Annemin erkek arkadaşima dedikleri

1- Erkek arkadaşınız mantıklı olan seçeneği seçmiş, yeni başlayan bir ilişki için ben de ciddi adımlar istemezdim. Gerekirse yedi sülalem baskı yapsın, cıksss yine de kısa süreli bi ilişki için ciddi adın atılmaz. Çocuğa kızmayın.

2- Anneniz baskı yaptıgında "Bu bizim fikrimiz. Ayıp bir sey mi yapıyorum? Ben istemiyorum erkenden nişanlanmayı" diye cevabınızı yapıstırın, olsun bitsin. Erkek arkadasınızla da istediginiz gibi görüşün, nişanlanacak yaştaysanız görüşmenize kimse karışamaz. Siz görüşünce annenizin sizi dövecek hali yok, bir iki konuşur üçüncüde alışır.

3 aylık ilişkide "ne zaman evlenicez" baskısı yapan bir kadınla bırakın seyrek görüşmeyi hiç görüşmezdim..böyle evlenin baskısı yapacak biri olan annenizle erkek arkadaşınızı tanıştırmanıza anlam beremedim.üstelik 3 ayda kim,neden evlilik kararı versin ki.önünüzü görmeden adım atmaya çalışmak yanlış.

Sizin de annenizle aynı fikirde olduğunuzu düşünüyorum yoksa seyrek görüşelim deme gereği duymaz, "vakti geldiğinde zaten olur" demeyi tercih ederdiniz..her flört ettiğiniz adamla evleneceksiniz diye birşey yok..insanlar 10 yıllık birlikteliklerini bitiriyorlar..3 aya mana yüklemek garip.

Canm daha 3 ay olmuş evlilik karari için çok erken.sadece annen değil sende 3 ay tanıdığın biriyle uzun vadede büyük hayaller kurma derim.birde hergun gorusmeyin bence.hergun görüşmek zorunda değilsiniz

Erkek arkadaşınızın hadi aklına gelmez neyse de onun ailesi kıllanabilir bu durumdan. Yani "3 aylık ilişkide analı kızlı evlilik derdine düşmüşler, annesi yolda çevirmiş hatta var bu işte bir iş" diyebilirler üzgünüm, burası Türkiye. Anneniz bunları düşünemiyor mu ben anlamıyorum, siz de iyice tüy dikmişsiniz. Anneniz adına özür dileyip biraz ortalığın yatışmasını beklemek, ilişkinize karışmaması için de annenizi uyarmanız lazımdı; "Hadi beni iste" demeniz değil. Bozulacak bir şey yok, çocuk haklı 3 aylık ilişkide yangından mal kaçırır gibi ne istemesi daha doğru dürüst birbirinizi tanımıyorsunuz. 3 yıllık ilişkim var, erkek arkadaşımın yeni yeni huylarını öğreniyorum hala.

Arkadasiniza kizacaginiza annenize/ailenize ayar cekin.. 2-3 aylikken bu tutturmalara hic bi aile yanasmaz..

Pek utandiğiniz felan yok.

Erkek arkadaşiniza isteme tarihini erken alma seçeneğini sunudunuz. Hatta kabul etmeyince bozuldunuz.

Utanmiş olsaydiniz kesinlikle isteme tarihini erken almasini istemezdiniz. Yani anneniz hatta bir nevi bu cesareti sizden aliyor.

Erkek arkadaşin olsam cidden ayrilirdim. Daha 3 aylik ilişkide anne kiz evlilik dirdiri yapiyorlar diye.

Zaten konu sahibide erken evlenmek istiyor. Sonucta nisan ayi halen erken oluyor. Ve buna rağmen yinede tarihi daha erkene aldirtmaya çalişti.

Yani "ben utandim,sikildim" olayina bakma. Konu sahibin gayette gonülü var bu işe. Yoksa oda sizin söylediklerinizi düşünebilirdi.

Sorun annen değilde daha çok erkek arkadaşının az görüşelim demesi gibi geldi bana . 3 ay da ne evliliği ya.

Anneniz daha 3 aylık ilişkiden çok fazla şey istemiş. 3 ayda tanır mı insan birini. Tamam anneniz yanlış konuşmuş buna siz de hemfikirsiniz. Ama buna rağmen aynısını gidip sevgilinize söylemişsiniz. Onun yerine "kusura bakma annem öyle söylemiş ama sen ona takılma. Biz ne zaman istersek o zaman olur" deseniz daha uygun olurdu. Annenizin gerginliğini sevgilinize yansıtırsanız olan size olur. Arada köprü görevi yapmak zorundasınız, çünkü o sizin anneniz.

3 aylik iliskide banada potansiyel kaynana evlenme baskisi kursa arkama bakmam kacarim. Sizin ki en azindan insafli davranmis kacmak yerine mesafe koymus.
Sizede tavsiyem sonradan pisman olmamak adina iyice tanimadan evlenmemeniz.

Annenin ağırlığını koyması iyi birşey ..göz dağı vermesi de iyi birşey anneler kötülüğümüzü istemez .. sevgilin anlayışlı olmalı şimdiden annenize takılıyorsa ondan hayr çıkmaz zaten ..ben olsam olmayacaksa değişecekse bu adam annem yüzünden varsın olmasın derim.. hayırlısı deyin acele etmeyin annenizi ezdirmeyin

Henüz erken daha tanimiyorsunuz bile, suan kredileri var diyorsunuz ama sevgiliniz 30 bin liralik saat alıp takiyordu. Parasiyla övünüyordu . Bu kadar zengin kredi lafi mi yapıyor

Erkek arkadaşınıza bu konuda baskı yapmayın bence. Daha 3 ay ne ki çok çok kısa bir süre. Erkek arkadaşınız olması gerekeni yapmış sırf sizin gönlünüz olsun diye apar topar düğün mü yapsın ? İnsanlar yeri geliyor senelerce ilişki üzerine bi de uzun süre nişanlı kalıyor, siz 3 aylık ilişkide hemen evlilik istiyorsunuz Yaşınızda küçük değil annenizin baskısından böyle düşünüyorsunuz sanırım.

Henüz erken daha tanimiyorsunuz bile, suan kredileri var diyorsunuz ama sevgiliniz 30 bin liralik saat alıp takiyordu. Parasiyla övünüyordu . Bu kadar zengin kredi lafi mi yapıyor

KK üyesi böyle dikkatlidir işte. :)

30 bin liralık saat mi? Nasıl bir şeymiş bu? :/

Daha 3 aydır flört ediyorsunuz.Annenin yaptığı cok yanlış.Eğer sölenecekse bile bunu erkek arkaşına sen söylerdin.Bence bu durum erkek arkadaşının tepkisini çekmistir yani.Bu ne hız ne baskı diye.Hem eski flörtünü ne diye karıştırıyo.Annenin yaptığına benim aklım sırrım ermedi valla.

Anneler koruyucudur çok fazla görüşmenizden uzumasından haz etmiyordur.
Eskiler derler iş uzadı mı arapsaçına döner.
Siz tanıyın görüşün tabi ki 3 ay erken bir süreç ama keşke anneye demeseydiniz.
İş ciddiye bindiğinde anlatsaydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…