• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin ilgisizliği

channn

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
22
2
6
İzmir
merhaba kızlar size bir şey danısmk istiyorum annem ve babam bosanalı 4 sene oldu annem baskasıyla evlendi..biz 3 kardeşiz bende bizde babamla yasıyoruz..annem cok fazla ilgisiz normal bir anneye göre..haftada bir ya arar yada aramaz o da öylesine..bi yemek yaptım gel ye dediğini duymadım daha aksine ben ona gidiyorum bazen akşam sende kalcam dediğimde bile sanki suratı asılıyor..anlamıyorum arkadaslarımın anneleri bir gün görmese kızlarını yaşayamaz ama benm annem böyle..2 abim var onlarada böyle aslında ne yapmam lazım benm gibi bu sorunu yaşayan var mı?

canım boşanmadan önce de aynımıydı ? bi sorununuz oldu mu? eşinin istememe ilgisini sizden kıskanma ihtimali varmı sence?

canım boşanmadan önce de aynımıydı ? bi sorununuz oldu mu? eşinin istememe ilgisini sizden kıskanma ihtimali varmı sence?

boşanmadan önce ben 15 yaşındaydım o zamanlar iyiydi herşey ilgiliydi yani.. ama eşiyle evlendiğinden beri böyle adam da iyi biri gibi..hem diyelim ki adam kıskanıyor akşam 9 da eve dönen biri bu adam o saate kadar hiç mi arayamaz kontör alıyor mesela direk eşiyle dakika yapıyor bizi çaldırıyor bile genelde .. çaldırması da dediğim gibi çok nadir haftada bir yada 2 haftada bir

Cok tuhaf ya mesela bugün annemin arkadaşı cok ovdu beni cok güzel kızın maşallah dedi o da durup dururken neresi guzel hic bana benzememis ben beğenmiyorum cirkin dedi ciddi ciddi soyledi bunu. .ki ben güzel bi kiz olduğumu biliyorum hattta ajanslardan teklif geliyor ama bi anne kizina nasil böyle der ya

Cok tuhaf ya mesela bugün annemin arkadaşı cok ovdu beni cok güzel kızın maşallah dedi o da durup dururken neresi guzel hic bana benzememis ben beğenmiyorum cirkin dedi ciddi ciddi soyledi bunu. .ki ben güzel bi kiz olduğumu biliyorum hattta ajanslardan teklif geliyor ama bi anne kizina nasil böyle der ya
istenmeyen evlat nedir cok iyi bilirim

Back
X