Annemin erkek arkadaşima dedikleri

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Merhaba.dünden beri ikinci konum kusura bakmayın. Dün büyük bir şok yaşadım.
Annemle erkek arkadaşım yolda karşılaşmış annem ya ciddi bi şeyler yapın demiş ya da bu kadar görüşmeyin rahatsız oluyorum demiş. Benim daha önce de erkek arkadaşim olduğunu görüştuğumü ama onla da olmadiğini söylemiş erkek arkadaşima. Yerin dibine girdim..
Iliskimiz henuz 3 aylık. Daha once de konu açmıştım annem iliskimiz 2 aylikken istesinler diye baski yapiyor diye. O zamandan beri aramiz kotu konusmuyo gibiyiz.
Erkek arkadasima bunlari demesi sanki zorla kizimi alın der gibi beni çok utandirdi.
Erkek arkadasimla da nisandan sonra isteme temmuzda düğün diye konuştuk onun ailesi öyle demiş daha doğrusu. Kredileri var çunku şu an.
Dedim 2 secenek var ya ciddi bir adım aticaz rahat olucaz kimse laf edemiycek. Ya da görüsmelerimizi seyreklestircez dedim. Az görüşürüz sabrederiz dedi. Ben çok bozuldum. Ailem nisan dedi nasil diyim öncesi olsun diye bu ne acele derler dedi. Annem de diycek ki ciddi düsünse gelirdi bak görüsmeyi bile azaltti. Ailesiyle de iliskimiz hakkinda sorun olmuştu şimdi yine sorun olur diye çekiniyor sanirim.
Şu an erkek arkadaşima da anneme de çok kizgınım.
En başından beri goruşmemizi annem sorun ediyor ama erkek arkadaşim seni her gün görmek istiyorum yarim saat de olsa diyodu. Bu konudan annemle tartismalar yaşadik en çok da annemin kirici cumlelerinden.
Simdi de isteme tarihini öne cekmemek için ailesine bunu söylememek için az gorusuruz dedi resmen. O zaman ben en basindan annemle neden tartiştim bu konu yuzunden. Bana bir akil verin. Kim hakli haksiz anlayamiyoru.

Annem baskı yapıyor. Biz zaten kararlaştırdık bi şeyleri. Koskoca kadın düşünemıyor mu bilmiyorum

Anneni mecburen dediklerini dinelmeyeceksin.. bazen(!) hayatlarimiza karisiyolar iste boyle. sen kendini sakin sıkma.. sevgilinle oturup neyi makul gorduyseniz oyle yapin derim

Anneni mecburen dediklerini dinelmeyeceksin.. bazen(!) hayatlarimiza karisiyolar iste boyle. sen kendini sakin sıkma.. sevgilinle oturup neyi makul gorduyseniz oyle yapin derim
Şimdiden çok yıprandım gerçekten.. eski erkek arkadaşimi anlatmak ne demek. Onla da cok az gorusuyorduk laf ediyordu. Simdi de sık görüsüyorum diye laf ediyor. Yaramadim ben bi türlü. Hep bi evlilik basķısı. Tamam zaten ayı belli. Bu tavır neden. Sevgilim de ailesinin dediklerine tamam diyo onlar nisan dedi diye nisanda isteme olcak. Görüyo durumu hala nisan diyo

Kac yasindasiniz merak ettim . evlilik isi kader kismettir yani. baski yapilirsa ancak sizi yipratmis olur bu surede. siz mumkun oldukca kulak arkasina atin. sevgilinzle vakit geciren sizsiniz anneniz degil :)

3 ay icinde ne cok gorusebilirsinki annenin rahatsiz olacagi kadar. Kusura bakmasa daha az görüşün ozaman. Benim kızım ben rahatsiz olacağım kadar sevgilisiyle görüşse ozaman bende laf ederim. Anneni tanıyorsun ona gore hareket edecektin

Daha 3 aylik bir iliskinin bir an once resmiyete dokulmesini istese karsi taraf, herhalde ben gorusmeyi seyreklestirmez, direkt uzaklasirdim.

Ayrica, annelerin bu tavirlarindan dolayi iliski belli bir asamaya gelmeden bunu anneye soyleme taraftari degilim ben.

3 aylık ilişkide gel beni iste demek nasıl oluyor ya? annenize demiyor musunuz her şeyin bir usulü var ben daha 3 aydır tanıdığım adamla nasıl evleneyim sonra pişman olsam sen mi düzelteceksin diye?

ben erkek arkadaşınız ve ailesi olsam kusura bakmayın ama kadın kızını resmen bize yamamaya çalışıyor derdim. anneniz öyle görünüyor çünkü. ve siz de o sunduğunuz 2 seçenekle bunu destekliyorsunuz.

Annendeki cesaret iyiymiş. Benim kızım olsa hayatta 3 aydır görüştüğü birine vermeye kalkamazdım. Üstelik daha önce görüştüğün erkek arkadaşınla olmamasına dahi takılmış. Nişanlansanız yarın öbürgün bu çocukla da olmasa nişan atman daha büyük bir olay olur annenin gözünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…