Annemin is arkadasinin oglu

Evet yabanci hesapta konustuda neden bunda konusmadi cok mu cirkin buldu beni de konusmak bile istemedi onu dusunuyorum su an

Evet yabanci hesapta konustuda neden bunda konusmadi cok mu cirkin buldu beni de konusmak bile istemedi onu dusunuyorum su an
Konusacak mevzu birakmamissiniz.
Diger hesap daha ilgi cekici olmus.
Sormadan siz konuyu kokunden kapatacak bir aciklama yapmissiniz.
Cevap yazmamasi begenmedigi anlamina gelmez su konumda.
Cunku sizden kaynaklaniyor.
Cevap yazsaydida bu sefer herkese takiliyor diyecektiniz.

simdi , kendi fotografimi tekrardan atmayi dusunuyorum yukarda bi arkadas belki senin arkadasliktan sildigini zannetmistir yazmis . Belkide cok paylasim yapmadigim icin sildigimi dusunmuste olabilir hani .
Canim pek bu islerden anlamasam da tavsiyem; sadece "sen" odakli bi foto olmasin. Manzarada cekilmis bi foton falan olsun.

Evet o da dogru olan oldu bi kere artik , devaminda nasil bi yol cizmeliyim peki ?

İnsan senin konumunda ve yasini da bilmiyorum ama senin yasinda cok ayrintili ve cekingen dusunebiliyor.
Evlenince ve yas ilerledikce daha rahat ve ne istedigini bilen , o istegini daha kolay ifade edebiliyor.
Birkere kendini kotu hissetme, kaybedecegin birsey yok, olursa olur olmazsa olmaz, begenirse begenir begenmezse begenmez, hayirlisi onemli olan, hayat bu kisiden ibaret degil.
Bir bayan olarak adim atmakta kotu ve utanilacak birsey degil.
Bence dogru duzgun bir mesaj hazirlayin, onceki mesajinizdan dolayi kusura bakmamasini, ilk defa boyle birsey basiniza geldigini ve bu nedenle nasil davranicaginizi, ne yazicaginizi sasirdiginizi, annenizle babanizin tanistigindan ve ekleyip selam vermek istediginizi, yazabilirsiniz.
Topu ona atmis olursunuz boylece, konusmak isterse adim atar zaten.
Bence.

yabacı hesaptan tanımadığı bir kadın "hi" demiş
facebook vs böyle yabancı kadınlarla dolu zaten
niyetleri başka!
o kadınlar gibi düşünmüş bence senin "hi"ını da, o yüzden cevap vermiş
onu beğenip seni beğenmemekle alakası yok
erkek aklı işte!

öte yandan, ona mesaj falan yazma bir tane daha
bol bol paylaşımda bulun, ama kanada'dan ama köpeklerden ama resim, ama yazı , hatta hangi takımı tutuyorsa o takımla ilgili paylaşımlar yap.

ya bu paylaşımlarından sıkılır, bu kız da kim der, seni siler
ya da seni merak edip beğenmeye yorum yazmaya falan başlar

acele işe şeytan karışır
ağırdan al, sağlam adımlarla git

gençsin için kaynıyo ama ağırdan al

Dogru cekingenlik dogru degil belkide ama napiyim eger konusmaya baslarsak bile biraz zaman alicak gibi hissediyorum

Evvet kesinlikle inanilmaz derecede aceleci bir insanim ,bakalim isin sonu nereye varicak ama bu hamur cok su kaldirir gibi me geliyor ama önerilerinizi dikkate alicam cok tesekkurler

Bu saatten sonra benim dediğim taktikte saçma olur bence direkt kusura bakmamasını kendisini tanıdığını ekleyince ne tepki vereceğini bilmediğin için öyle msj yazdığını annenizin babasını tanıdığını söyleyin başka çaresi yok gibi..

onceki sayfalarda baska uyelerde aynisini soylediler ama ben aileleri karistirmak istemiyorum , benim ailemden kimse bilmiyor eger de o gider kendi ailesne soylerse kulaktan kulaga yayilir ta isin ucu bize kadar gelir yani

onceki sayfalarda baska uyelerde aynisini soylediler ama ben aileleri karistirmak istemiyorum , benim ailemden kimse bilmiyor eger de o gider kendi ailesne soylerse kulaktan kulaga yayilir ta isin ucu bize kadar gelir yani

Bliyorum okudum ama konuşmasını istiyorsanız sadece bu çözüm var başka bişeyle yazmaz yabancı kıza cvp vermesinin sebebi de selam vermişssiniz o yüzden yazmış yani siz direkt kestirip atmışsınız rica ederim diye yazmasını gerektirecek bi durum da yok ben yazmazdım şahsen kii kabul etme sebebi belki tnaıyorum da olabilir ya da kim diye merakından da :)

Siz konunun expertisiniz o zaman , soyleyeceginiz herr taktigi degerlendiricem , biliyorum kendi basima bi ise kalkistim istee..
bak ben onların arasını nasıl yaptım anlatayım. kızda çok kararsızdı eklemek konusunda bende ekle zaten seni beğenirse kabul eder dedim. öncelikle eklmekle başladık işe. sonra kabul etti. neyse hiçbişey yazmıyordu. biz bir mesaj attık. hem kızı düzgün bi kız olarak görsün hemde cevap vereceği bir mesaj olsun istedik. sanki önceden tanıdığı birini arıyomuş gibi yaptık. siz şu kişi değilmisiniz biz eskiden aynı mahallede otururduk hatırladınızmı ben şu şu kişiyim falan filan. sonra o da ben değlim dedi sonra muhabbet şekillendi. tabi erkekte kızı beğendiki yazdı.. sonra çok zaman sonra gerçeği söylemişti. o da iyi yapmışsın seni tanıdım dedi:))

Ayy peki ben simdi napiyim(gercegi soylemek disinda) ? . Olan oldu bir kere onemli olan su andan sonrasi yani

Malesef bir daha tovbe birine iyi gunler kusura bakmayin demicem , hep beceriksizligim yuzunden napiyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…