Dogumdan sonra annem bana gelmiş bebegime beraber bakıyorduk. Ama zaten hastanede kuvezde yatmasi,çıkınca devamli kontrol için hastaneye gidip gelmesi,benim depresyon derken yeni yeni oğluma alışmış anne olduğumu anlamaya baslamistim ki annem kendi evine götürmek istedi bizi. Çok direndim ama eşimin ona destek cikmasiyla mecbur geldim. 2 Disim geçen hafta ağrım aya basladi geceye kadar agri çekmeye gece acidan uyumaya başladım. Kısaca tek bakamam maalesef suan. Ama... burda da yemek yiyemiyorum sütum gidiyor azaldi baya annem insaf etmiyor. Evde bekar erkek kardeşim var ona iftar ve sahur yapmak icin bana dönmüyor biliyor ona mecburum! Kardesim odadan çıkmaz nette oyun oynar sadece yemek yer (cogunu odasında tek başına yer)
Ben neden yemiyorum dersek ev eski yerde böcek var annem tencere ağzını açık bırakır Kızartma yağında dün küçük sinek gördüm gösterdim yağı degistirmedi,dolaba yemek koyma adeti yoktur bozulur kabulde etmez sofraya getirir. Sofra adabindan dolayi bekarkende aynı sofraya oturamazdim o konulara girmiyorum bile.
Ben bekarken evimiz burası değildi bu arada.
Eşime çok bişey diyip onu tiksindirmek istemedigimden şimdi kalkıp evime gitmek istesem destek çıkmayacak.
Bide burası sobalı oğlumun sesi kisildi gece yagmurluydu 3 gündür,eşim sesi iyi diyor,annem sen usuttun o gecti diyor.
Of.