20 yaşındayım. Henüz çalışmıyorum. Atanmayı bekliyorumKac yaşındasın kuzum, bir işin mesleğin var mı
İnşallah atanırsın20 yaşındayım. Henüz çalışmıyorum. Atanmayı bekliyorum
Teşekkür ederim inşallahİnşallah atanırsınannen mevzusunda da evden ayrılma imkanin olmadigi için çok düşünmeden yoluna bakmaya çalış. Söyleyip yüz göz olacağına kardeşlerini izle, onlar ne yapiyorsa öyle yap sen de. Ben annemin beni aslında hic anne gibi sevmedigini 25 yaşında anladim su an 29 yasindayim hala zaman zaman patlama yaşayıp beni hic umursamadığıni görüp içleniyorum. Sanirim zamanla kabullenecegiz biz de
Çok sergiledim inan ki ama annem her seferinde sanki travma geçirir kimi kendi kendine bağırmalar çağırmalar küfürler... Bağırarak üste çıkmaya çalıştı her daim.. yazıklar olsun diyerek yemedim yedirdim diyerek. Hep bunu yaptı7 sene sabrettikten sonra patlarsan böyle olur. İlk başta bir tavır sergilemek lazım.gecmis ve yapılan iyilikler çabuk unutulur.
Teşekkürler. İnşallahBen hep derim zaten; şu başı yere eğince ilk aile eziyor insanı..
İnşallah atanırsın.
İnanın böyle konuşmak hiç işe yaramaz. Kendi ailemi biliyorum çünküBu tarz durumlarda yükselip patlamak senin aleyhine olur her zaman. Uyanık olmak lazımm midem çok bulanıyor. Ya da ablacım bana yardım eder misin diye olaya girmek lazım
Hem o kadar umrumda değil hem de o kadar zoruma gidiyor ki benim gibi evladı zor bulur. Allah pişman ettirsin o lafı dediğine inşallah başka hiçbir şey demek istemiyorumAnne ben senin evladın değil miyim ya?
Niye hiç acımıyorsun bana desene.
Üvey falan mıyım şüpheleniyorum
Bu nasıl birşey ya
Hasta yatan insana iyileşsen de temizlik yap demek falan
Sindrella masalı gibi
İnşş bir an önce o evden kurtulursun
Evlatlıktan red etmiş aman çok büyük birşey
Evlat değil hizmetçi doğuruyorlar sanki bunlarda
O zaman çalışıp cabalayip ekonomik yönden güçlü bir hale geleceksin.annene muhtaç olmayacaksın.hem paran olursa çok kıymetli olursun .İnanın böyle konuşmak hiç işe yaramaz. Kendi ailemi biliyorum çünkü
Boşver herkes bir gün yaptığından pişman olur sen merak etmeHem o kadar umrumda değil hem de o kadar zoruma gidiyor ki benim gibi evladı zor bulur. Allah pişman ettirsin o lafı dediğine inşallah başka hiçbir şey demek istemiyorum
Umarım dediğiniz gibi olur. Her şey yoluna girer.20 yasındasın
Durumunu bu sekilde anlatabilecek kadar kapasitelisin.
Atanma bekliyorsun, ümidin var.
Bir gün bitecek. İşe gireceksin, o zaman hersey daha da yoluna girecek.
Her anne baba evladını sever klişesini şiddetle reddeden biri olarak sana durumu kabullenmeyi öneriyorum. Annen bu malesef. Yaptıklarına üzülme
Bu saatten sonra hiçbir şeye el sürmem zatenHani bir laf var ya "Bir insanı 40 yıl sırtında taşı 1 gün indir, bu beni 40 yıldır taşıyor demez de, bir gün indirdi der" Sizinki de o hesap. Mesleğinizi elinize alın, kendi paranızı kazanın, kendi evinize çıkın düzeninizi kurun. Böyle olunca kimse ağzını açıp bir şey diyemiyor. Daha çok gençsiniz zamanla hepsi olur ama kendinizi de bu kadar ezdirmeyin. Bırakın ne derlerse desinler. Belli ki işleri yapınca da değeriniz bilinmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?