- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Tirt cikti bizimkiYok olmaz o zaman
kizzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cevapp geldiiiiiiiiiiiitamam neredensin yazdii gulucukle hemdeeeeeee
yazdimmm onu sordum daha cevap yok her zamanki gibiayyy hele sukurrr zamanlamamda harikaymis... hadi hemen tanismaya basla
30 dan daha buyuk oldugunu sanmiyorum ya ,Yok be ne tanicam. Muhabbet ediyoruz iste burda kiz kizaYa yasi sandigindan daha büyükse canim?
ya denk gelmiyorsunuz siz sanirm neyse onceki gunlere gore daha iyi suanyazdimmm onu sordum daha cevap yok her zamanki gibi
Beni gaza getirdiniz amaa sira sizde hadi yazzzSenin gazinla ben de mi yazsam birine acabaaa
1 saat once atmis cocuk benden daha erken uyaniyo ya helal vallaya denk gelmiyorsunuz siz sanirm neyse onceki gunlere gore daha iyi suan
1 saat once atmis cocuk benden daha erken uyaniyo ya helal valla, cok sukur ben 3 gun beklediigimi bilirim bunaada sukur
kizzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cevapp geldiiiiiiiiiiiitamam neredensin yazdii gulucukle hemdeeeeeee
Ne alemsiniz ya cok güldüm..Beni gaza getirdiniz amaa sira sizde hadi yazzz
vaaaaay iste bukizzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cevapp geldiiiiiiiiiiiitamam neredensin yazdii gulucukle hemdeeeeeee
Hepimizin burda eli kulagindaayy neler olmus buradahepinize selam kizlar umarim bugun akici bir iletisim kurmayi basarirlar yoksa catlicam
Haha benim durum farkli biraz canım o yuzden yazmamam daha mantikliBeni gaza getirdiniz amaa sira sizde hadi yazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?