• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin davranışları

Bur da bana böyle yorum yazanların çoğu imkanı olsa
Annesiyle yakın otursa her akşam annesinde yer Eminim
Kadın bir zaten yemek yapıyorum diyor
Evimizin arası 5 dakika
Bulaşıklarını yıkayıp gidiyoruz
Ne var bunda
Valla hiç yok öyle bir şey. Aynı şartlara sahibiz. Evim anneme gayet yakın. Hatta iş yerime de gayet yakın (gerçi son dört aydır evden çalışıyorum ama dört ay öncesine kadar en azından yakındı) Eşimin iş yeri de hemen dibimizde. Tam merkezdeyiz yani. Üstelik 7 Aylık hamileyim. Evlendiğimden beri hafta sonu aile yemekleri ya da ziyaretler hariç gidip annemde yemek olayını annemde halledip de geçmedim evime. Haftada bir olur anlarım, iki olur anlarım. Hergün olursa bunun adına adam kullanmak derler. Evlenen insanlar ayrı bir ev, ayrı bir aile olduklarını anlamak zorundalar bence. Ha siz derseniz ki ben illa konayım hazıra, yiyeyim yemeğimi, geçeyim evime o zaman kusura bakma annenizin evi, onun kuralları. Söylediği her şeyi sineye çekmek zorundasınız. En ufak bir şikayet hakkınız yok.

Kalabalik kim
+1 anneniz mi ?
Ayy Allah askina o zaman calisiyorsan annene iki haftada bir temizlikci bi kadin tut
Kadinin yukunu azalt ..
Kadin tek basina belki peynir ekmek yicek
Ama tembel kizi ve nereye cekersen oraya giden damadi icin kalkip 3 cesit yemek yapiyor
Her Allahin gunu ..
Ayrica cocuk 7.30 da niye yatiyo
Sanane ya niye kızım 7 buçukta yatıyor
Konuyu nerden nereye çekiyorsun
Sana hesap mı vericem
Adam akıllı fikrini yazarsın yada yazmasın senbilirsin
Tembel olduğumu yazmak yada eşim hakkında böyle yazmak sana düşmez ne saygısız insansınız ya

konu sahibi sanırım annen senin yemek yapmak istemediğini orada yemekten daha memnun olduğunu biliyor bir de sanırım çalışıyorum yorgunum vs gibi şeyleri sık dile getiriyorsan kadıncağız da torunu bahane ederek bari bizde yesinler diyor.

bazen de demek ki çok yorulunca ani çıkışlar yapabiliyor.normal.

Annenin uyardığı şeyler benim de uyaracağım şeyler olur.sanki çalışan tek bayan siz misiniz.gidin evinize yemeğinizi de kendiniz yapın

Valla hiç yok öyle bir şey. Aynı şartlara sahibiz. Evim anneme gayet yakın. Hatta iş yerime de gayet yakın (gerçi son dört aydır evden çalışıyorum ama dört ay öncesine kadar en azından yakındı) Eşimin iş yeri de hemen dibimizde. Tam merkezdeyiz yani. Üstelik 7 Aylık hamileyim. Evlendiğimden beri hafta sonu aile yemekleri ya da ziyaretler hariç gidip annemde yemek olayını annemde halledip de geçmedim evime. Haftada bir olur anlarım, iki olur anlarım. Hergün olursa bunun adına adam kullanmak derler. Evlenen insanlar ayrı bir ev, ayrı bir aile olduklarını anlamak zorundalar bence. Ha siz derseniz ki ben illa konayım hazıra, yiyeyim yemeğimi, geçeyim evime o zaman kusura bakma annenizin evi, onun kuralları. Söylediği her şeyi sineye çekmek zorundasınız. En ufak bir şikayet hakkınız yok.
Teşekkür ederim yorumunuz için
Zaten anneme tek kötü sözüm olmadı hep dikkat ettik

konu sahibi sanırım annen senin yemek yapmak istemediğini orada yemekten daha memnun olduğunu biliyor bir de sanırım çalışıyorum yorgunum vs gibi şeyleri sık dile getiriyorsan kadıncağız da torunu bahane ederek bari bizde yesinler diyor.

bazen de demek ki çok yorulunca ani çıkışlar yapabiliyor.normal.
Evet annem yorulduğu zaman böyle yapıyor
Evet yorgun geliyorum ama hiç bir zaman anneme zorla yemek yaptırmadım
Hatta evde yiyelim dediğim de hemen niye diye soruyor
Ama sanırım birbirimizi üzmeden evimde yemek en mantıklısı

Evet annem yorulduğu zaman böyle yapıyor
Evet yorgun geliyorum ama hiç bir zaman anneme zorla yemek yaptırmadım
Hatta evde yiyelim dediğim de hemen niye diye soruyor
Ama sanırım birbirimizi üzmeden evimde yemek en mantıklısı

aynen öyle.

haftada iki gün yeterli bence.

bir gün de onlar size çaya falan gelir.

