- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Oyle oldu malesefyanlış mesaj yanlış..
keşke ne yazayım diye sorsaydın.. kapıyı kapatmışsın, yabancı profilden mesaj atmışsın.. ters olmuş biraz.
Kanadahangi ülkedesin?
Böyle şeylere hiç gerek yok kendini tanıtan bir mesaj at,ben x hanımın kızıyım annemle babanız iş arkadaşıymış annemin x amcaya selamı var diye mesaj atın o zaman karşılık alırsınız.Kizlar bu adam yazmiycak gibi ki su ana kadar da yazmadi 12 saat gecti aradan . Simdi taktik zamani bu cocugun ilgisini nasil cekicez yani napiyim su andan sonra sizlere muhtacim. Biraz profilinden kisiliginden bahsediyim ki ona gore biseyler bulalim . Yurtdisina seyahat etmeyi seviyor , 30 yaslarinda , calisan biri . Birde sey dusunuyorum Ben yurtdisindayim acaba onla alakali bi paylasim yapsam profilimde ilgisini cekermi veya guzel ciktigim bi fotoyu mu atsam , 3. bi sik da memleketimiz ayni , sehirle alakali mi bisey paylasiyim da ilgisini ceksin ? Sizler ne dusunuyorsunuz , iyice karar vermeden ikinci bi adim atmayi dusunmuyorum .
Iyide ben yanlislikla ekledim diye mesaj attim . Simdi bunuda yazarsam tescilli yalanci olurumBöyle şeylere hiç gerek yok kendini tanıtan bir mesaj at,ben x hanımın kızıyım annemle babanız iş arkadaşıymış annemin x amcaya selamı var diye mesaj atın o zaman karşılık alırsınız.
Kanada
Elinizde çok güzel bir fırsat varken neden öyle bir mesaj attınız ki?Iyide ben yanlislikla ekledim diye mesaj attim . Simdi bunuda yazarsam tescilli yalanci olurum
şöyle diyebilirsin, "merhaba sanırım siz de Kanadadasınız (öyle olmadığını bilsen bile karıştırma), daha önce sizi görmüş gibiyim :) "
battı balık yan gider, bir de böyle dene istersen :)
Kiz bunu diyemem inanilirligi sifir yani
hahaha ben senin yerinde olsam "insan bir önemli değil der, bir merak eder ne soğukkanlısın bea" derdim al sana sohbet konusu
Sormayin aceleciligimin kurbani oldum resmen :SElinizde çok güzel bir fırsat varken neden öyle bir mesaj attınız ki?
Kiz derim bak bu mantikli ama , sonradan arkamdan aa bak tanimadigi erkege neler diyo vs denilmesini istemiyorumhahaha ben senin yerinde olsam "insan bir önemli değil der, bir merak eder ne soğukkanlısın bea" derdim al sana sohbet konusu
Kiz derim bak bu mantikli ama , sonradan arkamdan aa bak tanimadigi erkege neler diyo vs denilmesini istemiyorum
Dogru ama oda cikarmadi hani arkadasliktan .Yalan söyledim, tanışmak istedim ekledim kabul etmenizi beklemiyordum edince heyecanlandım afalladım böyle bir bahane uydurdum falan deyin bence. Bu noktadan sonra toparlanmaz çünkü. Cevap vermezse de silin gitsin bir daha nerede göreceksiniz? Yanlışlıkla oldu iyi günler deyip de hala arkadaşlıktan çıkarmamak yeterince garip duruyor çünkü.
Iyide ben yanlislikla ekledim diye mesaj attim . Simdi bunuda yazarsam tescilli yalanci olurum
Simdi aileleri araya katmak istemiyorum cunku annem babam bilmiyor , o babasina soyler oyle kulaktan kulaga tum sehir benim onu ekledigimi duyar , yani cok dallandirip budaklandirmak istemiyorum .Olursun tabi, dedik sana acik acik soyle kim oldugunu diye.
Siz çıkardınız sanıyordur belki farkında bile değildir. Adam da bir garip her ekleyeni kabul ediyor.Dogru ama oda cikarmadi hani arkadasliktan .
Simdi aileleri araya katmak istemiyorum cunku annem babam bilmiyor , o babasina soyler oyle kulaktan kulaga tum sehir benim onu ekledigimi duyar , yani cok dallandirip budaklandirmak istemiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?