Annemin davranışları

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
Merhaba arkadaşlar ,
Aslında şuan çok çok gerginim, vicdanım ve kendi hayatım arasında sıkışıp kalmaktan bunaldım bu konuda ve fikir almak istedim.
Çok kısa anlatacağım .
Babamı kaybedeli 4 yıl oldu . Ben evliyim annemle yakın oturuyoruz yürüme mesafesinde .
Konu aslında tabi ki çocukluğuma kadar gidiyor oralara girersem yine sinir harbi yaşayacağım.
Annemin sürekli emrivaki yapmasından çok çok bunaldım . Sana uğrayacaktım diye gelip sürekli yatılı kalmasından , sürekli bunu ima etmesinden çok bıktım . Müdahaleci ve negatif bir yapısı olduğu için çok büyük çocukluk travmalarım var ve bu sebeple sürekli birarada olmak bana iyi gelmiyor ,
Ya insan bir sormaz mı gelebilir miyim işin gücün var mı , ya belki başka bir planım vat sürekli emrivaki kalmak falan bilemiyorum
Cümlelerimi bile toparlayamıyorum çok yoruldu zihnim

Ne yapıyor mesela geldiğinde?

Çocukluk travmalarınızdan dolayıysa ve annenizle yüzleşmek istemiyorsanız eşinizi bahane edebilirsiniz. Evde biri varken rahat edemiyor, rahat oturup kalkmıyormuş gibi...

Ama zaten yürüme mesafesinde oturup yatıya kalması çok mantıksız.

Ne yapıyor mesela geldiğinde?

Çocukluk travmalarınızdan dolayıysa ve annenizle yüzleşmek istemiyorsanız eşinizi bahane edebilirsiniz. Evde biri varken rahat edemiyor, rahat oturup kalkmıyormuş gibi...

Ama zaten yürüme mesafesinde oturup yatıya kalması çok mantıksız.
Aşırı müdahaleci . Herşeye karışır benim hayatımda. Tek bir örnek vereyim çocukluktan itibaren hatta gençliğimde bile çektiğimi anlayın diye . Üniversitede kendime etek almıştım . Kumaş uzun etek yahu . Arka kısmı dar diye evde koridorda yerleri yumruklamıştı yere yatıp . Bu kişi normal mi ? İşte benim çocukluğum ergenliğim böyle geçti . Müdahaleye aşırı duyarlı hale geldim .
Kahve içecek olurum kendi evimde, yemekten sonra iç der. Rutinlerimi bile yapamaz hale gelirim .
Ama sadece bana karşı böyle ve ben artık 38 yaşındayım sinir hastası oldum kaldıramıyorum .
Geldi mi gitmek bilmiyor. Buzdolabımı kurcalıyor vs .., nefret ettiğim hareketler .
Ama oğluna gıkı çıkmaz aslaaaaa

Aşırı müdahaleci . Herşeye karışır benim hayatımda. Tek bir örnek vereyim çocukluktan itibaren hatta gençliğimde bile çektiğimi anlayın diye . Üniversitede kendime etek almıştım . Kumaş uzun etek yahu . Arka kısmı dar diye evde koridorda yerleri yumruklamıştı yere yatıp . Bu kişi normal mi ? İşte benim çocukluğum ergenliğim böyle geçti . Müdahaleye aşırı duyarlı hale geldim .
Kahve içecek olurum kendi evimde, yemekten sonra iç der. Rutinlerimi bile yapamaz hale gelirim .
Ama sadece bana karşı böyle ve ben artık 38 yaşındayım sinir hastası oldum kaldıramıyorum .
Geldi mi gitmek bilmiyor. Buzdolabımı kurcalıyor vs .., nefret ettiğim hareketler .
Ama oğluna gıkı çıkmaz aslaaaaa
ben seni hakli buldum zor gercektem durumun. insansa bi anlayis olmali tamam annen ama ben bile sinir oldum yani cidden.

Yani beni tetikleyen şu oluyor sanırım . Çocukluğum gençliğim boyunca çok yara aldığım için ; şimdi bu emrivakiler ve müdahaleler beni o günlere götürüyor ve müthiş öfke oluşuyor bende ona karşı

Geçen hafta yine buradaydı . Kaldı birkaç gün . Sonrasında sabah eşimle işimiz vardı onu da eve bırakacaktık geçerken . Ben de bahçedeki kedilere mama bırakıp arabaya gelirim sen geç otur dedim . Gelmiş arkamdan bahçeye bas bas bağırıyor apartmanın bahçesinde hadi diye .yani orda bile tepemde

Tabi geçen hafta bardaydı ama bu hafta tekrar geldi bugün gitti. Ben de kendimi toplamaya çalışıyorum şuan sinirlerim bitik

En başta yatılı kalmasına razı olmasaydın, bugün seni bırakayım yarın yine uğrarsın istersen deseydin mesela

Başka bir şehire taşınma imkanınız yok mu peki

Başka bir şehire taşınma imkanınız yok mu peki
Ölür var ya ölür . Eşimin işi gereği babam hayattayken 2 yıl yurtdışındaydım oraya yetişti öldürdü beni hergün görüntülü arattı kendini . Aramayınca Facebook dan yazıyordu

Back
X