Çözüm çok basit: her akşam annenize gitmeyin onca çalışan kadın var bir gün önceden ertesi günkü yemeklerinizi yapın.Yaşlı insanlar hergün hergün zor gelebilir gayet normal...

haftada bi annemlere giderim annem hiç damadina öle bişey dediği duymadim ay şunu yapma etme.. sinir olurum resmen vallaa
kaynanamda demedi..
anneni rahmetli teyzemi gördüm teyzeme gittiğimde lavaboyu bastirma ay ceşmeyi açik birakma gibisinden.. deli olmuşum o anda..
ben deli olurum arkadaş bna deseler cinnet koparirm...

çocuğunuz küçük olsa, 5 aylık filan olsa anlarım ama 5 yaşında bir çocuktan bahsediyorsunuz artık çoğu sıkıntı bitmiş, programınız oturmuş olmalı. her akşam annenizde neden yemek yediğinizi anlamadım. sağlık sorununuz yoksa filan bence kadın bunalmıştır. az bile diyor yani. yemek işini kendiniz hallederseniz sorun çözülür zaten. hani haftada 1, 10 günde 1 gidilir de her akşam. insaf.

yazdıklarınızı gördüm. annemin evi ile iş yerimin ve evimin arası 10ar dakika. kızıma annem bakıyor. her gün de ısrar eder. yine de her akşam yemek yemem orada

haftada bi annemlere giderim annem hiç damadina öle bişey dediği duymadim ay şunu yapma etme.. sinir olurum resmen vallaa
kaynanamda demedi..
anneni rahmetli teyzemi gördüm teyzeme gittiğimde lavaboyu bastirma ay ceşmeyi açik birakma gibisinden.. deli olmuşum o anda..
ben deli olurum arkadaş bna deseler cinnet koparirm...
Ciddi misi şaka mı yapıyorsun

Bur da bana böyle yorum yazanların çoğu imkanı olsa
Annesiyle yakın otursa her akşam annesinde yer Eminim
Kadın bir zaten yemek yapıyorum diyor
Evimizin arası 5 dakika
Bulaşıklarını yıkayıp gidiyoruz
Ne var bunda
Ben ve annem karşılıklı apartmanlarda otururduk. Akşam olunca "al çocuklarını evine git" derdi. Annemde yediğim çok azdır. Yani öyle her akşam annemde yeme huyum yoktu. (kendi adıma konuşuyorum)
Bence sizde evinizde yiyin. Kadın titizmiş biraz zorlanıyor olabilir. Ya da size nazı geçtiği için uyarılar yapıyordur.
Veya siz temizlik için annenize bir yardımcı tutun arada sırada o gelsin.

bence karakter meselesi
bende öyleyim çünkü
yeni temizlik yapmasam da çocuk elinde birşeyle evde dolaşıyorsa misafir demem dökeceksin otur ye derim
yeni temizlik yaptıysam hor davranılmasından hoşlanmam sanki işin ne senin der gibi gelir bana çünkü

bu yüzden karakterine verin
aldırış etmeyin;)

Her akşam mı ? Sıkıcı değil mi ? Yazık kadına. Dünyayı kurtarmadığınıza göre akşam bi yemek yapabilirsinşz bence. Yada az yede uşak tut derdi babannem olsa. Öyle yapın..

Akşam ezanı 5:30 gibi okunmuyor mu abdestini iş yerinde alsın öğlen ve ikincide nasıl yapıyorsa. Yatsıyı da eve geçince kılar. Çocuğa gelince yastıklarda ziplatmayin.

Akşam ezanı 5:30 gibi okunmuyor mu abdestini iş yerinde alsın öğlen ve ikincide nasıl yapıyorsa. Yatsıyı da eve geçince kılar. Çocuğa gelince yastıklarda ziplatmayin.
Ben ikindiden bahsediyorum her zaman müsait olmuyor
Çocuğumu yastıklarda zıplatmamaya çalışıyorum zaten
Ams bulaşık yıkarken bir bakıyorum yastığım üstünde
Eşyalar Yen'i alındı o yüzden kızıyor
Ben de çocuğuma kızıyorum yapma diye

Ben ikindiden bahsediyorum her zaman müsait olmuyor
Çocuğumu yastıklarda zıplatmamaya çalışıyorum zaten
Ams bulaşık yıkarken bir bakıyorum yastığım üstünde
Eşyalar Yen'i alındı o yüzden kızıyor
Ben de çocuğuma kızıyorum yapma diye
Ev yakınsa eve uğrayıp kılıp geçsin o zaman.İkindi zamanı işten çıkmış mi oluyorsunuz süpermiş

Back
X