Kızlar bugün annem beni delirtti çıldırdırttı artık.
Ben artık üniversite son sınıftayım, hayatımda evlenmeyi düşündüğüm biri yok. Annemde bunu bilmesine rağmen, ne zaman dışarı çıksak hadi sana çeyiz alalım tabak alalım kaşık alalım diyordu, önceleri sakin sakin anlattım kimse yok hayatımda, ayrıca şimdi alsak modası geçer istemiyorum vs vs dedim. Önce anladı sandım bugün gene tuttu soktu beni bir mağazaya hadi kaşık alalım çatal bıçak alalım diyor, tekrar söyledim anne istemiyorum vs vs diye, bu sefer tezgahtarların yanında, alalım hepsini birden almamıza gerek kalmaz diyor, e anne o zaman buna vereceğin parayı altın al kenara koy evleneceğim zaman bozdurur alırız dedim gerek yokmuş vs vs gene bi dolu laf. Tabii orda çalışanlarda hemen anneme hak verdiler, önce acaba dedim annem haklı mı alsam mı diye geçiriyordum ki benim bu kararsızlığımı görünce ordaki tezgahtarlarda shifferın çatal kaşıkları varmış bilmemne övüp duruyorlar ya dedim alacaksam da ben hep küçüklüğümden beri jumbo isterdim dedim efendim o kötüymüşte bilmemne, onu geçtik parlak çatal bıçaklar su izi yaparmış vs vs neyse onda karar kıldık seçtiğim çok uçuk bir modelmş de eve gelen herkes bunda yiyemezmişte kardeşim bana ne soruyorsun o zaman al kendin paketle yani bugün tam 3 saatte yakın bunları konuştuk ve sinir harbiyle ayrıldım mağazadan.
Sorun şu sizinde başınızdan geçmiştir ondan danışayım dedim sizlere nedir bunun doğrusu? Annem doğru mu söylüyor, yoksa evlenileceği zaman mı alınmalı böyle şeyler? Çünkü feci halde kafayı takmış durumda sabah akşam porselen çatal kaşık bakıyoruz. Biliyorum iyiyliğimi istiyor ama daha evliliğin e'si yokken aklımda banane o tabaklardan çatallardan, ordan atlayıp kahvaltı takımını kaç kişi istermişim diyorlar yahu ben kendi evimde sabah kahvaltı yapmam dışardan yerim ben nerden bileyim kaç kişilik olacağını? Ne yapacağımı bilemedim ben