Annemin inadı yüzünden sütüm gidiyor

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Dogumdan sonra annem bana gelmiş bebegime beraber bakıyorduk. Ama zaten hastanede kuvezde yatmasi,çıkınca devamli kontrol için hastaneye gidip gelmesi,benim depresyon derken yeni yeni oğluma alışmış anne olduğumu anlamaya baslamistim ki annem kendi evine götürmek istedi bizi. Çok direndim ama eşimin ona destek cikmasiyla mecbur geldim. 2 Disim geçen hafta ağrım aya basladi geceye kadar agri çekmeye gece acidan uyumaya başladım. Kısaca tek bakamam maalesef suan. Ama... burda da yemek yiyemiyorum sütum gidiyor azaldi baya annem insaf etmiyor. Evde bekar erkek kardeşim var ona iftar ve sahur yapmak icin bana dönmüyor biliyor ona mecburum! Kardesim odadan çıkmaz nette oyun oynar sadece yemek yer (cogunu odasında tek başına yer)
Ben neden yemiyorum dersek ev eski yerde böcek var annem tencere ağzını açık bırakır Kızartma yağında dün küçük sinek gördüm gösterdim yağı degistirmedi,dolaba yemek koyma adeti yoktur bozulur kabulde etmez sofraya getirir. Sofra adabindan dolayi bekarkende aynı sofraya oturamazdim o konulara girmiyorum bile.
Ben bekarken evimiz burası değildi bu arada.
Eşime çok bişey diyip onu tiksindirmek istemedigimden şimdi kalkıp evime gitmek istesem destek çıkmayacak.
Bide burası sobalı oğlumun sesi kisildi gece yagmurluydu 3 gündür,eşim sesi iyi diyor,annem sen usuttun o gecti diyor.
Of.

Tek başına bakabilirsin evine geri dön
Cuma kanal yaptirdim dişlerimi ama gece sıkma nedeniyle ağrıyor hala. Güvenemiyorum kendime annem de 40 i çıkınca artık gece yatar sabah kalkar bebek diyor 27.günü oldu suan daha. Aslında bunlar eşimin dedikleri o bana guvenmedigi için bende güvenemiyorum. Bide öyle annem var ki eğer eşim bana destek çıkmaz ben alıp gitmiş görünürsem çocuğumu,arkamdan nankör bana baktirdi büyüyünce götürdü diye laf çıkarır. Yada tüm hasta vs olduğunda hep gittin diye oldu der. Sesi 3 gündür kisik bişeyi yok diyordu oğlumun bugün doktor için eve gittik dönüşte usutmussunuz diyor.

Yumruğunu masa masaya vurup , ben evime gidiyorum diyeceksin.

Ama sen yine bildiğini okursun gibi geliyor bana:işsiz:
Ben hiç bişey bilmediğimi anladım dogumdan sonra. Şuan eşimin bana destek olmasi şart. Baya bavullarla geldik o isteyken çıkıp gelemem. O da zaten normalde çok ağır yavaş biri,bide isteksiz olursa tüm ev ayaklanmadan yola koyulmaz. Demin uyumadan biraz dert yandım o zaman kendin yap ye burda diyor. Anlamıyor.

Evet tek basina bakmak zor olur ama imkansiz değil. Evine dön. Yetişkin kadınsın. Kendi kararların olmalı.
Sarılığı tam atlatamadik hala uyanmasa da zorla uyandirilip 2 hatta 1 bucuk saatte bir besleniyor. Reflu ye özel ar mama yiyor. Arada emziriyorum. Gazi çok. Yani besle, gaz al,alt değiştir,dik tut derken en fazla yarım saat 1 saat uyuyor. Yetisebilir miyim eşimle inatlasarak gidersek eve asla yardım etmez suan sahura kadar ilgileniyor.

Him..Anladım.Gidasiz kalıyordunuz böyle olunca.Yeni Doğum yaptınız.vucudun toparlanabilmesi icin iyi beslenmelisiniz.bol bol meyve tüketin.canim sunu istiyor diyip;eşinize sipariş edin.
Burda yiyemiyorum ki. Zaten gelirken yaptık toplu alışveriş ben ağzıma surmedim. Perşembe geldik inanin saxece meyve suyu içtim 1 dilim karpuz ve 2 Gofret yedim. Bide ilk geldiğim akşam mangal vardı tavuk yedim bikaç tane. Ama kimsenin dikkatini cekmiyor bu durum. Açlikta hissetmiyorum tiksintiden.

