- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Benim icin sorun değil biz zaten temmuzda düğün yapicaz. Annem sürekli sorun yaratıyo onun laf etmesini önlemek için. Boyle huzurumuz kaçıyorAcele etmeyin yahu hu ne hiz? Illa 2 secenekten biri olacaksa daha az gorusun. Diger secenek kumara giriyor
Annem baskı yapıyor. Biz zaten kararlaştırdık bi şeyleri. Koskoca kadın düşünemıyor mu bilmiyorumAçıkçası erkek tarafı olsam bu kadar acele hareketler bende de şüphe uyandırır. Bilinçsizce hareket ediyorsunuz sonra hakkınızda dedikodu çıkınca bu sefer daha çok yıpranacaksınız. Herşeyin bir usulü var
Şimdiden çok yıprandım gerçekten.. eski erkek arkadaşimi anlatmak ne demek. Onla da cok az gorusuyorduk laf ediyordu. Simdi de sık görüsüyorum diye laf ediyor. Yaramadim ben bi türlü. Hep bi evlilik basķısı. Tamam zaten ayı belli. Bu tavır neden. Sevgilim de ailesinin dediklerine tamam diyo onlar nisan dedi diye nisanda isteme olcak. Görüyo durumu hala nisan diyoAnneni mecburen dediklerini dinelmeyeceksin.. bazen(!) hayatlarimiza karisiyolar iste boyle. sen kendini sakin sıkma.. sevgilinle oturup neyi makul gorduyseniz oyle yapin derim
Şimdiden çok yıprandım gerçekten.. eski erkek arkadaşimi anlatmak ne demek. Onla da cok az gorusuyorduk laf ediyordu. Simdi de sık görüsüyorum diye laf ediyor. Yaramadim ben bi türlü. Hep bi evlilik basķısı. Tamam zaten ayı belli. Bu tavır neden. Sevgilim de ailesinin dediklerine tamam diyo onlar nisan dedi diye nisanda isteme olcak. Görüyo durumu hala nisan diyo
24 yaşındayız ikimizde.Kac yasindasiniz merak ettim . evlilik isi kader kismettir yani. baski yapilirsa ancak sizi yipratmis olur bu surede. siz mumkun oldukca kulak arkasina atin. sevgilinzle vakit geciren sizsiniz anneniz degil :)
24 yaşındayız ikimizde.
Teşekkürler rahatladım az da olsaBence gayet makul bi yas. cokta acelesi yok. annenizin aklina ne takikdi da boyle yapiyor anlam veremedim. o yuzden sizde kendiniz yipratmayin. evlilik suresince illa bisey cikiyor :)
Çok utandımBenim annemi düşünüyorum böyle birseye tenezzül etmez
Ne anneler varmış
Biz niye evde kaldık belli oldu
Annen hiç mi utanmadı elin adamına kızımı alın demeye?
Bu nasıl birsey ya?
Senin suçun yokÇok utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?