- 11 Eylül 2020
- 2.288
- 541
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Dedemden maaş kalmıyorDedenizden falan bir şey bağlanamaz mi?
Her işte çalışamazKaç yaşında ?
Bir işe girip çalışmayı düşünmez mi ?
devlet destek veriyor sosyal yardımlaşma kurumu aracılığıyla.en çok da okul çağında çocukları olana veriyor.annenize yakıt yardımı yiyecek yardımı verilir geliri olmadığını ispatlarsa.ama kira yardımı vs çocuklu insanlara veriliyor diye biliyorum .kömür yardımı ya da doğalgaz yardımı ödeniyor .anneniz çalışmak zorunda.yaşı 65 üstüyse zaten 65 yaş maaşı var onu alır.altındaysa da çalışacakDedemden maaş kalmıyor
O iş biraz zor.Her işte çalışamaz
aslında çantalar örüyor, satılsa belki eline geçer para
Sigortasının ödenmesi için 100 bin TL para gerekiyorDedenizden neden maaş kalmıyor ?
Anneniz kaç yaşında peki ? çalışamaz mı ?
Siz de destek olursunuz.
bir yaşlı kadına bakabilir onun evinde.böylece kira fatura vs derdi de olmaz ayrıca da maaş alır sigortası da ödenir.Sigortasının ödenmesi için 100 bin TL para gerekiyor
Her işte çalışabilecek biri değil, belinden rahatsız. Aslında çantalar örüyor keşke satılsada eline para geçse
Biz elimizden geldiğince destek oluruz ancak ev tutulucak, faturalar vs hayat zaten pahalı. En azından devlet bu durumda olan kadınlara yardım yapıyorsa ve annem faydalanırsa çok iyi olur, bizde diğer masraflarını karşılarız
Devletin yardımı konusunda bir şey bilmiyorum.Sigortasının ödenmesi için 100 bin TL para gerekiyor
Her işte çalışabilecek biri değil, belinden rahatsız. Aslında çantalar örüyor keşke satılsada eline para geçse
Biz elimizden geldiğince destek oluruz ancak ev tutulucak, faturalar vs hayat zaten pahalı. En azından devlet bu durumda olan kadınlara yardım yapıyorsa ve annem faydalanırsa çok iyi olur, bizde diğer masraflarını karşılarız
Ben zaten destek olucam. Aslında kardeşimle ortak destek olucaktık ancak kardeşinin eşi istemedi ayrılma durumuna geldi. Annemde birşey istemiyorum diyor.O iş biraz zor.
Düzenli gelire ihtiyacı var.
Aşçılık yapabilir ne bileyim çocuk bakabilir.
Her işte kimse çalışamaz zaten.
Kendisine uygun bir iş bakacak.
Memurmuşsunuz biraz da siz destek olursunuz.
tekrar evlenmiş nasıl alsın?Devletin yardımı konusunda bir şey bilmiyorum.
Çanta işi pek rağbet görmez.
Çocuk bakabilirse güzel olur aslında ya da yaşlı bakımı
Eşiyle mutsuzsa çekmesin.
Bu hayata hep birilerini çekmek için gelmiyor insan.
Babanızdan nafaka felan alıyor muydu ?
Annem için en mantıklısı yaşlı bakmakbir yaşlı kadına bakabilir onun evinde.böylece kira fatura vs derdi de olmaz ayrıca da maaş alır sigortası da ödenir.
Hayır onun için sormadım.tekrar evlenmiş nasıl alsın?
75 80 yaşlarında yaşlı kadına bakacak.komşum var onun bakıcısı var bu şekilde.hem asgari ücret alıyor hemd e sigortası ödeniyor kadının.ayrıca masrafı da yok.sıcacık evde oturuyor istediğini yiyor içiyor kıyafet bile alıyorlar .hafta da 1 günde izni var istediği yere gidebiliyorBen zaten destek olucam. Aslında kardeşimle ortak destek olucaktık ancak kardeşinin eşi istemedi ayrılma durumuna geldi. Annemde birşey istemiyorum diyor.
60 yaşına yakın nerde çalışabilir ki bu yaştan sonra
Peki yanınıza almayı teklif etseniz bir müddet.Annem için en mantıklısı yaşlı bakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?