kızlar annemin balçovada kirada dairesi var bana yaklaşık 1 sene önce evlenince bu eve geçeceğimizi söyledi bizde sevgilimle askerden dönünce 6 ayda evlilik düşünüyoruz ve şimdiki kiracımız ev sattıran cinsten daha önceki evden ev sahibi sattımda kurtuldum yoksa çıkmazdı falan demiş annem durmadan ağırdan alıyo 1 bucuk sene sonra evlenicemizi düşünmek istemiyo bana pratesto çekeriz nişanlanınca 6 ayda çıkar diyo ve sevgilimin askerden gelmesi nişanlanmamız zaten 1 seneyi geçer bu belli bişey bende gt avukata sor bu kadın çıkmaz dedim bugün çünkü önceden söyledi biz sevindik buna göre plan yaptık şimdi gelmiş siz seferihisara ev yapcakmış fi tarihinde oraya yerleşin 5 sene var daha eve vazgeçmiş iş başa düşünce tabi bende dedim eşyaları yerleştirince taşınmam artık kiraya çıkarız dedim tamam dedi hemen bişeyler saçmaladı ancak o zman yerleşirsiniz balçovaya dedi eşyaları ölçülü alcaz ben yerleştğiğm evden çıkmam dedim çnkü kiraya küçük bi ev kiralaya bilicez anca ve ben üniversitede okuyorum sevgilim okul masraflarımı karşılıycak kiraya bide para vericez 1 artı 1 anca tutarız annemn umru değil kızlar çok karışık anlattım bunalımdayım sevgilim 3 gnlük asker ruh halimde bozuk kusura bakmayın yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler