- 29 Nisan 2010
- 398
- 114
- 103
- Konu Sahibi mazosistin_mutlulugu
Annem yapısal olarak diktatör ruhlu bir insan ve her ne kadar aksini iddia etse de bazen gerçekten çok bencilce davraniyor. Canı istediğinde istediği yere gidip istediği saatte gelebiliyor, kahvaltısını babam hazırlıyor, öğle yemeği çoğu zaman hazır geliyor yapması gereken bir akşam yemeği onu da canı istediğinde yapıp istemediğinde yapmıyor. Çoğu zaman yiyecek birşey bulamıyoruz. Yaşınız kaç olmuş siz yapın diyeceksiniz ama babam ve ben işten yorgun geliyoruz ve o saatten sonra yetiştirmek zor oluyor. Annem gün boyu evde. Evde hep bir tartisma ortamı olur ya babama ya bana çatar abimle can ciğerdir. Temizliği bu hafta yapamayacağım yorgunum desem dunya başıma yikilir, hormonal olarak aqresif dönemimde olsam asla anlayış göstermez sesim biraz yükseldi mi bitti illa fazlasıyla karşılık verecek. Haftanın üç günü can ciğer olsak dört günü aramız bozuk oluyor. Babam elinden geldiğince anlayisli durmaya calisiyor ama onunda sinirleri çok yıprandı son zamanlarda. Annem odasını ayırdı artık ikili ilişkileri kaldıramadığını söylüyor bundan ötürü aralarındaki huzursuzluk eve çok yansıyor. Bu sevgiden yoksun, bencillik dolu ortamı kaldıramıyorum artık çekipte gidemiyorum burada iş buldum nasıl davranmalıyım sizce?