- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Çocuğum yok :) Kendi annene yapılmasını istemediğini kayınvalidene de yapmamalısın anlamında sadece empati yaptım.Oğlunuz mu var ileride kv mi olacaksınız anlamında![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğum yok :) Kendi annene yapılmasını istemediğini kayınvalidene de yapmamalısın anlamında sadece empati yaptım.Oğlunuz mu var ileride kv mi olacaksınız anlamında![]()
Annem başka şehirde baya uzak ama bu gidişle evi ona bırakıp anneme gitcem zaten böyle devam ederseKv gelecegı zaman gıt annende falan kal. Kardesın falan varsa orda kal. O geldıgınde olma evde. Kalsın ogluyla. Ya da gec ayrı odaya film izle tak kulaklıgı
Çocuğum yok :) Kendi annene yapılmasını istemediğini kayınvalidene de yapmamalısın anlamında sadece empati yaptım.
Kapıyı açma yani. Geldigi gıbı gerı dönsün. İyi tahammül ediyorsun. Ben kendimi kesmeye baslamıstım coktan. Ama birinciyi yapamıyorsan ikinciyi yap. Pek yemek yapma gıt ayrı odada takıl.Annem başka şehirde baya uzak ama bu gidişle evi ona bırakıp anneme gitcem zaten böyle devam ederse
Siz KV gitmeye devam ediyor musnuz?Kapıyı açma yani. Geldigi gıbı gerı dönsün. İyi tahammül ediyorsun. Ben kendimi kesmeye baslamıstım coktan. Ama birinciyi yapamıyorsan ikinciyi yap. Pek yemek yapma gıt ayrı odada takıl.
Bu hafta gidecegiz eşimle. Gidiyoruz gene 2 haftada birSiz KV gitmeye devam ediyor musnuz?
kendi bir bardak bile kaldırmadı geldi yedi içti evi berbat halde bıraktı gitti, tek başıma topladım hamileydim 2.gün başladı yeni eve yemeğe çağırabilceniz mi diye beni ve eşimi aramaya ben zaten çok kötü durumdayım yemek te yemek diyor taşıdığım 4.gün geldi yemeğe sormadan, yerde halı yok, sadece 1 oda sıcak o da orda yattı biz kızımla soğuk odada yattık
Konu açmışsınız, yorumumu yazdım kaldı ki eski konunuza baktım az evvel denk geldim.Valla kırılmayın sadece gülüyorum bu yazdığınıza yaşamadığınız için bilmiyorsunuz ben nelerden sonra o duruma geldim varsa imkan eski konularıma bakın
Naptınız yılbaşında gitmediniz demi k.valideye ..Kapıyı açma yani. Geldigi gıbı gerı dönsün. İyi tahammül ediyorsun. Ben kendimi kesmeye baslamıstım coktan. Ama birinciyi yapamıyorsan ikinciyi yap. Pek yemek yapma gıt ayrı odada takıl.
Yok tabiki gitmedim. Zaten bidaha kalalım diyemez herhalde eşim banaNaptınız yılbaşında gitmediniz demi k.valideye ..
Demesin zaten..Yok tabiki gitmedim. Zaten bidaha kalalım diyemez herhalde eşim bana
Anlattığı karakterde bi kv sizce tamm oğlum gelmeyeyim der mi? Hiç sanmam.Ben olsam annesine gelip kalma demem, eşim desin. Çünkü benim anneme dense hoşuma gitmez onun için böyle bir durumda anneme kimseye laf soyletmeden ben konuşurum. Benim annem böyle şeyler yapmadı tam tersi kızım virüs zamanı bile gel gel deyip duruyor ama gelemez tabii ki. Yani eşinize bırakın yoksa ben ne de olsa el kızıyım, bana kırılır sen oğlusun vs deyin yani eşiniz de anlar sanırım.
Eşim bir şey demez, diyemem diyor en başından beri zaten o mutluydu annesinin her dakika yanımızda olmasından. Evlendik bir gün bile yalnız bırakmadı 3.gün bizimle kalmaya başladı keyfi. Eminim kafasında bir gün bizimle yaşamak var beni çoktaaan bıktırdı iyi zamanda, hasta olsa bile aynı eve girmek istemem abuk subuk bir insan ama eşim de annesine adeta tapıyor beni ezip geçti her zaman annesinin keyfi olsun da ben rahatsız olmuşum üzülmüşüm sıkılmışım umrunda değil. İki gün kaldı diye ötme diyor bana. Eşime derdimi anlatınca ben suçlu oluyorum. Tiksindim evlilikten. Konuşmayı hatta sert konuşmayı küçük bir cinnet geçirmeyi planlıyorum bir daha geliyorum derseyani kv gidipte anne gelme demek olmaz şimdi eşinizin uygun bi dille söylemesi lazım ama bilmiyorum. siz rahat rahat takılamıyor musunuz * bozmayın rahatınızı o yokmus gibi davranın mesela olmasa. .
Her şey eşinizde bitiyor maalesef . Adam duruacagı yer kuracagı dengeyi ayarlayamıyorsa sorun oluyor. . peki kv guzelbi usluble Annecim geliyorsun da ama ben oğlunla vakit geçiremiyorum mu desen..Eşim bir şey demez, diyemem diyor en başından beri zaten o mutluydu annesinin her dakika yanımızda olmasından. Evlendik bir gün bile yalnız bırakmadı 3.gün bizimle kalmaya başladı keyfi. Eminim kafasında bir gün bizimle yaşamak var beni çoktaaan bıktırdı iyi zamanda, hasta olsa bile aynı eve girmek istemem abuk subuk bir insan ama eşim de annesine adeta tapıyor beni ezip geçti her zaman annesinin keyfi olsun da ben rahatsız olmuşum üzülmüşüm sıkılmışım umrunda değil. İki gün kaldı diye ötme diyor bana. Eşime derdimi anlatınca ben suçlu oluyorum. Tiksindim evlilikten. Konuşmayı hatta sert konuşmayı küçük bir cinnet geçirmeyi planlıyorum bir daha geliyorum derse
Siz o kontenjanda olmayacaksınız sanırım hayat boyuAyyy ne serti Allah aşkıma kadın ağzını açıp gıkk dememiş . Kv kontenjanındansınız sanırım![]()