Annemin eleştirileri

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar merhaba 4 senelik evliyiz çocuğumuz henüz Yok istedik olmadı .ben de eşimde gezmeyi değişik ülkeler görmeyi çok severiz bazen ben bi program yaparım bazen eşim .benim Çan'ımı sıkan annem sürekli ne kadar çok geziyorsunuz diyip duruyo bu arada bi maddi kaygımız Yok herşeyiniz var .mesela Yen'i bi ülkeye gidicez ona son anda söylüyorum çünkü sacma sapan eleştiriyo mesela diyo ki x(eşim) mi istedi sen mi istedin oraya gitmeyi ya ne fark eder ki geçen çok samimi olmadığım bi arkadasımın doğumgünü vardı beni de çağırdı ben de tamm dedim başladı sen çok seviyodum gezmeyi çok gereksiz neyse ben karışmayım yine de bilmem ne mesela Yen'i bi eve taşındık bi avizeimiz eksik kaldı alamadık ama paradan değil değil ihmalden hemen diyo ki o kadar ülke gezeceğine avize alsaydın yani o anda ne diyeceğimi şaşırıyorum bide bi durum daha var bana senede 2-3 defa gelir 10 gün kalır gider hemen başlar yatak odası çekmecelerimi düzeltmeye ya belki özel bişey var belki bi geceliğim bilmem neyim var prezervatif olabilir anlatıyorum anlamıyo bi türlü beni .böle işte kızlar ne yapayım ben bu durumlarda

Anne eşim çekmecelerin karıştırıldığını anlıyor, açma dersin. Diğer şeyleri de söyleme, son anda haber ver. Bu yaştan sonra değişmez, idare etmeye çalışacaksın.

Bence bırakın çekmeceyi açmayı kimsenin yatak odasına izinsiz girilmemeli. Ben kafamı eğer geçerim ablamın kapısı açıksa bile bana ne dağınıklığından, düzensizliğinden.

Diğer konu önemsiz 'bizde böyle' deyip geçin.

Yani sanki gezmeyi sevmek ayıp bişey sen mi istedin eşin mi diyo bide ya

Offf aynısı
Annemde babamda suraya gitcez diyorum ne gerek varki diyo
Alla alla geziyoruz işte geregi ne ki
Evlenmişiz artık hadi aynı evdeyken göremiyorum diye karışıyordu ama kocamla bırakta hesap vermeyeyim
Değişmiyorlar he deyip geciyorum sahsen sanada tavsiye ederim

bu kiz annelerinde kizlarinin yatak odalarina rahat rahat girebilirim diye bir dusunce ozgurlukleri var sanirim

Ayni annem :) annemde yok her hafta kahvalti yok bi aksam yemeginide evde yiyin yazik paranizi tutun .(halbuki olmadigi zaman zaten cikmiyoruz ) cocuklarin gezisi oluyo ee gitsinler tabi ama her seferinde gonderiyosun.yani anne bu sonucta tabiki kotu niyetle soylemiyodur ama insan kiziyo iste de alistim off anne kocam goturuyo ne karisiyosun diyorum e bisey demedik diyip susuyo fazla takma soylesin bosver yani ben artik bukelimeyle soylenmeyi biraktigini farkettim ordan yuruyorum .

bana hiç garip gelmedi

yaşını bilmiyorum annenizin ama bir önceki kuşak işte

gezmek boş onun yerine para biriktir vs vs

hatta evde hayvan besleme besleyeceğine çocuk doğur versiyonu da var bunların

onun kalıbına uymuyorsun

kv de görümceme der bu kocan koca adam ne geziyor böyle diye

oysa kızı ve kocası gezide tanıştılar zaten ikisi de geziyordu

bu arada bana çekmece olayı da garip gelmedi

gelip sizin evde kalınca ortalığı topluyor işte sen de açıkça toplama de

bu arada gecelik ya da prezarvatif görünce ne olacak ki

ben bu yatak odasına zinhar kimse girmemelici değilim

-ya aynen ama benim sinirlerim bozuluyor artık sanane diye bağırasım gelio artık

Yani ne bilim ben hoşlanmıyorum böle şeylerden

Ben 11 yillik evliyim annemde cok karisir ayni sende ki gibi gezmemize felan sürekli sakaylan karisik beni sikayet eder esime hergün yazar bugunki planin ne napiyonuz diye felan öyle evime cok gelmez bende cok gitmem ama cok yakin oturuyoz
Birgün artik bende patladim sinirliydim zatende dedim 30 yasima geldim hala bana karisiyosun ben esimden baska kimseye hesap vermem
Zaten zamaninda beni cok skmisti disari bile cikamiyodum
Simdide esim sagolsun herseye izin verir ama annem sorun yapar neYse baya biseyler yazdim sonra bi ay felan küstük konusmadik simdi baristik o da anladi eskisi gibi karismiyor sormuyor

Annelerin bekar kızlarının odalarına izinsiz girmesini anlayabilirim ama bu evli bir kadınsa hiç ama hiç doğrı bulmuyorum.Annenize kocam kızıyor tartışıyoruz demenizi öneririm.

Ben kapımı kilitlerdim. Çünkü orası sadece sizin değil eşinizin de odasi. Ki sadece sizin olsa bile anneniz sırf anne olmasından dolayı izinsizce girme hakkına sahip değil.

Gezi konusunda biz böyleyiz diyebilirsiniz ya da haber vermeyin her defasında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…