Sizde hiç mi marhamet yok bunları nasıl söylebilirsiniz rabbim size vicdan merhamet versinGayet guzel bir sey aslinda, ben cok mutlu olurdum. Esinizin spermi yok diye cocugunuz olmuyormus, bu durumda yanlislikla da olsa hamile kalan anneniz neden kendi hamileligine sevinmesin ki? Sizin olmuyor diye evde yas mi tutulsaydi?
Büyük dram bazıları sana ne kadın ister 50 de Doğurur diyebilir ama hayır benim hayat düşünceme göre çok yanlış,
Bana bu konuda kızanlar olur belki ama bence doğrusu bu:
Sebebi 1- bebekle aranda çok büyük yaş olur ölürsen o bebek ne olacak?
2-evli kızın var artık anane olacaksın torun beklemen gerekir
3- erken evlenip 20 yaş çocuk 40 yaş torun oluyor sonra hop 40 da tekrar bebek, bana garip geliyor anne ile kız aynı anda hamile fln bence kız için çok büyük dram,
4- hiç çocuğu olmayan kadın doğursun tabi yaşı yok bu işin 40 çok normal zaten, büyük cocuğu olmayan için
5-ama evli cocuk varken tekrar cocuk yapmak ne bileyim işte dram evli cocuk için utandırıyor gibisin
4 tane çocuk vardı zaten ilk hamileliği değil ben annemin gözünün önünde eridim ne yaşadığımı en iyi o biliyorduSiz uzgunsunuz diye kimse sevinmesin mi ?
Dilerim benim yaşadığımı yaşamadan ölmessininz
Tam ben çok kötüyüm annemi kıskanıyorum rahatladınızmı
Ya hayır o kadar sığ düşünmüyorum yanlış anlaşılmak istememYani kadin baskalarin tarafindan ona bicilmis hayat sekline göre yasamasi gerekirdi. Bencede büyük terbiyesizlik elalemin beklentisine karsi hayatini yasamak. Burda biri yazmisti: Halbuki gündüz tv programlari bakip, pogaca yiyip 100 kilo olmasi gerekirdi.
Siz benim icin hic kimsesiniz, ben de sizin icin. Neden tanimadigim bilmedigim birine merhamet gostermem gerekiyor? Ya da siz neden tanimadiginiz birinden merhamet bekliyorsunuz? Burdaki herkes dogrulari soyleyip insanlara yardimci olmaya calisiyor. Dogrulari duymak mi hosunuza gitmiyor? İlla kendi fikriniz desteklensin mi istiyorsunuz?Sizde hiç mi marhamet yok bunları nasıl söylebilirsiniz rabbim size vicdan merhamet versin
Ya hayır o kadar sığ düşünmüyorum yanlış anlaşılmak istemem
Ama evladı da anlıyorum empati yapıyorum
Annem hamileyim dese Allah korusun yıkılırım cidden bu benim düşüncem,..
Her şey yaşında güzel
Tekrar edeyim, evli cocuğu yoksa yapsın 40 da 50de ama evli cocuk olunca ona bir garip oluyor
Ben de ölü doğum yaptım millet basın sagolsun a kendi çoluğu çocuğu ile geldi...tabi ki uzulebilirsiniz ama size bunun bir faydasi yok, sizin durumunuzla hiç alakalı değil.4 tane çocuk vardı zaten ilk hamileliği değil ben annemin gözünün önünde eridim ne yaşadığımı en iyi o biliyordu
Benim sizden merhamet beklediğim yok ama insna biraz saygılı olur birinin kalbini kırmak Kabe yıkmaya benzer ama sizin dine inancınız yoksa nedensem boş sizeSiz benim icin hic kimsesiniz, ben de sizin icin. Neden tanimadigim bilmedigim birine merhamet gostermem gerekiyor? Ya da siz neden tanimadiginiz birinden merhamet bekliyorsunuz? Burdaki herkes dogrulari soyleyip insanlara yardimci olmaya calisiyor. Dogrulari duymak mi hosunuza gitmiyor? İlla kendi fikriniz desteklensin mi istiyorsunuz?
23 yaşındayım19 yaşından beri(19 yaş da ergenlik dönemidir) bebek sahibi olmaya çalışmak bir insanda psikoloji bırakmaz
Anneniz de genç olma ihtimali hep vardı.
Bir yardım almanız gerek
hayatınızı sadece çocuğa endekslemek hiç normal değil
Hadi yaş 35 olsa anlıcam da
19 yaş eğlenmeniz gereken sadece kendi sorumluluğunuzı aldığınız yaş olmalı
Bu ne ya hemen beddualara başlamışsınız!! Bence yorumda yazdığı gibi bi olgunlaşın da öyle çocuk sahibi olmayı düşünürsünüzDilerim benim yaşadığımı yaşamadan ölmessiniz
Neden dram olsun yahu.Büyük dram bazıları sana ne kadın ister 50 de Doğurur diyebilir ama hayır benim hayat düşünceme göre çok yanlış,
Bana bu konuda kızanlar olur belki ama bence doğrusu bu:
Sebebi 1- bebekle aranda çok büyük yaş olur ölürsen o bebek ne olacak?
2-evli kızın var artık anane olacaksın torun beklemen gerekir
3- erken evlenip 20 yaş çocuk 40 yaş torun oluyor sonra hop 40 da tekrar bebek, bana garip geliyor anne ile kız aynı anda hamile fln bence kız için çok büyük dram,
4- hiç çocuğu olmayan kadın doğursun tabi yaşı yok bu işin 40 çok normal zaten, büyük cocuğu olmayan için
5-ama evli cocuk varken tekrar cocuk yapmak ne bileyim işte dram evli cocuk için utandırıyor gibisin
Kalbinizi kirmiyorum ki, sadece dogrulari soyluyorum. Sizin kalbiniz kendi istediginiz seyler disinda ne duysaniz kirilacak gibi duruyor zatenBenim sizden merhamet beklediğim yok ama insna biraz saygılı olur birinin kalbini kırmak Kabe yıkmaya benzer ama sizin dine inancınız yoksa nedensem boş size
Ya işte o 23 yaşındaki kıza sor içten ice kızmıyorsa anne babaya bende bir şey bilmiyorum.Benim tanidimin 23 yasindayken annesi babasi tekrar evlat sahibi oldu. Hemde ikiz. Hemsire "baba simdi gelebilir "dediginde babasi girmeye calisirken "babasi dedim, dedesi degil" deyince, adam gögüsünü gere gere "baba benim" diye girmistionlarin yasi konu sahibinin annesindende büyüktü. Hersey nasip kismet. Tedaviler her gün artiyor. Benim görümcem de 9 sene denedi. Benim bebegim dokduktan sonra son bir kere denemeye karar verdiler ve o tuttu. Simdi ikinci bebegi istiyorlar. Bence konu sahibi icini fazla karartmamali..zor bir sürec onu da anliyorum
Unutmayın o sizin ANNE niz doğacak olan da kardeşiniz bence destek şart Zor bı durumMerhaba arkadaşlar ben 4 yıldır çocuk için uğraşıyorum 2 olumsuz aşılamamız var 4yıldır bu hasretle yatıp tutuşurken annemin hamile olduğunu öğrendim annemlerin evinde bayram havası gibi bi hava var benim çok zoruma gidiyor 2gündür kendimi ağlamak tan helak ettim çok mu kötü bir evladım ben annemin hamile olmasına sevinemiyorum aksıne üzüldüm ve kızgınım bunu birilerinede anlatamıyorum tepkilerdinden korkucağım için ne yapacağım bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?