Annenizin simdiye kadar akli nerdeymis? Sadece liseye giderken aramis sizi. 5 yasindan beri aramamis. Hayatini yasamis, yanlislara düşmüş ve tabi artik yaşlanmış. Simdimi aklina gelmis bi kizi olduğu. Kesinlikle su an size ihtiyaci vardir, vicdani rahat degildir, yalniz kalmistir vs. Yani bi menfaati vardir. O yüzden şimdi sizinle iletisime gecmistir.
İsteseydi sizinle görüşmenin bir yolunu mutlaka bulurdu en basiti okulunuza gelirdi.
Babanizi olabilecek en kötü sekilde aldatmis, üstelik kendi evinizde böylesi çirkin bir durumda yakalanmis. Ve yakalanana kadar sizide şahit etmis yaptiklarina, odaya kitlemis, belki dahada küçükken sizden cekinmiyordu bile.
Diyecegim bu kadina imrenmeyi birakin, hani diyorsunuz ya asiyim, makyaj yapmayi severim, beni ona benzetirler diye. Demeyin işte, ona, onun hayatina imrenmeyin. Annenizin yaptigi modernlik falan degil, düpedüz ahlaksizlik. Ne demek gorumcenin kocasiyla basilmak? Tabiki affetmez sizin aileniz, tabiki gorusmenizi istemezler. Babanizi sevmiyorduysa gidip bosansaydi.
Sansliymissinizki üvey anneniz size öz annenizin yapmadigi anneligi yapmis.
Böyle bir anne icin babanizi, ailenizi kaybetmeyi göze aliyorsaniz gidin görüşün. Yada icinizde kalanlar varsa yazin bir mail gönderin. Ben olsam ikincisini yapardim.