- 3 Şubat 2018
- 25.854
- 111.234
- 598
Var zaten bi sene aldı tekrar belge düzenlemek gerekti herşeyi hallettik 6 ay oldu gelmek bilmiyo onun için açtım bilen biri çıkarmı diye
Kargom bir gün gecikince arıyorumhadi 1 ay beklersin aramazsın anlarım da 6 ay beklemek, hem de çok zor durumdayken ! enteresan.
Kargom bir gün gecikince arıyorum
Anammm milletin ulkesine bak. Bizdeki oynaklarda beni caldir der onda bile bize yazar.yarabbilalemin cografya kaderdir@yrncrn
Eki Görüntüle 2787844
burdaki numaralari arayin, yabanci dile ihtiyaciniz yok, muhtemelen size yazmasin diye kapattirir onlar sizi ararlar.
bize oyle oldu.
Sorcak muhattap bulamıyoruz deyip geçiştirdi bi bulduğumuz kişi bunlarla ilgilenen son kalan parasında annemin çok güzel aldı ama hiçbişey yapmadıTekrar sormadiniz mi evraklar vardi mi diye? Muhtemelen bir eksik var veya varmadi
yok konu sahibi arkadas yabanci dil konusmasi gerektigini dusundugunden tedirgindi sanirim.Konu sahibichamallows in attığı numaralar için bile hangisini arayayım ne diyeyim modunda biri heralde biri onun yerine arasın diye falan açtı konuyu
bu konuyu o konuya cekmeyecegim ama coğrafya gerçekten kaderdir :)Anammm milletin ulkesine bak. Bizdeki oynaklarda beni caldir der onda bile bize yazar.yarabbilalemin cografya kaderdir
ya türkiye den yurt disina hic gitmemis insan icin bu isleri buradan yurutmek cok zor.hadi 1 ay beklersin aramazsın anlarım da 6 ay beklemek, hem de çok zor durumdayken ! enteresan.
bazi konularda karsisina ne cikacagini bilemiyo insan.yani keşke konu sahibi "fransızca konuşuyorlardır kesin" demek yerine aramayı deneseymiş. 6 ay hiç aramamak da ne biliyim. o da tuhaf.
bazi konularda karsisina ne cikacagini bilemiyo insan.
ben mesela babamin pansiyon kasa islemleri icin elimdeki evraklarla isvicrenin bir kurumuna googleden ceviri yapa yapa yazdim artik ne kadar dogru oldu mullak, adamlarin megerse turkce tercumanlari varmis bana direk kendi dilinizde anlatirmisiniz diye bir mail geldi o zaman
ya türkiye den yurt disina hic gitmemis insan icin bu isleri buradan yurutmek cok zor.
ben bayanin tedirginliginin acemiliginin sebebini az çok anlayabiliyorum.
annesinin orada bulunan haklarindan da haberlerk yok muhtemelen.
dun ozelde bir mesajda var olmasi gereken bir haklarindan bahsettim mesela onuda ilk kez duydular. gercekten bilmiyorlar yani ne yapacaklarinj
buyuk ihtimalle oyle olduya tabi ne yapacaklarını bilmiyor olabilirler, bu abes değil zaten. sadece bana "fransızca konuşacaklar" diyip 6 ay hiçbirşey yapmadan beklemek enteresan geldi. sanırım o müşavire güvenmişler.
Sgk nın Yurt Dışı Aylık Alanlar diye bir birimi vardı. Herhalde halen de vardır. Ne yapmanız gerektiğini en doğru oradan öğrenirsiniz diye düşünüyorum. Bu arada gönderdiğiniz belgeler ellerine geçmemiş de olabilir. Umarım zamanında gönderdiğinize dair belgeleriniz vardır.Arkadaşlar annemin eşi fransadan emekliydi vefat edince aylığı anneme bağlandı bir sene aylığı aldı senesi gelince yaşam belgesi evlenmedigine dair belge istediler hepsini yolladık fakat 6 ay oldu parası gelmedi çok madur durumda evi kira elektirik su doğalgaz çok zorlaniyo artık bunları vermekte ne yapılır nereye başvurulur bilen biri var mi dil de bilmediğimiz için direk irtibat da kuramıyoruz bilen biri varsa allah rızası için yardımcı olsun
Evet kesinlikle oyle anlayan birinin olması ne kadar iyi bisey güzelce anlatılıp neyin ne olduğu izah edilince çok şükür kendim aradım allah razı olsun sizdenyok konu sahibi arkadas yabanci dil konusmasi gerektigini dusundugunden tedirgindi sanirim.
sizden de razı olsun ne yaptım kiEvet kesinlikle oyle anlayan birinin olması ne kadar iyi bisey güzelce anlatılıp neyin ne olduğu izah edilince çok şükür kendim aradım allah razı olsun sizden
Evet var zaten burdan bi arkadaş yardımcı oldu direk yurt dışında ilgili bölümü aradım istedigi bazı evraklar oldu yolladim çarşamba günü arayın tekrar dedi inşallah çözülür nasipseSgk nın Yurt Dışı Aylık Alanlar diye bir birimi vardı. Herhalde halen de vardır. Ne yapmanız gerektiğini en doğru oradan öğrenirsiniz diye düşünüyorum. Bu arada gönderdiğiniz belgeler ellerine geçmemiş de olabilir. Umarım zamanında gönderdiğinize dair belgeleriniz vardır.
Âmin inşallahsizden de razı olsun ne yaptım kiinssallah her sey bir an once yoluna gırsin.
Artık fransız konsolosluğunu aradık mail yolladık ilgilenecek nasipseaynen benim de aklima o geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?