Merhaba.dünden beri ikinci konum kusura bakmayın. Dün büyük bir şok yaşadım.
Annemle erkek arkadaşım yolda karşılaşmış annem ya ciddi bi şeyler yapın demiş ya da bu kadar görüşmeyin rahatsız oluyorum demiş. Benim daha önce de erkek arkadaşim olduğunu görüştuğumü ama onla da olmadiğini söylemiş erkek arkadaşima. Yerin dibine girdim..
Iliskimiz henuz 3 aylık. Daha once de konu açmıştım annem iliskimiz 2 aylikken istesinler diye baski yapiyor diye. O zamandan beri aramiz kotu konusmuyo gibiyiz.
Erkek arkadasima bunlari demesi sanki zorla kizimi alın der gibi beni çok utandirdi.
Erkek arkadasimla da nisandan sonra isteme temmuzda düğün diye konuştuk onun ailesi öyle demiş daha doğrusu. Kredileri var çunku şu an.
Dedim 2 secenek var ya ciddi bir adım aticaz rahat olucaz kimse laf edemiycek. Ya da görüsmelerimizi seyreklestircez dedim. Az görüşürüz sabrederiz dedi. Ben çok bozuldum. Ailem nisan dedi nasil diyim öncesi olsun diye bu ne acele derler dedi. Annem de diycek ki ciddi düsünse gelirdi bak görüsmeyi bile azaltti. Ailesiyle de iliskimiz hakkinda sorun olmuştu şimdi yine sorun olur diye çekiniyor sanirim.
Şu an erkek arkadaşima da anneme de çok kizgınım.
En başından beri goruşmemizi annem sorun ediyor ama erkek arkadaşim seni her gün görmek istiyorum yarim saat de olsa diyodu. Bu konudan annemle tartismalar yaşadik en çok da annemin kirici cumlelerinden.
Simdi de isteme tarihini öne cekmemek için ailesine bunu söylememek için az gorusuruz dedi resmen. O zaman ben en basindan annemle neden tartiştim bu konu yuzunden. Bana bir akil verin. Kim hakli haksiz anlayamiyoru.