- 18 Temmuz 2016
- 4.749
- 13.192
- 208
- Konu Sahibi nurbanuelvin
-
Birkaç kez söyledim. Hatta dedim ki: çocuk yapmaya çalıştığımın da farkındasın, pat diye arıyorsun bazen uygunsuz zaman oluyor, bazen sperm gitsin diye ayaklarımı dikmiş yatmış oluyorum, açmıyorum arıyorsun ısrarla dedim.
Böyle dalgaya falan aldı güldü. Ben senle konuşmadan duramam falan diye şakaya vurdu.
kardeşlerime de böyle, bağımlı, sürekli dip dibe koloni halinde yaşayalım istiyor. Erkek kardeşim de çok zorlanıyor ama o benden daha sert. Biraz olsun mesafe koydu ama o da yine de zorlanıyor.
Babam var, sürekli laf sokuyor anneme yeter şu telefonu kapat arama çocukları diye. Ama annem aynı gidiyor. Ciddi konuşmaya çalışınca birkaç sefer fena küstü. Hatta geçen açmadım telefonunu, kalp spazmı geçirdim ben diye telefon geldi sabahına. Koştur koştur doktora gittik. Sonuçlar tertemiz, spazm falan yok. Diyor ki doktor anlamadı bence ben geçirdim.
Yani istediği olmayınca hemen ölüp bitme moduna girip bize kendimizi suçlatıyor.
Birkaç kez söyledim. Hatta dedim ki: çocuk yapmaya çalıştığımın da farkındasın, pat diye arıyorsun bazen uygunsuz zaman oluyor, bazen sperm gitsin diye ayaklarımı dikmiş yatmış oluyorum, açmıyorum arıyorsun ısrarla dedim.
Böyle dalgaya falan aldı güldü. Ben senle konuşmadan duramam falan diye şakaya vurdu.
kardeşlerime de böyle, bağımlı, sürekli dip dibe koloni halinde yaşayalım istiyor. Erkek kardeşim de çok zorlanıyor ama o benden daha sert. Biraz olsun mesafe koydu ama o da yine de zorlanıyor.
Babam var, sürekli laf sokuyor anneme yeter şu telefonu kapat arama çocukları diye. Ama annem aynı gidiyor. Ciddi konuşmaya çalışınca birkaç sefer fena küstü. Hatta geçen açmadım telefonunu, kalp spazmı geçirdim ben diye telefon geldi sabahına. Koştur koştur doktora gittik. Sonuçlar tertemiz, spazm falan yok. Diyor ki doktor anlamadı bence ben geçirdim.
Yani istediği olmayınca hemen ölüp bitme moduna girip bize kendimizi suçlatıyor.
Biz nasıl kadınlar kaynanaları sikayet ettiginde sorun kocanda diyorsak aynı sey sorunun sende maalesef. Bu sınır ihlalini izin veren sizsinizBakın iki gün haftasonu eşimle baş başa geçirdik, ama iki gün boyunca da arayıp " biz sıkıldık, bize gelin, topluca kahvaltıya gidelim, yarın napıyosunuz, aaa oraya mı gidiyosunuz biz de gelelim, yemeğe çıkalım vs. Eşim artık aşırı bunalıyor haklı olarak. Ki yani dünyanın en nezaketli, en sesini çıkarmayan damadıdır.
Benim annem de böyleydi bekarken de evliyken de sürekli arar mesaj atar, telefonlarına dönmesem trip atardı. En sonunda dayanamadım aldım karşıma benim bir hayatım var, seninle göbek bağımı kestikten sonra ben senden ayrı bir birey oldum, lütfen artık bunun için anlayış göster ve dünyanın dönmesine hayatıma bakmama müsade et dedim, ve şuan hiç darlamaz, arar mesela ben çok sonradan dönerim o da 3-5 dk lik muhabbet döner, çok acil bir durum olmazsaMerhaba kızlar, normalde insanlar kaynanalarından dert yanar daha çok. Ama benim problemim maalesef kendi annemle ilgili. 1,5 senelik evliyim, çocuk yok henüz. Ailem sağolsun her konuda destekçimiz. Çok uzak da oturmuyoruz, yürüyerek yarım saatlik mesafe. Ama maalesef benim annemde, ben bekarken de sorun yaşadığım bazı özellikler var:
- beni sürekli dibinde istiyor. Asla bağımsız hareket edemiyor, ettirmiyor. Bekarken de böyleydi. Mesela iş çıkışı arkadaşlarımla kahve içmeye gittim diyelim, otuz kez arayıp huzursuz ederdi, ben evde çok sıkıldım, hala gelmedin, biz bunaldık kardeşinle, daraldık, nerdesin, çok sıkıcı, ay başım tuttu migren atağım geldi vs. O zaman bile hayatımı kısıtlarken bu durum, evlenince düşünün ne haldeyim. Sandım ki artık yapmaz, ama daha çok yapıyor. Bakın iki gün haftasonu eşimle baş başa geçirdik, ama iki gün boyunca da arayıp " biz sıkıldık, bize gelin, topluca kahvaltıya gidelim, yarın napıyosunuz, aaa oraya mı gidiyosunuz biz de gelelim, yemeğe çıkalım vs. Eşim artık aşırı bunalıyor haklı olarak. Ki yani dünyanın en nezaketli, en sesini çıkarmayan damadıdır.
