ANNEMİN ELTİME DAVRANIŞI

Bana garip gelmedi. Etlinizin annesinin sizi aramasıyla kıyaslanacak bir durum yok.
Eltiniz annenize mesaj atıyor mu bir şey olduğunda?
Zaten araşma yok anladığım kadarıyla sadece mesaj var.

Ay benim annem bu yaa eltimin numarasını sildim annemden benim eltim.veya annesi benle konuşmaz yazmaz aramaz sormaz garip anam eltimi gönüller sildim.kizin numarasını

Kayınvalidenizi araması daha saçma olur bence. Çocuğunu düşüren eltinizken neden kayınvalideye geçmiş olsun desin? Anneniz seviyormuş demek ki, size ne zararı var ki bu durumun? Herkes kendi davranışından sorumlu. Eltinizin annesi başka bir karakter, sizin anneniz bambaşka bir karakter. Siz aramak istemezseniz aramayın tabi ama annenizin yaptığına karışmayın bence

Benim annem bunun bir ileri versiyonu. Benim arkadaslarimi benim haberim olmadan arar sohbet eder. Bu insanlar onun cevresinden de degil hepsi benim okul arkadaşlarım. Arkadasimin yakini vefat etse facebooktan görür once kendi arar sonra bana haber verir sen de ara diye. Gecen gun baska bir arkadasimla görüştük bisey anlatiyorum bana diyor ki biliyorum annen aramisti o anlattı. Hep onun daha ön planda olmak gibi bir takintisi var. Boyle annelerin sorunu bir tane olmuyor ne yazik ki. Sizin annenizde cok sorun göremedim sizi ezip geçme sizi ekarte etmek gibi dertleri yok anlaşılan. Benimkinin o da var delirtmek istiyor

Bana tuhaf geldi. Benim annem hatta kendi aramazdı. Benim kızımı aradılar mı ben de arayayım derdi. Bence hoş bir şey değil. Kendi kızına değer verilmediği halde böyle yapması kendini iyi göstermeye çalışması demek

Arayıp sorması medeni ve insanca, doğum yapınca veya başka özel durumlarda aranır bi kadın, arada hal hatır sorulur ki zaten büyüklerin işleri yok onlara maksat muhabbet olsun. Akraba olunmuş artık. Eltinizin annesi nispeten soğuk ama o da normal. İletişim ve arama sorma kısımları normal. normal olmayan siz haksızlığa uğradığınızda evladı olarak alttan al kızım, ben de aynını yaşadım diye telkin etmesi . Benim annem de böyleydi genç kızlığımda, bana bi haksızlık yapıldığında hiç hakkımı savunmazdı hatta karşı tarafı korurdu ve ben inanılmaz kırılırdım. Artık büyüdüm içimde yara kaldı ama... kızımın kitabını yırttılar diye okulu basmaya gidiyodum geçen gün

Eltinin size ya da annenize karşı bir tutumu ya da saygısızlığı oldu mu?
Eğer olmadıysa anneniniz davranışı çok hoş bence. Onun ailesi böyle yapmıyor diye annenize engel koyamazsınız. Kadın ne güzel demiş "ben onu seviyorum" diye.
Kaç yaşında kadın, insan ilişkilerini sizin keyfi durumunuza göre yönlendiremez.
Ayrıca eltiniz eğer size bir şey yapmadığı halde sadece çevrenizdeki insanların tutumlarına göre ona karşı böyle hissetmeniz de çok doğru değil.

Ama ortada eltiniz tarafından, size karşı ve ailenize karşı yapılmış bir hadsizlik varsa o zaman haklısınız.

Hiç eltim olmadı ama annem hiç o işlere girmez. Hea girdiyse bi bildiği vardır derim seslenmem:)

Annen kendisi gençken tepki koymamış ezilmiş, sana da tepki koyma diyor… eee eltine senin yerine tepki koymasını mı bekliyorsun? Annen fazla iyi ve pasif biri. Benim annem de ablasına hiç tepki koymaz, bizi de yönlendirmeye çalışır hep arayın kuzenlerinizi der. Tamam derim ama asla aramam. Sen de böyle yap bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…