Annemin inadı yüzünden sütüm gidiyor

fast foodun bakması kolay evet açıyorsun hamburgeri hmm bir bakalım ne varmış burada diyip yiyorsunuz peki o neyle pişiyor hangi yağla yapılıyor, yağın içinde ne var biliyormusunuz hayır.

annem yardımcı olacaksa benim evimde yardımcı olmalı ben evimde rahat ederim. sen bir garipsin kocan bir garip annen bir başka garip. olan çocuğa olacak
Maalesef cok haklısınız.

Mune Mune konu kapanabilir mi lütfen artık önemi yok sutum kesildi diye düşünüyorum oglum denedi dakikalarca gelmiyor. Eşim hala beni kirarak burda kalma derdinde. Annem surat asiyor ben Evimi bırakıp sizinle gelemem diye. O gelmeyince eşim gitmiyor. Artık önemi yok bişey in. Çocuğu da onemsememeye çalışıcam söz hakkım yok iki saattir annemden almaya çalışıyorum vermiyor gitti yatağına koydu şimdi.

Mune Mune konu kapanabilir mi lütfen artık önemi yok sutum kesildi diye düşünüyorum oglum denedi dakikalarca gelmiyor. Eşim hala beni kirarak burda kalma derdinde. Annem surat asiyor ben Evimi bırakıp sizinle gelemem diye. O gelmeyince eşim gitmiyor. Artık önemi yok bişey in. Çocuğu da onemsememeye çalışıcam söz hakkım yok iki saattir annemden almaya çalışıyorum vermiyor gitti yatağına koydu şimdi.
Sana link veriyoruz okuyor musun?
Facebook'ta emzirme sanatı var oraya bak.
Tomris in emzirme notlarını oku.
http://www.lllturkiye.org/?m=1

Bu verdiğim siteyi oku.
Psikolojik olarak normal değilsin.
Biraz kendine gel artık.
Sütüm bitti diye saldın kendini iyice.

İyide sen gerçekten tek kalmamalısın.iyi değilsin ve herşeye herkese bir kulp buluyorsun...gerçekten o çocuğa bakamıyor olabilirsin çünkü bebek doğumca ağzı burnu yamuk bunun diye çocuğu benimsemeniştin bile...şimdi lütfen sakin ol ve bir zahmet kendi yemeğini kendin yap...biz de çocuk büyüttük diş çektirdin...ama senin gibi hep şikayet hep şikayet etmedik...bu gidişle hem anneni hem kocanı kendinden soğutacaksın

Sana link veriyoruz okuyor musun?
Facebook'ta emzirme sanatı var oraya bak.
Tomris in emzirme notlarını oku.
http://www.lllturkiye.org/?m=1

Bu verdiğim siteyi oku.
Psikolojik olarak normal değilsin.
Biraz kendine gel artık.
Sütüm bitti diye saldın kendini iyice.
Kendi evimde değilim uygulayamam diye düşünmüştüm şimdi daha dikkatli bakacagim

Dogumdan sonra annem bana gelmiş bebegime beraber bakıyorduk. Ama zaten hastanede kuvezde yatmasi,çıkınca devamli kontrol için hastaneye gidip gelmesi,benim depresyon derken yeni yeni oğluma alışmış anne olduğumu anlamaya baslamistim ki annem kendi evine götürmek istedi bizi. Çok direndim ama eşimin ona destek cikmasiyla mecbur geldim. 2 Disim geçen hafta ağrım aya basladi geceye kadar agri çekmeye gece acidan uyumaya başladım. Kısaca tek bakamam maalesef suan. Ama... burda da yemek yiyemiyorum sütum gidiyor azaldi baya annem insaf etmiyor. Evde bekar erkek kardeşim var ona iftar ve sahur yapmak icin bana dönmüyor biliyor ona mecburum! Kardesim odadan çıkmaz nette oyun oynar sadece yemek yer (cogunu odasında tek başına yer)
Ben neden yemiyorum dersek ev eski yerde böcek var annem tencere ağzını açık bırakır Kızartma yağında dün küçük sinek gördüm gösterdim yağı degistirmedi,dolaba yemek koyma adeti yoktur bozulur kabulde etmez sofraya getirir. Sofra adabindan dolayi bekarkende aynı sofraya oturamazdim o konulara girmiyorum bile.
Ben bekarken evimiz burası değildi bu arada.
Eşime çok bişey diyip onu tiksindirmek istemedigimden şimdi kalkıp evime gitmek istesem destek çıkmayacak.
Bide burası sobalı oğlumun sesi kisildi gece yagmurluydu 3 gündür,eşim sesi iyi diyor,annem sen usuttun o gecti diyor.
Of.

annesi uzakta olan, annesi olmadan bebeğini büyüten binlerce kadın var. ben de onlardan biriyim. 15 aydır tek başıma bakıyorum ve eşim akşam dokuzda geliyor. kendim de çalışıyorum üstüne üstlük. canım çıkıyo, çok yoruluyorum,çok ağladığım da oluyo ama azıcık aşım kaygısız başım diyorum. kndi evine bir an önce gidip düzenini kur ki alış bir an önce. kafan rahatlayınca sütün de artar

Back
X