- 27 Şubat 2013
- 6.231
- 15.033
- 498
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Aynen canim dalga mi geciyor benle derimAynı fikirdeyim seninle yani bana böyle bir mesaj gelse direk engellerim.Konu sahibi keşke böyle tuhaf mesajlar atmasaydı.
3 gunde cevap veren cocugun bu mesaja cevap verme olasiligi cok dusuk benceaman zaten 3 günde cevap veriyor. Ne beklediğini unutursun o arada
Aynen yaa ama inan cok kotu bi zamanlamaydi mesajin geldigi an, Simdi asil soru ne cevap yazicagim :) Hic annemi soylemiycem cunku en basta zaten yanlislikla eklemisim diye yazmistim ya :S
Aynen sorma dilim yandi simdi temkinli davraniyorum, Valla ya tanimiyo ya da hatirlamiyo ne yazsam acaba
Vallahi yazip gonderdim , artik ne dusunurse dusunsun batti balik yan giderkonuyu okudum, muhabbet açamadığın için işin zor bence. bir de "beni basit sanmasın" falan, bu düşünceler çok gereksiz. öyle düşünen adam zaten sizin muhattabınız olmamalıdır, içinizden geldiği gibi yaşasanıza. son attığın mesaja, "tanışabiliriz ama siz de isterseniz :)" ekle bari. cevap verilecek bir şey yazmamışsın çünkü.
Sakin ol kizzzYani ama bilmiyorum bana cevap vermeyecek gibime geliyor, sankicdalga gecermis gibi tanisiyor muyuz hayir tanismiyoruz ok by gibiinsallah yanilirim, hanicbir sohbet konusu acsan daha iyiydi sanki
Sakin kizlar tanışabiliriz ama siz de isterseniz :) dedim ardindan gonderdim hala cevap yok uyuyo herhalAynı fikirdeyim seninle yani bana böyle bir mesaj gelse direk engellerim.Konu sahibi keşke böyle tuhaf mesajlar atmasaydı.
Sanki durumu duzellttim gibi tanışabiliriz ama siz de isterseniz :) yazdim o mesajin ardindan , yarina kadar catlarim heraldeaman zaten 3 günde cevap veriyor. Ne beklediğini unutursun o arada
Guzeeeeel begendim bunu helalSakin ol kizzzAha kapiyi actim ve tanışabiliriz ama siz de isterseniz :) ekledim sonuna gonderdim napiyim aman rezil olcaim kadar oldum zaten
Sakin kizlar tanışabiliriz ama siz de isterseniz :) dedim ardindan gonderdim hala cevap yok uyuyo herhal
Kendi atimi bilmiyorum ama ata binerken var fotosu onu gordum yaniCanim atlarla ilgili demissin ya. At bindigi fotograflari mi var facebookunda yoksa at yarisi falan mi oynuyo ya da kendi ati mi var hangisi?
Sakin kizlar tanışabiliriz ama siz de isterseniz :) dedim ardindan gonderdim hala cevap yok uyuyo herhal
Deli cesareti geldi bi andaGuzeeeeel begendim bunu helal
Kendi atimi bilmiyorum ama ata binerken var fotosu onu gordum yani
Iste bende detayli bilmiyorum ama belliki hobi olarak at biniyor tahminimce .Atlarla iliskisi ne bu adamin? Bu konuyla ilgili fikir üretilebilir bence
Hayir canim :)Istanbulda mi yasiyo bu adam bu arada?
Iste bende detayli bilmiyorum ama belliki hobi olarak at biniyor tahminimce .
Hayir canim :)
Daha acmamis oyle gorunuyor , memleket turkiye zipzipYazdigin mesajlar görülmemis mi hala? Memleketi neresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?