Annemin inadı yüzünden sütüm gidiyor

bu nedir ya şaka mı
böyle yaşayan insanlar mı var
kocana de ki ben cocuguma bakarım Allah ın iznyle
herkes kendı evınde rahat
çek git evine
bir cocugun sağlıkla ılgılı bir skntısı yoksa o anne dogurdysa bır zahmette bakar, nedir bu tembellik............

Yanlış anlamayın da bakamayacağınız çocuğu niye doğurdunuz diyeceğim.. Gerçekten önemli bir rahatsızlık yaşarsınız doğumda bakıma muhtaç olursunuzda anlarım..Eşiniz bile size güvenmiyor bakamayacağınızı düşünüyorki annenizde kalıyor..Lütfen silkelenin kendinize gelin..Diş ağrısı bahane mi Allahaşkna sığınmayın bunların arkasına.. Kadınlar güçsüzdür ama anneler güçlüdür.. Güçlü olun kimse sizi birey yerine bile koymuyor..Böyle giderse iki gün sonra çocuğum bana çok uzak beni annesi gibi görmüyor diye konu açarsanız..Önce kendinize güvenin ki etrafınızdakilerde size güvensin..

Dogumdan sonra annem bana gelmiş bebegime beraber bakıyorduk. Ama zaten hastanede kuvezde yatmasi,çıkınca devamli kontrol için hastaneye gidip gelmesi,benim depresyon derken yeni yeni oğluma alışmış anne olduğumu anlamaya baslamistim ki annem kendi evine götürmek istedi bizi. Çok direndim ama eşimin ona destek cikmasiyla mecbur geldim. 2 Disim geçen hafta ağrım aya basladi geceye kadar agri çekmeye gece acidan uyumaya başladım. Kısaca tek bakamam maalesef suan. Ama... burda da yemek yiyemiyorum sütum gidiyor azaldi baya annem insaf etmiyor. Evde bekar erkek kardeşim var ona iftar ve sahur yapmak icin bana dönmüyor biliyor ona mecburum! Kardesim odadan çıkmaz nette oyun oynar sadece yemek yer (cogunu odasında tek başına yer)
Ben neden yemiyorum dersek ev eski yerde böcek var annem tencere ağzını açık bırakır Kızartma yağında dün küçük sinek gördüm gösterdim yağı degistirmedi,dolaba yemek koyma adeti yoktur bozulur kabulde etmez sofraya getirir. Sofra adabindan dolayi bekarkende aynı sofraya oturamazdim o konulara girmiyorum bile.
Ben bekarken evimiz burası değildi bu arada.
Eşime çok bişey diyip onu tiksindirmek istemedigimden şimdi kalkıp evime gitmek istesem destek çıkmayacak.
Bide burası sobalı oğlumun sesi kisildi gece yagmurluydu 3 gündür,eşim sesi iyi diyor,annem sen usuttun o gecti diyor.
Of.
Haziran 12 soba kurulu yer neresi acaba ? Merakimdan soruyorum biz burda pisiyoruz da..madem evinize gidin kimsenin pisini kirini çekmeyin. .

Bebeğe neden bakamayasın canım. Herkes senin gibi yalnız bakarak öğreniyor anneliği. Bebek sana yol gösterir korkma. Bir aylık olmuş artık evine dön anneliğin tadını çıkar.

Sana kızmaya başladım
Çocugumu kucagıma aldıgımda 24 yasındaydım ve annem sadece yanımda 10 gün kalabildi
O saatten sonra çocuguma kendim baktım
Lohusa depresyonunu dibine kadar yaşadım evet hatta çocugumun sarılıgının tam olarak geçmesi 2 ayı buldu ama yine de kendim baktım
Yapma bunu kendine artık
Toparlan.

Evine dön mikrop kapabilir bebek daha çok minik annen pek temizlige önem vermiyor sanırım kanal tedavisindn snr dış ağrımaz mrk etme

Haziran 12 soba kurulu yer neresi acaba ? Merakimdan soruyorum biz burda pisiyoruz da..madem evinize gidin kimsenin pisini kirini çekmeyin. .
Bende bunu soracaktım sahi nerde yaşıyorsunuz? Konu sahibi yorum yapanlar söylemiş lütfen psikoloğa görün böyle hayat Geçmez, bende tek baktım çocuğuma evet çok zor ama alışıyor insan

Bizim oralarda bir laf var tosba çıkmışta kabuğunu beğenmemiş, siz o evden çıkmadınız mı bu ne beğenmemezlik anneniz pisse siz temizleyin 40 gün yatılmıyor zaten ben sadece hastanede yattım ertesi gün ayaktaydım kalkmak zorundaydım pış pışı bekleyen oğlunuz siz büyümüşsünüz.

Biraz büyüsün kendi başıma kimseyi karistirmadan devam etmeyi düşünüyorum. Açıkçası eşime desem de onemsemez suan sadece oglum iyi olsun derdinde. Ama gözü kulagi kapalı. Sesi kisik anlamıyor. Koşulsuz anneme güveniyor. Haklı olabilir de ben suan yiyip içmiyorum onemsemiyor. Başta ben emzirmek istemedim çocuğu zor kabullendim bana güveni kırıldı sanırım.
anlattığın koşullar berbat.
bir de en önemlisi sütün kesilecek bu gidişle.
evde yanında birisi kalamaz mı bir müddet?
annen kalamıyor mu sende.
açıkcası açtığın konuları az çok biliyorum .psikolojik olarak pek iyi durumda değilsin.
ancak toparlanmak için gayret etmelisin.
o bebek sana emanet herkesten önce.

Evinize dönseniz daha iyi olacak gibi. Kocanıza kendinizi bu kadar pasif göstermeniz çok yanlış. Fıtratınız gereği o çocuğa nasıl bakacağınızı zaten biliyosunuz sadece güvenin kendinize.

Ay cok ilgincsiniz
Eve gelirken mutfak alisverisi yapmissiniz,kalkip kendinize neden yemek yapip hazirlayip da saklama kaplarina koyamiyorsunuz? Tullu suslu yatagi hazirlayip sunnet cocugu gibi icine girip yattiniz kalkmiyorsunuz sanirim lohusayim diye. Aklinizi basiniza toplayin. Anneniz pis,kardesiniz catlak, o evde oturmayin madem. Ya da ille oturacaksaniz elinizi tasin altina sokun bir zahmet ayaga kalkip yemek yapin oturun yiyin. Kocaman kadin neden ac kaliyorsunuz akliniz yok mu gercekten ben anlamiyorum artik. Bu lohusa sendromu falan degil basbaya tembellik

Sobali ev
Haziranin 12 si ????????
Antartika dan mi bildiriyorsunuz bize dicem ama ..
Bi de 27 gun olmus dogum yapali neredeyse 1 ay .
Insan disardaki yemekleri strecleyip dolaba .kaldirir
Sinekli yagi cope atabilir
Iki tabak yikayabilir diye dusunuyorum ama
Dogum yapanlar daha iyi cevap verir tabi

Eşin çok doğru karar vermiş çünkü eski konudan da hatırlıyorum senin yardım alman gerek o bebekle evde tek kalmaman en iyisi.

Back
X