- 4 Ağustos 2021
- 132
- 173
- 33
- 32
- Konu Sahibi kirazmevsimiyim
-
Teşekkür ederim . Evet şiddet eğilimli mecbur çıktık hatta biz giderken bir baktık araba ile geçip bizi videoya alıyorEvden giden kusurlu sayılıyor ama şiddet eğilimi var demişsiniz tehlikeye bende atmak istemezdim sanırım. Bence siz arayın babanızı . Güzelce konuşun ne olacak be yapacaksınız diye
Evet blöfü çok seven biri maalesefdava açsaydı baban görünürdü blöf peşinde
Çok teşekkürler bu şerh işini bilmiyordumÇok bir bilgim yok bu konularda ama babanız malları başkasina devretmesin diye tedbir almanız gerekiyor. Anneniz notere gidip şerh koydursun.
gidip notere şerh koydurun en hızlı şekildeÇok teşekkürler bu şerh işini bilmiyordum
Evet belki de çok haklısınız . Korkumuzdan ve iyi niyette. susuyorduk ama belli ki babam da iyi niyet kırıntısı bile yokgidip notere şerh koydurun en hızlı şekilde
yoksa evlilikten sonra edinilen malları babanız annenizden onay almadan başkasına rahatça devredebiliyor
annenizi pusturmuş sizi pusturmasına izin vermeyin
sizi neden videoya alıyor.. evi terkettiğini göstermek için kanıt olarak kullanacak belki de
Allah yardımcınız olsun zor bir durum. Haklarınızı iyice araştırmanız lazım. En güzeli bir avukat tutmak. Ama şerh işini hemen halledin.Çok teşekkürler bu şerh işini bilmiyordum
Evden giden kusurlu sayılıyor yalanını ilk kim bulduysa onu gidip dovevecegim. Evden sebepsiz yere gidip üstüne boşanma davası açmayan taraf için diğer taraf "terk" sebebiyle önce ihtar çekmesi gerekir dönmezse dava açabilir bunun süresi de 4+2 ayEvden giden kusurlu sayılıyor ama şiddet eğilimi var demişsiniz tehlikeye bende atmak istemezdim sanırım. Bence siz arayın babanızı . Güzelce konuşun ne olacak be yapacaksınız diye
Şu durumda evden giden kusurlu değil. Şiddet var adam evden de kovmuş. Keyfe keder çıkıp gitmemiş kadınEvden giden kusurlu sayılıyor ama şiddet eğilimi var demişsiniz tehlikeye bende atmak istemezdim sanırım. Bence siz arayın babanızı . Güzelce konuşun ne olacak be yapacaksınız diye
Maalesef hep böyleydi . Annem bizler için tahammül ediyordu . Bir de annemin kimsesi yoktu . Şimdi de artık annem bıkmış biz de büyüdük annemin ezilmesine dayanamıyoruzbabanız 30 yıllık evliliğinde hep böyle miydi?yoksa sonradan çekilmez mi oldu.adamlar 50 yaştan sonra şeytana dönüşebiliyorlar maalesef
Evet öyleymiş avukata danıştık bugün o da en son düşüneceğiniz şey bu dedi . Zaten kadın evden gitmeye çoğu zaman korktuğu için mecbur kalıyor yani doğal dediEvden giden kusurlu sayılıyor yalanını ilk kim bulduysa onu gidip dovevecegim. Evden sebepsiz yere gidip üstüne boşanma davası açmayan taraf için diğer taraf "terk" sebebiyle önce ihtar çekmesi gerekir dönmezse dava açabilir bunun süresi de 4+2 ay
Evet haklısınız ama şaşırdık kaldık inan ki babam dava açtım diyor ortada dava yok avukatta anlaşmalı mı boşanma olacak diyor babamla konuşmamız mümkün gözükmüyor ne yaptığını anlamak çok zor . Çekişmeli boşanma olursa da 4 yıla kadar da sürebilir dedi avukat ama sadece danıştık .Siz bu işin icinden cikamazsinuz babanız mal kaçırır hemen avukata gidin
Aynen yani inanılmaz bir korku içindeydik zaten anneme bir şey yapabilir diye bir de diyor ki anneniz artık bu eve adımını atamaz vs . Annem de çok mağdur maalesef çok üzgünüm.Şu durumda evden giden kusurlu değil. Şiddet var adam evden de kovmuş. Keyfe keder çıkıp gitmemiş kadın
Kanıt var mı ? Gidip darp raporu almış mı ? Yada şikayetçi olmuş muŞu durumda evden giden kusurlu değil. Şiddet var adam evden de kovmuş. Keyfe keder çıkıp gitmemiş kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?