Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gayet guzel bir sey aslinda, ben cok mutlu olurdum. Esinizin spermi yok diye cocugunuz olmuyormus, bu durumda yanlislikla da olsa hamile kalan anneniz neden kendi hamileligine sevinmesin ki? Sizin olmuyor diye evde yas mi tutulsaydi?
Sizde hiç mi marhamet yok bunları nasıl söylebilirsiniz rabbim size vicdan merhamet versin

Yani kadin baskalarin tarafindan ona bicilmis hayat sekline göre yasamasi gerekirdi. Bencede büyük terbiyesizlik elalemin beklentisine karsi hayatini yasamak. Burda biri yazmisti: Halbuki gündüz tv programlari bakip, pogaca yiyip 100 kilo olmasi gerekirdi.

Ya hayır o kadar sığ düşünmüyorum yanlış anlaşılmak istemem

Ama evladı da anlıyorum empati yapıyorum

Annem hamileyim dese Allah korusun yıkılırım cidden bu benim düşüncem,..
Her şey yaşında güzel

Tekrar edeyim, evli cocuğu yoksa yapsın 40 da 50de ama evli cocuk olunca ona bir garip oluyor

Sizde hiç mi marhamet yok bunları nasıl söylebilirsiniz rabbim size vicdan merhamet versin
Siz benim icin hic kimsesiniz, ben de sizin icin. Neden tanimadigim bilmedigim birine merhamet gostermem gerekiyor? Ya da siz neden tanimadiginiz birinden merhamet bekliyorsunuz? Burdaki herkes dogrulari soyleyip insanlara yardimci olmaya calisiyor. Dogrulari duymak mi hosunuza gitmiyor? İlla kendi fikriniz desteklensin mi istiyorsunuz?

Ben seni anlıyorum sen annen neden hamile kaldı diye değil, ben neden hamile kalamıyorum diye üzülüyorsun.

Benim tanidimin 23 yasindayken annesi babasi tekrar evlat sahibi oldu. Hemde ikiz. Hemsire "baba simdi gelebilir "dediginde babasi girmeye calisirken "babasi dedim, dedesi degil" deyince, adam gögüsünü gere gere "baba benim" diye girmisti onlarin yasi konu sahibinin annesindende büyüktü. Hersey nasip kismet. Tedaviler her gün artiyor. Benim görümcem de 9 sene denedi. Benim bebegim dokduktan sonra son bir kere denemeye karar verdiler ve o tuttu. Simdi ikinci bebegi istiyorlar. Bence konu sahibi icini fazla karartmamali..zor bir sürec onu da anliyorum

4 tane çocuk vardı zaten ilk hamileliği değil ben annemin gözünün önünde eridim ne yaşadığımı en iyi o biliyordu
Ben de ölü doğum yaptım millet basın sagolsun a kendi çoluğu çocuğu ile geldi...tabi ki uzulebilirsiniz ama size bunun bir faydasi yok, sizin durumunuzla hiç alakalı değil.
Annen de bebegi geç farkettiyse ve kurtaj süresi de gecmisse mecburen doğuracak...bence anneanne olacak yaşta dogurmayi o da istemezdi ama olmusla olmuse care yok.

19 yaşından beri(19 yaş da ergenlik dönemidir) bebek sahibi olmaya çalışmak bir insanda psikoloji bırakmaz
Anneniz de genç olma ihtimali hep vardı.
Bir yardım almanız gerek

hayatınızı sadece çocuğa endekslemek hiç normal değil
Hadi yaş 35 olsa anlıcam da

19 yaş eğlenmeniz gereken sadece kendi sorumluluğunuzı aldığınız yaş olmalı

Benim sizden merhamet beklediğim yok ama insna biraz saygılı olur birinin kalbini kırmak Kabe yıkmaya benzer ama sizin dine inancınız yoksa nedensem boş size

23 yaşındayım

Neden dram olsun yahu.

Sırf sizin bu bakış açınız yüzünden belli bir yaşta hamile kalan kadınlar, utanılacak birşey yapmış gibi hissediyordu, hamileliklerini aylarca saklıyordu eskiden hatırlıyorum etrafımdan.

Bu düşüncenin hala devam etmesi kötü. Anne babamız dahil kimin çocuk sahibi olup olmayacağına karışmayız.

Konu sahibi üzülebilir kendisinin su an için çocuğu olmamasından dolayı ama annesine öfke duyması, sevinmelerinden rahatsız olması normal değil.

Benim sizden merhamet beklediğim yok ama insna biraz saygılı olur birinin kalbini kırmak Kabe yıkmaya benzer ama sizin dine inancınız yoksa nedensem boş size
Kalbinizi kirmiyorum ki, sadece dogrulari soyluyorum. Sizin kalbiniz kendi istediginiz seyler disinda ne duysaniz kirilacak gibi duruyor zaten

Ya işte o 23 yaşındaki kıza sor içten ice kızmıyorsa anne babaya bende bir şey bilmiyorum.

Tamam herkrs kendi bilir ama büyük evladı da düşünmek hislerini anlamak lazım

Bilemedim, hayırlısı

Unutmayın o sizin ANNE niz doğacak olan da kardeşiniz bence destek şart Zor bı durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…