annemin beni sömürmesi

bence içiniz rahat olsun insanlara hayır diyebilmek gerekir . her zaman her şeyi insanların istediği gibi yapmak zorunda değilsiniz bu kim olursa olsun. bu yüzden size küsecek olan da küssün hatta küsmesi daha iyi en azından rahat nefes alırsınız kendinizi daha fazla kötü hissetmezsiniz inanın daha iyi olur bazen bazı şeylerin yaşanması gerekir taşların yerine oturması için, ama küsmesinler aman beni kötü bilmesinler diye yapmayın birşeyleri

tamam kızım gönderme istemiyoruz, o senin tek kardeşin falan filan saçmalıklar..
duygu sömürüsü
tabiki göndermeyin küserse küssün
siz çalışıyor musunuz bu arada?

eğer birde çalışmıyorsanız ve istiyorsa kocaman YUH

birde ne diyor gerekçe olarak kardeşinin harçlığı yok vs mi

Merhabalar. Ben evliyim başka sehirdeyim. Benden 10 yaş ufak bir erkek kardeşim var, inanılmaz para harcıyor, annem onu o kadar simartti ki. Bir gun evde yemek yemez, hep dışarıdan alır. Ayağında inanılmaz markalar ayakkabılar, giysiler. Telefonlar PlayStationlar son model. Biz anneme yapma bak sonu kötü olacak dediysek de bu cocuk annemi ele aldi ve ne dese yaptiriyor. Sürekli benden para istemeye basladilar onun icin, bir iki gonderdim. Gerçekten ihtiyacı oldugunu bilsem umurumda olmaz ama artık bende cocuk planliyorum ihtiyacım bir suru eksigim var. Haftasonu gezmesi icin beyefendiye para göndermeyecegim dedim anneme. O da tabii ki küstü bana. Haksız mıyım arkadaşlar?

küstüğü yere kadar hiççç umrun olmasın ,

Merhabalar. Ben evliyim başka sehirdeyim. Benden 10 yaş ufak bir erkek kardeşim var, inanılmaz para harcıyor, annem onu o kadar simartti ki. Bir gun evde yemek yemez, hep dışarıdan alır. Ayağında inanılmaz markalar ayakkabılar, giysiler. Telefonlar PlayStationlar son model. Biz anneme yapma bak sonu kötü olacak dediysek de bu cocuk annemi ele aldi ve ne dese yaptiriyor. Sürekli benden para istemeye basladilar onun icin, bir iki gonderdim. Gerçekten ihtiyacı oldugunu bilsem umurumda olmaz ama artık bende cocuk planliyorum ihtiyacım bir suru eksigim var. Haftasonu gezmesi icin beyefendiye para göndermeyecegim dedim anneme. O da tabii ki küstü bana. Haksız mıyım arkadaşlar?
Yegenimi gördüm kardesinizde. Daha gecenlerde anneme 30000 tl lik bir seyler aldirmis oyuncu bilgisayari pahali bisiklet vb. Cocuga kotuluk bunlar. Bosverin siz ne zamana kadar verebilirsiniz. Kardesiniz evlenincede evine kismen sizin bakmanizi isterler bu gidisle

duygu sömürüsü

evet çalışıyorum, eşim de bu gune kadar hep verici oldu ne istese yaptı ondan da yüz buluyorlar. eşim biraz katı bir karakter olsa bu kadar istemeye yüzleri olmaz..

duygu sömürüsü

isteme gerekçesi de bugünkü bir yerden borç almış ödemesi lazım yardımcı ol ablası olarak. ben de yumuşak yüzlüyüm ya ama artık yeter tersleyince de bakın ben kötü oldum ah ah yapan yaranamaz.. bir de teyzemi arayıp ağlamış, anneannem de hep bu şekilde para veriyor annemin zoruyla. illallah ettik inanin..

isteme gerekçesi de bugünkü bir yerden borç almış ödemesi lazım yardımcı ol ablası olarak. ben de yumuşak yüzlüyüm ya ama artık yeter tersleyince de bakın ben kötü oldum ah ah yapan yaranamaz.. bir de teyzemi arayıp ağlamış, anneannem de hep bu şekilde para veriyor annemin zoruyla. illallah ettik inanin..
lütfen bırakın ne yaparsa yapsın
sakın vermeyin

kıymetli kocası hayattaysa o ödesin yoksa başlarının çaresine baksınlar

Küssün. Madem harcamak istiyor oglu ise girip calissin. Simdi önünü kesmeseniz bunun arkasi hep gelir. Iyi yapmissiniz

Valla insanın annesi bile olsa, böyle parazit insanlara haddini bildirmesi lazım. Zira her ne kadar sizi biyolojik olarak o doğursada anneniz size anne gibi değil, oğlu için yolunacak kaz muamelesi yapıyor. Bir kere evli bir kadına damadına da göstere göstere oğlunun lüxü için para isteyen kadın anne falan değildir. O sizin tek kardeşinizse sizde ailenizin tek kızısınız. Kardeşinizim ne hayrı olmuş bu güne kadar.Evlilik hayatınızda anneniz kocanızın neden eline böyle kozlar veriyor? Yarın bir gün eşinizle aranız açıldığında bunların yüzünüze vurulacağını, bunun yüzünden yuvanızın zarar göreceğini düşünemeyecek kadar akıl yoksunu mu yoksa sizin yuvanız onun umrunda değil mi? Bırakın böyle ailelerin yokluğu varlığından daha hayırlı. Kimseye vermeyin birikiminizi, kendiniz için biriktirin. Yarın bir gün böyle aile evliliğinizde sorun yaşasanız ya da maddi.bir ihtiyacınız olsa zerre destek olmaz. Sonrada oğluşlarının altına ya araba çekerler ya da ev alırlar.

Nasıl sizden para isteyebiliyor sırf keyfi bi durum için? Bir de üstüne küsüyor. Çok yanlış bi davranış.
Evinizin parasını elbette ailene verme zaruri bir durum olmadıkça.
Annende bugün küser yarın barışır üzülme. En azından birdaha istemez .

Tabi ki haklisin el bebe erkek kardesine bak doyumsuz annen onu cok simartti kendi etti simdi kendi bulsun sen kendi yuvana bak bacim

Küserse küssün, dönüp dolaşıp barışır nasıl olsa. Oğlunu şımartacaksa kendi bütçesi kadar şımartsın kimseden destek beklemesin. Kendinizi hiç suçlu hissermeyin bence

Tek suçlu sizsiniz. Verenden alırlar ne bekliyordunuz ki. Vermeyin? Küsüyor mu? Siz daha çok küsün. Ama yapamazsınız. Sevgi almak için tek çıkar yolunuzun para vermek olduğunu biliyorsunuz, anneniz para vermezseniz yüzünüzü görmeden bir ömür yaşar bunları biliyorsunuz.

Anneniz erkek çocuk sendromuna yakalanmış, çok geç olmadan tedavi olmasını öneririm çünkü bir gün o paşa oğlu para bulamayınca annenizin gırtlağına çöküp vurmaya başlayınca çok geç olacak.
Yine akıllanmaz abla. Çünkü oğlunun bkuna kurban olur.

Back
X