Sarılığı tam atlatamadik hala 2 saatte bir besleniyor. Reflu ye özel ar mama yiyor. Arada emziriyorum. Gazi çok. Yani besle, gaz al,alt değiştir,dik tut derken en fazla yarım saat 1 saat uyuyor. Yetisebilir miyim eşimle inatlasarak gidersek eve asla yardım etmez suan sahura kadar ilgileniyor.
O zaman sebebini söyle bence. Yerde böcek var diyorsun. Yarın bir gün bir şey olur tekrar annende kal der. Çocuk ek gıdaya geçince bozulmuş yemek mi yesin yoksa emeklerken ağzına bulduğu böceği mi atsın.

Dogumdan sonra annem bana gelmiş bebegime beraber bakıyorduk. Ama zaten hastanede kuvezde yatmasi,çıkınca devamli kontrol için hastaneye gidip gelmesi,benim depresyon derken yeni yeni oğluma alışmış anne olduğumu anlamaya baslamistim ki annem kendi evine götürmek istedi bizi. Çok direndim ama eşimin ona destek cikmasiyla mecbur geldim. 2 Disim geçen hafta ağrım aya basladi geceye kadar agri çekmeye gece acidan uyumaya başladım. Kısaca tek bakamam maalesef suan. Ama... burda da yemek yiyemiyorum sütum gidiyor azaldi baya annem insaf etmiyor. Evde bekar erkek kardeşim var ona iftar ve sahur yapmak icin bana dönmüyor biliyor ona mecburum! Kardesim odadan çıkmaz nette oyun oynar sadece yemek yer (cogunu odasında tek başına yer)
Ben neden yemiyorum dersek ev eski yerde böcek var annem tencere ağzını açık bırakır Kızartma yağında dün küçük sinek gördüm gösterdim yağı degistirmedi,dolaba yemek koyma adeti yoktur bozulur kabulde etmez sofraya getirir. Sofra adabindan dolayi bekarkende aynı sofraya oturamazdim o konulara girmiyorum bile.
Ben bekarken evimiz burası değildi bu arada.
Eşime çok bişey diyip onu tiksindirmek istemedigimden şimdi kalkıp evime gitmek istesem destek çıkmayacak.
Bide burası sobalı oğlumun sesi kisildi gece yagmurluydu 3 gündür,eşim sesi iyi diyor,annem sen usuttun o gecti diyor.
Of.
Evine git arkadaşım.kocan işteyken çağir taksiyi git öldürücek değil ya seni.annende kusura bakmasın

O zaman sebebini söyle bence. Yerde böcek var diyorsun. Yarın bir gün bir şey olur tekrar annende kal der. Çocuk ek gıdaya geçince bozulmuş yemek mi yesin yoksa emeklerken ağzına bulduğu böceği mi atsın.
Biraz büyüsün kendi başıma kimseyi karistirmadan devam etmeyi düşünüyorum. Açıkçası eşime desem de onemsemez suan sadece oglum iyi olsun derdinde. Ama gözü kulagi kapalı. Sesi kisik anlamıyor. Koşulsuz anneme güveniyor. Haklı olabilir de ben suan yiyip içmiyorum onemsemiyor. Başta ben emzirmek istemedim çocuğu zor kabullendim bana güveni kırıldı sanırım.

Evine git arkadaşım.kocan işteyken çağir taksiyi git öldürücek değil ya seni.annende kusura bakmasın
İş çok buyur annem evden kaciyormusum gibi ağır konuşur biliyorum. Tek care eşimi ikna edip başka bahaneyle gitmemiz mesela doktor kontrole çağırdı hastane eve yakın nasilsa gibi.

Sağlıklı düşünmüyorsun

Sonuçta sen yemiyorsun ama Ada'ma da yeme demiyorsun

Yani eşin yiyor o yemeklerden

Aç olunca her şey yenir bozulmayan o gün pişenden yersin vs vs

Neyse eşine söyle konserve alsın

Küçük kapalı paket peynir alsın tek yiyimlik dünya şey var

Aç paketi ye at süt alsın kutu iç at

Ama diş sıkma vs de var psikiyatriye de bir uğrasanız iyi olacak gibi

İş çok buyur annem evden kaciyormusum gibi ağır konuşur biliyorum. Tek care eşimi ikna edip başka bahaneyle gitmemiz mesela doktor kontrole çağırdı hastane eve yakın nasilsa gibi.
Bu dediğini bugün yap bence...ayrıca bebek 3 aylık kendin bakabilirsin zaten annen seni görmüyormuş aç kalıp dirençsiz düşme

Back
X