- ikinci olarak sürekli arama mevzusu var. Kızlar ama yani nasıl anlatayım, günde en az 10 kez görüntülü. Ve hani bir konu içerik yok, eğer toplanıp bir şey yapmadıysak telefonu öyle açıp topluca yaşayalım modunda. Ve asla mahremiyet algısı yok, mesela afedersiniz geçen eşimle birlikte olmuşuz, üstümüz başımız çıplak yani, uzanıyoruz öyle. Annem pat diye görüntülü aradı. Tabii açmadım. Ama açmayınca durmuyor. Tekrar tekrar üst üste arıyor. Yine açmayınca bu sefer de eşimi arıyor. Neyse bir süre sonra dönüyorum, tepki şu: " o kadar arıyorum açmıyosunuz nerdesiniz siz" ve tripli şekilde.
eşim çok sinirleniyor artık.
Sadece öyle anlarda değil, normalde de pat diye arıyor. Mesela film izliyoruz. Arıyor, açıyorum. Boş boş duruyor orda, kocam yazık öylece kalıyor beni bekliyor, telefonu kapatayım da filme devam edelim diye. Anneme hadi kapatıyorum diyorum, bozulup tripleniyor, hem de ne tripler...
Kızlar bu anlattıklarım inanın sadece en küçük örnekler. Tek seferlik değil. Sürekli olarak düşünün bunu.
Yakın oturuyoruz diye bir ara da sürekli gelme gitme vardı. Onu durdurdum. İnanın dibimde oturan anneme en son bayramda gittim. Ama şimdi de bu huyları durduramıyorum. Birlikte bir şey yapma teklifini reddetsem vey telefonu açmasam, hemen ya trip yiyoruz ya da annem: " tansiyonum çıktı, migren atağım girdi" vs diye hastanelik olup bizi bir şekilde yine başında topluyor.
Bu durumun artık evliliğime zarar vermesinden korkuyorum ama çaresizlik içindeyim. 5 -6 aydır çocuk istiyoruz. Bütün testlerimizi de yaptırdık ikimiz de. Şükür sağlıksal engelimiz yok. Henüz olmadı ama inşallah olduğunda sizce de "torunumu özledim" diye bunun daha da beteri olmaz mı?
Ne yapabilirim bu konuda? Ne olur bana bir akıl verin...
İçim daraldı. Trip atarsa atsın nazlaya nazlaya bu hale gelmiş. Eşinizle evliliğinizi de tabiki etkiler.Merhaba kızlar, normalde insanlar kaynanalarından dert yanar daha çok. Ama benim problemim maalesef kendi annemle ilgili. 1,5 senelik evliyim, çocuk yok henüz. Ailem sağolsun her konuda destekçimiz. Çok uzak da oturmuyoruz, yürüyerek yarım saatlik mesafe. Ama maalesef benim annemde, ben bekarken de sorun yaşadığım bazı özellikler var:
- beni sürekli dibinde istiyor. Asla bağımsız hareket edemiyor, ettirmiyor. Bekarken de böyleydi. Mesela iş çıkışı arkadaşlarımla kahve içmeye gittim diyelim, otuz kez arayıp huzursuz ederdi, ben evde çok sıkıldım, hala gelmedin, biz bunaldık kardeşinle, daraldık, nerdesin, çok sıkıcı, ay başım tuttu migren atağım geldi vs. O zaman bile hayatımı kısıtlarken bu durum, evlenince düşünün ne haldeyim. Sandım ki artık yapmaz, ama daha çok yapıyor. Bakın iki gün haftasonu eşimle baş başa geçirdik, ama iki gün boyunca da arayıp " biz sıkıldık, bize gelin, topluca kahvaltıya gidelim, yarın napıyosunuz, aaa oraya mı gidiyosunuz biz de gelelim, yemeğe çıkalım vs. Eşim artık aşırı bunalıyor haklı olarak. Ki yani dünyanın en nezaketli, en sesini çıkarmayan damadıdır.
