- 15 Nisan 2010
- 1.436
- 1.383
- 158
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Ay supermis ama ne guzel siizin ortak arkadslariniz varmi benim oyle bi yalan uydurma sansim da olmadi , gerci benim attigim yalan cok mu profesyonelceydi tabiki hayirÇok yakın bir zamanda benzer bir olay yaşadım. Hatta bununla ilgili buraya konu bile açmıştım
Feysten görüpte beğendiğim biri vardı. Gerçi halâ beğeniyorumda
Günlerce "tanıyor olabileceğiniz kişiler"de karşıma çıktı, inatla. Bende dayanamayıp ekledim. 10 dk sonra kabul etti. 8 tane ortak arkadaşımız vardı. Ama bu arkadaşlar benden yaşça büyük ve resmi olduğum insanlar.
"Merhaba, sizi tanıyor olabileceğiniz kişiler"de gördüm, ortak arkadaşlarada bakınca eklemek istedim. Bir sakıncası yoktur umarım?" dedim.. Hayır bi sakıncası yok teşekkürler.. dedi. Ardından nasılsınız? diye sordu ve muhabbet ilerledi. Yani ben hiiiç kıvırmadım.
Sonra ne mi oldu? 4 gün belli aralıklarla gerçekleştirilen yazışmaların ardından muhabbetimiz kesildi.Amacım kendimi ona farkettirmekti, muhabbet etmeye başlayıncada epey ümitlenmiştim ama görüşelim demedi. Üstünden sanırım 3 haftaya yakın bir süre geçti hala tık yok Napalım kader kısmet.. Uzun zamandır kimseyi onu beğendiğim kadar beğenmemiştim Belki yüzyüze görüşsek hislerim değişecekti. Bunu hiçbir zaman bilemeyeceğim sanırım
Bu tarz konularda biraz cesurum sanırım. Daha sonra "keşke şansımı deneseydim" dememek için adım atabilirim
hepsini baştan sona okudum.şuan merak ediyorum ne olacak diye böyle şeyleri nedense çok seviyorum umarım istediğin gibi olur.belli ki beyefendi çok meşğul ama yabancı kızlara cevap vermesini biliyor.bak şehri falan yazıyor ise tekrar mesaj at de ki bu arada hemşeriymişiz ne güzel.ne zamandır görmüyorum çok özledim yazın acaba cevap verecek mi :)Evet kizlar , durum guncellemesi yapayim diyorum . Hala arkadasiz hala mesajima cevap yok , dun kendi fotografimi paylastim ve iki tanede yurtdisinda yasadigim ve memleketimin resimlerini yanyana koyarak profilime attim , tekrar memleketime dair bir resim attim , hemseriyiz diye . Hala hicbir kipirdama yok ne baglantimi ne de fotograflarimda birini begendi . Belliki facebookta cok zaman gecirmiyor bakmiyor bile belki .Biraz bekliyim diyorum sabrim yok her 5 dk bir facebookumu acip bakiyorum bisey yazmistir diye. Ne yapicagimi bilmiyorum gercekten . Hala ikinci adimimin ne olucagina dair bi fikrim yok , baglantilarini begeneyim diyorum sen kimsin ne diye baglantilarimi begeniyorsun der diye korkuyorum . Sizce birazdaha bekliyeyim mi ? yoksa biseyler yapmali miyim ? evet yap diyorsaniz napiyim ?
Yok nereli oldugu profilinde yazmiyor ama ben kendisini tanidigim icin biliyorum :// Hayirlisi olsun biseye artik karar vermemiz gerek . Dedigin gibi yabanci kizlara cevap vermesini biliyor .hepsini baştan sona okudum.şuan merak ediyorum ne olacak diye böyle şeyleri nedense çok seviyorum umarım istediğin gibi olur.belli ki beyefendi çok meşğul ama yabancı kızlara cevap vermesini biliyor.bak şehri falan yazıyor ise tekrar mesaj at de ki bu arada hemşeriymişiz ne güzel.ne zamandır görmüyorum çok özledim yazın acaba cevap verecek mi :)
Bende merakla sizlerin yorumlarini bekliyorummerakla bekliyorum ya.
Evet kizlar , durum guncellemesi yapayim diyorum . Hala arkadasiz hala mesajima cevap yok , dun kendi fotografimi paylastim ve iki tanede yurtdisinda yasadigim ve memleketimin resimlerini yanyana koyarak profilime attim , tekrar memleketime dair bir resim attim , hemseriyiz diye . Hala hicbir kipirdama yok ne baglantimi ne de fotograflarimda birini begendi . Belliki facebookta cok zaman gecirmiyor bakmiyor bile belki .Biraz bekliyim diyorum sabrim yok her 5 dk bir facebookumu acip bakiyorum bisey yazmistir diye. Ne yapicagimi bilmiyorum gercekten . Hala ikinci adimimin ne olucagina dair bi fikrim yok , baglantilarini begeneyim diyorum sen kimsin ne diye baglantilarimi begeniyorsun der diye korkuyorum . Sizce birazdaha bekliyeyim mi ? yoksa biseyler yapmali miyim ? evet yap diyorsaniz napiyim ?
Ama neden bosvereyim ? Soruyorum sadece ,Ben sana hala bosver diyorum.
Keske ona yazmadan once de bizleee sorsaydin canim simdi yapabilecegin bir sey yok maalesefAma neden bosvereyim ? Soruyorum sadece ,
Ama neden bosvereyim ? Soruyorum sadece ,
offKeske ona yazmadan once de bizleee sorsaydin canim simdi yapabilecegin bir sey yok maalesef
Simdi biz bayanlarla erkekler bir mi ?:) canim facebooktan seni boyle birileri eklese, yani senin yaptigini yapsa, hic tanimiyorsun etmiyorsun,
Cok etkili bir yontem de izlememissin.
Dunya yakisiklisi, yada unlu biri olmadiktan sonra ne kadar tinlarsin ?
Kac kisiye karsi bir sey hissediyorsun ki ?
Canım iyi günler demişsin, erkek de bayan da aynı tepkiyi gösterir yazmazdı bence yani bu saaten sonra onun yazmasını bekleme sen yazSimdi biz bayanlarla erkekler bir mi ?
Simdi biz bayanlarla erkekler bir mi ?
Yazayim da ne yazayim bu sefer ayni hataya dusmek istemiyorumCanım iyi günler demişsin, erkek de bayan da aynı tepkiyi gösterir yazmazdı bence yani bu saaten sonra onun yazmasını bekleme sen yaz
Acaba ortak bir konudan bir soru sorarak muhabbet mi acsan? Facebookda gorebildigin bilgilerinden ortak bir noktaniz var mi? Memleket, yasanilan yer, okul, is gibi?Karar verdim eklediğim için sorun olmadı sizin için dimi biraz kendimi kötü hissettimde cevap gelmeyince diye bi mesaj atmayi dusunuyorum fikirlerinizi alayim ?
Memleket var ama profilinde memleketine dair hicbir bilgi vs yok ben tanidigim icin biliyorum sadece , okulda yok cunku benden yasca buyuk ,ben yurtdisindayim o turkiyede mesela:SAcaba ortak bir konudan bir soru sorarak muhabbet mi acsan? Facebookda gorebildigin bilgilerinden ortak bir noktaniz var mi? Memleket, yasanilan yer, okul, is gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?