- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 31
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Zaten yakında çalışan kesim de 65 yaşında emekli olacak. 65e kadar çalışmaya devamtv ye çıksın yardım istesin o zaman başka ne diyelim ki.65 yaş altı da yaşlı değildir ayrıca çalışabilir
El açmayı o kadar seven bir millet olmuşuz ki ne ara bu hale geldik anlamadım. Arkadaşımın küçük bir kızı var,ücretsiz izindeydi. kızına bakması için düzenli yardım ettiği 55 yaş civarındaki teyzeye teklifte bulundu. Teyze 4.000i küçümsedi arkadaşım evini de küçük bulup baksam kendi evimde bakarım burası küçük dedi. E havadan yardımlar geliyor nasıl olsa niye zahmet edip kendini yorsun ki..pişman olacak bir şey yok.herkes fikrini yazacak elbette bu forumda.geçen konunuzda da sizi yerdiler ama ben destek verdim mesela.size özel de yazmadım.o kadar bıktım ki 30 larında 40 larında sağlıklı insanların hem çalışmayıp hem de 5 lira bulamıyorum diye söylenmelerinden.hazır para istiyorlar.gel camımı sil 200 tl vereyim deyince burun kıvırıyorlar.evde oturmayı hanımlık sanan insanlarla dolu bu ülke.maddiyatın olur oturursun amenna ama çocukların sefilken oturamazsın.ben de mecbur değilim anne babası sapasağlamken onların çocuklarına bakmaya.
işte bunlara kızıyorum ben.zaten baktığım bir aile ferdim olmasa dediğim gibi o küçük kıza bakarım hem dil öğretirim hem aktivite yaptırırımm .o parayla da çocuğumu en iyi okula gönderirim.yurtdışında her işi yapıyor insanlar köpek gezdirmeye dek.çocuklar part time çalışıyorlar .benim kuzenimin çocuğu ailesi dışarı çıkan çocuğa 3 4 saat bakıyordu akşamları almanya da.fakir de değiller bunu yapanlar.sorumluluk öğreniyorlar kendi paralarını kazanmanın zevkine varıyorlar.yardım engelliye hastaya bir de öğrenciye yapılır herkese yapılmamalı haklısınEl açmayı o kadar seven bir millet olmuşuz ki ne ara bu hale geldik anlamadım. Arkadaşımın küçük bir kızı var,ücretsiz izindeydi. kızına bakması için düzenli yardım ettiği 55 yaş civarındaki teyzeye teklifte bulundu. Teyze 4.000i küçümsedi arkadaşım evini de küçük bulup baksam kendi evimde bakarım burası küçük dedi. E havadan yardımlar geliyor nasıl olsa niye zahmet edip kendini yorsun ki..
biz hissederizHangi üyeden bahsediyorsunuz bilmiyorum her annesi ikinci evliliğini yapan ve mutsuz olan aynı kişimi oluyor anlamadım
Her soruya cevap vermiyorum farkettiysen@sadekahve1907
biz hissederiz
anlaşılıyor ister istemez
madem o kişi değilsiniz neden hiç cevap vermediniz?
eh ne diyelim öyle diyorsanız :)Her soruya cevap vermiyorum farkettiysen
Bir kaç kez aynı şey yazılınca cevap verme ihtiyacı duydum her annesiyle ilgili konu açan aynı kişimi Allah aşkına
Kardeşim yardım edicem demişti, ikimiz bölüşür öderiz bir annemiz var ona bakamıcak mıyız dedi ancak eşi annem onlara muhtaç kalıcak diye istemediBence en mantıklısı sigorta ödenmesi. Az olacak diye düsünmeyin düzenli gelir en iyisi ve garantili.
Kardeşinize ve eşine ne desem bilemedim
100 bini bölüşerek ödeseniz çok iyi olurdu. Yapmıyorsa siz yapın annenizi bu durumda birakmayin derim.
Evet yine çalışsın daha da iyi olur ama bir maaşı da olsun düzenli gelen.
Ceycey söylemiş zaten. Yatılı bakıcılar hem güzel paralarını biriktiriyorlar hem de kalacak, yiyecek sıkıntıları olmuyor. Googlea yazarsanız çıkar ama mutlaka ‘profesyonel’ siteler aracılığıyla bulun. Başvuru için bir miktar alabiliyorlar ama garantör oluyorlar.bir yaşlı kadına bakabilir onun evinde.böylece kira fatura vs derdi de olmaz ayrıca da maaş alır sigortası da ödenir.
Yaşlı bakmak zordur yalnız.bir yaşlı kadına bakabilir onun evinde.böylece kira fatura vs derdi de olmaz ayrıca da maaş alır sigortası da ödenir.
çoğu iş zor ama insanlar çalışıyorlar ne yapsınlar herkes başkasından mı geçinsin o iş zor bu iş zor diye kuzum.ben yaşlı bakıyorum hiç de zorluğu yok yatalak değilse.annem benim ki .apartmanımda gürcü bir kadın da bakıyor yaşlı.kadın çoğunlukla uyuyor ev işi de yok hemen hemen.keyfine bakıyor yiyip içip.dr a falan zaten götürmüyor çocukları ilgileniyor.alışveriş yapmıyor çocukları getiriyor.günde 2 kez yemek veriyor haftada 2 kez de banyo yaptırıyor hepsi buYaşlı bakmak zordur yalnız.
Bence sadekahve değil... Ben oyumu " annem çok haklı bir nedenle boşanmak istiyor ama akademik kariyerimi babam finanse ediyor, babamla bozusmak veya babamdan aldığım geliri annemle paylaşmak istemiyorum, annemi nasıl evli kalmaya ikna ederim?" diye konu açan üyeden yana kullanıyorum@sadekahve1907
biz hissederiz
anlaşılıyor ister istemez
madem o kişi değilsiniz neden hiç cevap vermediniz?
Ben çalışamaz demedim
Her işte çalışamaz dedim
Yaşlı bakıcılığı olabilir dedim
Yaşlıdan kastınız nedir? Sağlığı yerinde bir yaşlı zaten bakıcı tutmaz. Bakıma ihtiyacı olan yaşlılar için sağlık bilgisi olan ve gücü kuvveti yerinde biri tercih edilir. Yaşlı bakımı kolay gibi yazmış herkes ama çok zor, çok ağır bir iş. Anneniz sağlığı bozuk birine bakabilecek donanım, sabır, kas kuvveti mevcut mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?