en çulsuz kişi benim babam mesela. asalak değil ama çulsuz. halalar kocalardan yana şanssızdı ama onların da biri öldü, diğeri oğlan hapse girince adam olmaya karar verdi falan. yine dayım kadar olabilen yok. adam 10 lira netflix parası vermezdi ya. dedik aile paketi alalım, kişi başı 10 tl düşüyor. bu hemen atladı, alalım çok hesaplıymış bilmem ne. herif bunu bile ödemezdi ya. eve 1 ekmek almazdı bak ekmek. biz zamanında çok para sıkıntısı çektik, kirayı zor denkleştirdiğimiz oldu, annemin işleri kötüydü ben işsizdim falan. umuru değildi. şimdi başka şehre gitti evlenecek güya, ama planı kızın ailesine iç güveysi gitmek :KK70: bizimki de taşı sıksa suyunu çıkarır hatta sayısal zekası falan da çok iyidir, pratik zekalıdır yani istese çok şey yapardı, yapmadı.
siz kurtuldunuz evleneceği kız ve ailesi düşünsün gerisini.böylelerinin başına kötü bir şey de gelmiyor şeytan tüyü mü var ne hiç parasız da kalmıyorar geliyor bir yerlerden rahatça yaşayıp gidiyorlar.en büyük özellikleri de yüzssüz olmaları.bir de havalılarrrr :KK45:

siz kurtuldunuz evleneceği kız ve ailesi düşünsün gerisini.böylelerinin başına kötü bir şey de gelmiyor şeytan tüyü mü var ne hiç parasız da kalmıyorar geliyor bir yerlerden rahatça yaşayıp gidiyorlar.en büyük özellikleri de yüzssüz olmaları.bir de havalılarrrr :KK45:
kesinlikle öyle. ben neler çekiyorum koca gün çalışırken. bilgisayarı kapadığımda 1 saat hiçbir şey düşünmeden sadece tavana bakmak istiyorum. annem desen bütün gün esnaf, neler çekiyor. bi de ülkenin ekonomisi malum. az önce eve yemek söyleyelim dedik, bi kumpir olmuş 60 lira. her gün fiyatlara sövüyoruz. bunun gibiler parasız da kalmıyor kesinlikle. herif iş buldum çalışıyorum deyip haline şükredeceğine hala anasına şikayetleniyor işle alakalı. asla zora gelemiyor. üniversite zamanında başka şehirde okuyamadı, neymiş efenim yurt kötüymüş, bıçak çekmişler, çok siyaset dönüyormuş bilmem ne. 1 sene dayanamadı bıraktı geldi. ben 4 sene kaldım devlet yurdunda. ne yemeği yemek ne de banyosu, tuvaleti temizdi. sıktım kendimi okudum yine. asla zora gelemiyorlar asla.

Back
X