- ikinci olarak sürekli arama mevzusu var. Kızlar ama yani nasıl anlatayım, günde en az 10 kez görüntülü. Ve hani bir konu içerik yok, eğer toplanıp bir şey yapmadıysak telefonu öyle açıp topluca yaşayalım modunda. Ve asla mahremiyet algısı yok, mesela afedersiniz geçen eşimle birlikte olmuşuz, üstümüz başımız çıplak yani, uzanıyoruz öyle. Annem pat diye görüntülü aradı. Tabii açmadım. Ama açmayınca durmuyor. Tekrar tekrar üst üste arıyor. Yine açmayınca bu sefer de eşimi arıyor. Neyse bir süre sonra dönüyorum, tepki şu: " o kadar arıyorum açmıyosunuz nerdesiniz siz" ve tripli şekilde.
Sadece öyle anlarda değil, normalde de pat diye arıyor. Mesela film izliyoruz. Arıyor, açıyorum. Boş boş duruyor orda, kocam yazık öylece kalıyor beni bekliyor, telefonu kapatayım da filme devam edelim diye. Anneme hadi kapatıyorum diyorum, bozulup tripleniyor, hem de ne tripler...
Kızlar bu anlattıklarım inanın sadece en küçük örnekler. Tek seferlik değil. Sürekli olarak düşünün bunu.
Yakın oturuyoruz diye bir ara da sürekli gelme gitme vardı. Onu durdurdum. İnanın dibimde oturan anneme en son bayramda gittim. Ama şimdi de bu huyları durduramıyorum. Birlikte bir şey yapma teklifini reddetsem vey telefonu açmasam, hemen ya trip yiyoruz ya da annem: " tansiyonum çıktı, migren atağım girdi" vs diye hastanelik olup bizi bir şekilde yine başında topluyor.
Bu durumun artık evliliğime zarar vermesinden korkuyorum ama çaresizlik içindeyim. 5 -6 aydır çocuk istiyoruz. Bütün testlerimizi de yaptırdık ikimiz de. Şükür sağlıksal engelimiz yok. Henüz olmadı ama inşallah olduğunda sizce de "torunumu özledim" diye bunun daha da beteri olmaz mı?
İyide acmayıp, müsait değiliz diye mesaj atın. Buluşunca da anne ayıp ediyorsun deyin az küssün . Adım atmayın birkaç ay dursun öyle. Sonra kendine çeki düzen verirBir de annem ressam ve boş biri de değil biliyor musunuz? Etrafında bir sürü arkadaşı, komşusu var. Çevresi işi meşguliyeti var. Hani hayatsız biri gibi değil, ama o hayata beni yapıştırmak istiyor
Babanızdan ilgi görmüyorsa sizden hastalık bahanesi ile ilgi bekliyor gibi geldi tabiki sizde hemen telaşlanıp gidiyorsunuz onun istediği oluyor. Eşinizle tatile gittiğinizde giderkende 1 hafta kimsenin telefonunu açmayacağınızı ileterek gidin ve buna alışmasını sağlayın konışarak halledemişsiniz uygulamaya dökün. Tatilden geldikten sonrada kafam rahatladı deyip bu tutumunuzu devam ettirin. Hastalığı bahane ederek yine size ulaşmaya devam ederse ben babamdan ve kardeşimden haberlerimi alıyorum dersiniz. Başkada kurtuluşunuz yok biraz sert olmanız lazım yoksa sizin kendi yuvanız yıkılacak.Merhaba kızlar, normalde insanlar kaynanalarından dert yanar daha çok. Ama benim problemim maalesef kendi annemle ilgili. 1,5 senelik evliyim, çocuk yok henüz. Ailem sağolsun her konuda destekçimiz. Çok uzak da oturmuyoruz, yürüyerek yarım saatlik mesafe. Ama maalesef benim annemde, ben bekarken de sorun yaşadığım bazı özellikler var:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?