Annemin erkek arkadaşima dedikleri

Buraya biri konu açsa, "yolda sevgilimin babasını gördüm,bana 'ya nişanlanın ya görüşmeyin, rahatsız oluyorum, onun daha önce de kız arkadaşı oldu ama onla da olmadı' dedi" dese, "sevgiliniz ağzının payını vermediyse ilişkinizi gözden geçirin, bu aileyle çok çekeceğiniz var" derdim.

Bence 3 aylık erkek arkadaşı annenin tanıması da tuhaf.
Daha bismillah bi siz tanısaydiniz da sonra annenizle tanistirsaydiniz.
3 ayda ne evlilik kararı ayrıca çok erken her şey için.

bence annen ondan şüphelenmiştir az çok ciddi ve ileriye dönük birşey olmayacağından annelerin 6. hissi hep doğru çıkmıştır bunada hayat tecrübeside derler

bence annen ondan şüphelenmiştir az çok ciddi ve ileriye dönük birşey olmayacağından annelerin 6. hissi hep doğru çıkmıştır bunada hayat tecrübeside derler

Sevgili olduğunuz ilk gün gelip annenize mi haber verdiniz ? Önce bir siz tanıyıp etseydiniz sonra iş ciddiye binince annenize söylersiniz elbet.
İşte böyle baskı yapar hadi hadi hadi diye...
Kaldi ki belki anlasamayip ayrilacaksiniz, ne olacak sonraki sevgiliye de " iki tane ilişki yaşadı olmadı" mı diyecek.

Bu nasıl bir acele. Nisan çok geç bir tarih değil ki çocuk seni oyalıyor olsun. Hem sevgiliyken hergun hergun görüşmek nedir ya sıkılır insan

3 aylık ilişkimden annemin haberi olmazdı...
Erkek arkadaşınız olsam aynı tepkiyi verirdim bu ne acele!
Anneniz neden evlendirme meraklısı görünmek istemiş,sizi oldukça aşağıya çekmiş,bunu annemle çözmeye çalışırdım....
Naçizane 24 yaşındaki bir erkeğin bana göre daha ağzı süt kokar,bir süre en az 2 yıl daha beklerdim....

iyi de konu sahibi 3 ayda ne istemeye gelmesi Allah aşkına!!
siz çok acele ettiriyor gibisiniz baskı yapmayın

seyrek görüşün daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…