- 21 Eylül 2015
- 47
- 24
- 18
- Konu Sahibi eylulvakti
merhaba. 22 yasindayim ve simdiye kadar bir aile sicakligi tasamadim. babam ve annem hic anlasamazdi ve ben kendimi bildim bileli babamla konusmam. biz 18 yil istanbulda oturduktan sonra benim lisemin bitmesiyle ailemin memleketine tasindik. babam babanneme annem de kiz kardeslerine yakin olunca aralarindaki bag koptu babam evi terketti sebebini bilmedik hic. 2 yilda ben okulu biaktm calismaya basladim annem 40 yasindan sonra ise girdi derken geciip gittik. 3 sene sonra babam gittigi icin pisman olmus bizi baristirin diye haber salmis annem kabul etti yine kavgalar oldu para kavgasi ailelerle gorusme kavgasi vs. annem teyzelerime cok duskundur herseyini anlatır teyzem de ona akil verir. babam da babannemin sozunden cikmaz yani iki taraf da birbiriyle gorusmuyor. derken babam yine gitti emekli olmus koye yerlesmis. sorun bundan snra basliyor. babam arada bir gelip bizde kaliyor babam geldiginde annem melek gibi oluyor. onun haricinde eve kizi mi gelmis dusman mi gelmis farketmiyor. surekli laflar surekli ignelemeler. bana kredi cektirmeye calisti ev alabilmek icin. ben de cekmicegimi soyledim. zaten annemle hicir zaman anne kiz sicakligimzi olmadi. genc kizligimda bile epilasyon adet vs bilgilerini vermedi bana benle oturup konusmadi. en son ben annemin tisortunu giydim diye yatak odasinin kapasina yeni kilit takmis ve ise giderken kapiyi kilitleyip cikmaya basladi . eve 4 tane nescafe aldiysa hepsini odasinda sakladi. benim aldigim semsiyemi makyaj malzemelerimden bir kismini sac duzlestiricimi tuvalet kagitlarini hep odasinda sakladi. kendi dogum gunumu bile kutlamayip psstani al da gel dedi bana. dun yine tartistik ve ben kazancimi sizin icin harcamak zorunda degilim dedi eve ekmek alip gelmiyosun dedi ki ben ev alışverişini yapiyorum ama bu ay kendi yaptigi icin ben de biraz borcum oldugu icin yapamadim. hic nerde calistigimi bile zor hatirlar. scani sikildikca bize catar. 3 lu prizleri saklar. teyzemlere gidip gidip onlardan nasihat alir. 1 yikdir görüştügum biri var ve aileler tanisti ama karsi taeaf tarafin hatalari dolayisila bizinkiler olmaz ayril demeye basladi yok cingen onlar tok giyinmesini bilmiyolar yok soyle b9yle. erkek arkadasim herkes tarafindan sevilir ve benim guvenim sonsuz sadece aile kultur farkliligi var. sevgilimin ailesi gorusmeye gelcekelrinde bile teyzem bana kocasiz mi kaldin diye tokat atmaya kalkisti ve ben evden cikip gittim ve karsi taraf o gun bie gelmedi arayip gelmemelerini soyledim.yaptigim sey ayip biliiyorum ama benim de psikolojim bozulsu artik ve annemi gercekten ayni evde kaldiramiyorum. isyeri vardiyam dolasiyla yuzunu gormuyorum ama izin gunumde direk bana satasiyo . objektif olarak yorumlarinizi istiyorum sizden artik cok bunaldim nasil davranicagimi sasirdim cunku