- Konu Sahibi esraylmz03
Kızlar merhaba 4 senelik evliyiz çocuğumuz henüz Yok istedik olmadı .ben de eşimde gezmeyi değişik ülkeler görmeyi çok severiz bazen ben bi program yaparım bazen eşim .benim Çan'ımı sıkan annem sürekli ne kadar çok geziyorsunuz diyip duruyo bu arada bi maddi kaygımız Yok herşeyiniz var .mesela Yen'i bi ülkeye gidicez ona son anda söylüyorum çünkü sacma sapan eleştiriyo mesela diyo ki x(eşim) mi istedi sen mi istedin oraya gitmeyi ya ne fark eder ki geçen çok samimi olmadığım bi arkadasımın doğumgünü vardı beni de çağırdı ben de tamm dedim başladı sen çok seviyodum gezmeyi çok gereksiz neyse ben karışmayım yine de bilmem ne mesela Yen'i bi eve taşındık bi avizeimiz eksik kaldı alamadık ama paradan değil değil ihmalden hemen diyo ki o kadar ülke gezeceğine avize alsaydın yani o anda ne diyeceğimi şaşırıyorum bide bi durum daha var bana senede 2-3 defa gelir 10 gün kalır gider hemen başlar yatak odası çekmecelerimi düzeltmeye ya belki özel bişey var belki bi geceliğim bilmem neyim var prezervatif olabilir anlatıyorum anlamıyo bi türlü beni .böle işte kızlar ne yapayım ben bu durumlarda