Annemin is arkadasinin oglu

Bunlar kafayi benle bozmuslar falan diye dusunur heralde , yuzlerce kadin , ben ve helloeverybody icin ne cabalar sarfediyo gozleri dolar insanin

Memleket derken sehir olarak aslen nereli yani

Kiz inan dediklerin sanki cikti yaa mesaj geldigi gibi senin dun aksam yazdigin geldi aklima , hemen pes etme demistin ya , gerci su an nasil bi cevap gelicegini bilmiyoruz ama insallah olumludur
Ay kiz bazen ben dusunuyorum burda anlatiyoruz her seyi ya bahsettigimiz kisiler okuyorsa diye aklim cikiyor
Rahat ol cevap gelir o mesajaaaa

Kiz inan dediklerin sanki cikti yaa mesaj geldigi gibi senin dun aksam yazdigin geldi aklima , hemen pes etme demistin ya , gerci su an nasil bi cevap gelicegini bilmiyoruz ama insallah olumludur
bak doğru demişim demekki iyiki pes etmedin olumlu yada olumsuz ne olursa olsun en azından ben elimden geleni yaptım diyebileceksin canım.sonradan keşke sabır etseydim,keşke mesaj atsaydım diyecek bişeyin olmayacak.cevap verirse yaz he merak ediyorum bende

Ay kiz bazen ben dusunuyorum burda anlatiyoruz her seyi ya bahsettigimiz kisiler okuyorsa diye aklim cikiyor
Rahat ol cevap gelir o mesajaaaa
Hic sormaaa aynen bende nasil tedirgin oluyorum sorma , ama eminim su an benim durumumda olan binlerce kiz vardir turkiyede bende onlardan biriyim , No telas No panic kizlaar

Aynen , icimdeki kurdu doktum onune , istiyosan tanisalim dedim daha net olamazdim hani , artik hayir mi der engeller mi siler mi yoksa tam tersi mi olur bilemicem , artik ne cevap verirse buraya geliyorum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…