- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Kirli sakal biyik desek tam olur sanirimMüstakbel eniste biyikli mi
Kirli sakal biyik desek tam olur sanirim
Tam yasini bilmiyorum da zipzip taktin sen benim mustakbel facebook askimaTan olarak kac yas var aranizda
Gacin erkek vaaaGaç gaç gaç
Derin bi nefes alip pozitif dusuneyimde insallah evde uyuyordur misil misil , partyde discoda kizlarla degildir
Insallah bacilarInsaAllah temennimiz odur
Insallah bacilar, dusununce bile kiskanclik krizlerine giriyorum ve adam benim hicbiseyim su anlik , bide evlensek disari cikarttirmam heralde
Sakaydı kiz simdi gercek sanip banlancamGacin erkek vaaa
Hele bi dugun olsun , hepiniz davetlisiniz , kadinlar matinesi gibi cosariz vallahiiDüğüne gelirim bak demedi deme
Tum yetkililere duyurulur , aramizda gecen ufak bir sakaydi gercekle hicbir baglantisi olmayip tamamen hayal urunudurSakaydı kiz simdi gercek sanip banlancam
Hele bi dugun olsun , hepiniz davetlisiniz , kadinlar matinesi gibi cosariz vallahii. Aman hemende havalaniyorum , kucuk beyden henuz yanit gelmedi ama olsun yaa hayal kurmakta biseydir
hakkında hayırlısı olsun şekerim.eğer hayırsız olacaksa geri dursun.hayırlıysa seninle olsun :)Aynen , icimdeki kurdu doktum onune , istiyosan tanisalim dedim daha net olamazdim hani ,artik hayir mi der engeller mi siler mi yoksa tam tersi mi olur bilemicem , artik ne cevap verirse buraya geliyorum yine
Amiiin insallah , En bastanda soyluyorum hayirliysa olsun degilse uzak olsun bendenhakkında hayırlısı olsun şekerim.eğer hayırsız olacaksa geri dursun.hayırlıysa seninle olsun :)
Tam yasini bilmiyorum da zipzip taktin sen benim mustakbel facebook askima, taniyorsan tanistir beni
Sabahi iple cekiyoruuuuzKizlarr ben kactim acayip uykum var
, sizde fazla takilmayin buralar bensiz pek tekin degil
iyi geceler canımKizlarr ben kactim acayip uykum var
, sizde fazla takilmayin buralar bensiz pek tekin degil
Senin gazinla ben de mi yazsam birine acabaaa
Ama iki haftadir o bana yazmiyorDurduğun hata canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?