- 28 Ocak 2009
- 34.570
- 58.336
- 1.123
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Yok canım bu mesajta olmaz.Karar verdim eklediğim için sorun olmadı sizin için dimi biraz kendimi kötü hissettimde cevap gelmeyince diye bi mesaj atmayi dusunuyorum fikirlerinizi alayim ?
Konu sahibinin annesi ile karşıdaki kişinin babası iş arkadaşıymış eskiden aslında elinde güzel bir tanışma nedeni vardı.Acaba ortak bir konudan bir soru sorarak muhabbet mi acsan? Facebookda gorebildigin bilgilerinden ortak bir noktaniz var mi? Memleket, yasanilan yer, okul, is gibi?
Yok canım bu mesajta olmaz.
Evet ama dedigim gibi aileleri su an karistirmak istemiyorum , kulaktan kulaga cok buyuk boyutlara varabilir hani.Konu sahibinin annesi ile karşıdaki kişinin babası iş arkadaşıymış eskiden aslında elinde güzel bir tanışma nedeni vardı.
Baska fikir cikmazsa en son carem olucak yazicam napiyimbence böyle beklemektense gelişine salla bi konu aç aman ya
belirsizlik ortadan kalksın
evet ama o nedeni konu sahibi en basta yok etti :)) eger o konuyla ilgili bisey soylerse iyice yalanci konumuna duserKonu sahibinin annesi ile karşıdaki kişinin babası iş arkadaşıymış eskiden aslında elinde güzel bir tanışma nedeni vardı.
Baska fikir cikmazsa en son carem olucak yazicam napiyim
Arkadaş listende ekli değil mi yani kabul etmiş gözüküyor eğer öyleyse chat kısmında açık gözüküyorsa selam yaz gitsin.
Yok iste online degil , telefondan giriyor galiba :SArkadaş listende ekli değil mi yani kabul etmiş gözüküyor eğer öyleyse chat kısmında açık gözüküyorsa selam yaz gitsin.
Yok malesef :SBabasının Facebooku falan var mı hani aa babanı gördüm annemin iş arkadaşı falan desen
Mobil diye gözükür chat kısmında sende giriyorsa köşede.Yok iste online degil , telefondan giriyor galiba :S
O ne kiz begeni isareti anlamadimya şu beğeni işareti var ya messengarda yolla ondan aa pardon elim çarpmış dersin çünkü en çok yapılan hatadır kullanan herkes bilir
Yaa ben olsam artik "pardon, yanlislikla oldu" temali bisey yazmam...O ne kiz begeni isareti anlamadim
Olabilir , direk selam yazarimda gerisini nasil getiriyim ?Sonra erkek avina cikmis kiz gibi gorunmek istemem gozuneMobil diye gözükür chat kısmında sende giriyorsa köşede.
Yaa ben olsam artik "pardon, yanlislikla oldu" temali bisey yazmam...
Kizlar yine yanlislikla oldu pardon dersem kesin beni siler
Kizlar yine yanlislikla oldu pardon dersem kesin beni siler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?