Annemin inadı yüzünden sütüm gidiyor

Sen de hem pastam dursun, hem karnım doysun diyorsun.
Annenin evi pis işte git bak kendi evinde çocuğuna.
Tek başıma bakamam dersen eşin tabii ki annende kalmanızı ister.
Ben bakarım çocuğuma de ve kendi evinde bak işte

Esin yanindaymis esine alisveris yaptir kendin yap ye.

Esine sut yapacak seyler aldir. Ne seviyorsan aldir. Liste yap ver eline ben emziren anneyim oyi beslenmem lazim de.

Esin alisveris yapinca gir mutfaga yap sonra saklama kabinda koy dolaba.

Dış ağrısı çok zordur biliyorum ama emin ol iki gün tek başına bakınca üçüncü gün alışıyorsun. Don evine. Bir de hevesini kırmak gibi olmasın ama 40i çıkınca gece yatıp sabah kalkmaz bebek dediğin. O uyusa bile senin kalkıp emzirmen lazım s3nin. Acıkır şekeri düşer bebegin. Anladığım kadarıyla annen bu işleri bilmiyor ve eski usul öğretecek sana da. Sırf bu yüzden bile evine dön.

Bebek 40 çıkınca akşam yatıp sabah kalmiyor, yok öyle bir dünya malesef... Anneniz yanlış yönlendiriyor. Eşinize evimi özledim,evimde rahatım.Hem seninle de evimizde daha rahat oluruz deyip gidin evinize... Artık çocuğunuza da kendinize de bakabilirsiniz.

Bak canim benim iki kizim var biri 5 yasinda digeri 10 aylik her iki kizimdada annem bir gece kaldi evine gitti.ikinci kizimi dogurdum eve geldim yemek yaptim ben.esin rahatina pek duskun bence kendisi yardim etmek yerine annene yollamis ve gelmenide istemiyor.her evin duzeni baskadir sana uymuyorsa esyalarini toparla ve don evine.bakamam diye bisiy yok mecbursun bakmaya

Daha 27 günlük bebeğin 3 gündür sesi kısılmış kıyamam. Şimdi sen lohusa olduğun için sesin pek çıkamıyor. Annen ne derse kocan ne derse onların laflarıyla surukleniyorsundur.

Herşeye önce sen tiksinmissin annenin evinden. Kocan tiksinse ne olacak.

Annen ne derse desin, sen neden annene bu pislik ne. Sinek dusmus yagi yemege koyuyorsun. Evin her yerinde bocekler cirit atiyor bunlari kocama soylemiyorim sirf tiksinmesin ama ben bu evde yemek yiyemem diye konusmuyorsun.

Bu arada evden bağımsız olarak dışarıda yemek kaldığı müddetçe o evden hamam böceği eksik olmaz.

Kocanı da çok rahat gördüm. Evet yeni doğan bakımı çok zor desteksiz neredeyse mümkün değil ama daha 27 gündür sizinle olan bebegini nasıl görmeden duruyor anlamadım. İnşallah her akşam gelip ziyaret ediyordur

Sizi diger konulardan hatirladim..orda da cok soylenmisti ..lutfen bir psikiyatriste gidin artik..insanlar ne yapsin?o öyle bu böyle..gir mutfaga corba yap iç.
Sen evde olsan bu kez vaktim yok yapamadim diyeceksin..allah kolaylik versin..bu günler hep gececek böyle düşün..
Ama bir doktora git artık..

Daha once de yazmistim ayni sorunlari yasamisiz diye.
Dogumda annem gelmisti 2 hafta beraber bakmistik ki onun da zaten 5 gununde hastanede kaldi oglum.
Suan evde tekim. Esim calisiyor tek basima bakiyorum. Ben de 2 saatte bir uyandirip besliyorum. Yeni yeni kendisi uyanip sut istemeye basladi.
Evet tek basina zor ama orada kalip strese girmektense evime gider tek basima bakardim. Yazik sutunuz de kesiliyormus oyle.

Evine donmelisin. 40i cikinca ilahi bir guc gelip bebegini sabaha kadar uyutucak miymis? Bu 40 yalanlarina inanmayin..olabildiginizce cabuk adapte olmaya bakin. Annenizin varligi isinize yaramiyorsa neden kalmaya devam edesiniz?

Çocuk 40ı çıkınca evet biraz kendine geliyor, bakımı kolaylaşıyor, ama sebebi hem evet büyümesi, hem de ona oluşturduğunuz düzene alışması. Ama o ev bu ev gezip, farklı yataklarda yatıp, farklı ses seviyelerinde uyuyup,... nasıl alışacak? Sen nasıl kendi düzenini oluşturacaksın?

Eşin senin kendi Evinizdeki halini görmüş adamın gözü korkmuş Bence o yüzden seni Kendi evinize götürüp tek bırakmak istemiyor En azından orada Anne sana mukayyet olur diye düşünüyor yoksa Adam neden düzenini bozup orada kalmak istesin ki

Allah yardımcın olsun
o zaman eşine mutfak malzemesi aldır sen size kadar bişeyler yapmaya çalış
iyi kötü doyurun karnınızı
odanıza ufo tarzı bişeyler koyamaz mısınız

kızım 10 günlüktü başbaşa kaldık, yemek yapamıyordum çoğu zaman köfte, salata, hazır mantı, kahvaltılık falan yiyorduk aç da kalmıyorduk. illa dolmalar, tencere yemekleri yemeniz gerekmiyor, alın pratik şeyler, doldurun dolabı, acıktıkça 10 dk da hazırlar yersiniz.
atıyorum küçük küçük paketleyip köfte atsanız buzluğa, kızartması 10 dk., koy ekmeğin arasına domates soğanla ye işte. değer mi bu stresi çekmeye?

biran önce kendini topla. koca kadınsın ayagına kimse yemek getirmek zorunda degil. markete git al istediklerini ye. ve lütfen artık yardım al.

ben de lohusayım 1,5 yasında kızım da var sabah kahvaltımyapamadım yoğunluktan şimdi ikisi de uyudu ben de karpuz falan yiyorum ya bu kadar basit iste. abartma artık lütfen... beneğine yazık

Hem annenizi beğenmiyorsunuz hem de ona mecbur olduğunuzu düşünüyorsunuz cok enteresan

anne olmuşsunuz artık. birazz silkelenin. başkaları baksın diye mi doğurdunuz çocuğu. alın gidin evinize paşalar gibi bakın. bu ne acizlik. okurken sıkıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…