- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Bunlar kafayi benle bozmuslar falan diye dusunur heraldeKizlar dusunsenize cocuk bu siteyi okuyormus su an ve hersey ortada aman allahim bana yazan kizhelloeverybody ve yancilari
Daha acmamis oyle gorunuyor , memleket turkiye zipzip
Kiz inan dediklerin sanki cikti yaa mesaj geldigi gibi senin dun aksam yazdigin geldi aklima , hemen pes etme demistin yason gelişmeleri merakla takip ediyorum canım
Bunlar kafayi benle bozmuslar falan diye dusunur heralde, yuzlerce kadin , ben ve helloeverybody icin ne cabalar sarfediyo gozleri dolar insanin
Memleket derken sehir olarak aslen nereli yani
Ay kiz bazen ben dusunuyorum burda anlatiyoruz her seyi ya bahsettigimiz kisiler okuyorsa diye aklim cikiyorKiz inan dediklerin sanki cikti yaa mesaj geldigi gibi senin dun aksam yazdigin geldi aklima , hemen pes etme demistin ya, gerci su an nasil bi cevap gelicegini bilmiyoruz ama insallah olumludur
bak doğru demişim demekki iyiki pes etmedinKiz inan dediklerin sanki cikti yaa mesaj geldigi gibi senin dun aksam yazdigin geldi aklima , hemen pes etme demistin ya, gerci su an nasil bi cevap gelicegini bilmiyoruz ama insallah olumludur
Hic sormaaa aynen bende nasil tedirgin oluyorum sorma ,Ay kiz bazen ben dusunuyorum burda anlatiyoruz her seyi ya bahsettigimiz kisiler okuyorsa diye aklim cikiyor
Rahat ol cevap gelir o mesajaaaa
Ben de mi paylassam derdimi acaba ne zamandir icimde tutuyorumHic sormaaa aynen bende nasil tedirgin oluyorum sorma ,ama eminim su an benim durumumda olan binlerce kiz vardir turkiyede bende onlardan biriyim , No telas No panic kizlaar
Aynen , icimdeki kurdu doktum onune , istiyosan tanisalim dedim daha net olamazdim hani ,bak doğru demişim demekki iyiki pes etmedinolumlu yada olumsuz ne olursa olsun en azından ben elimden geleni yaptım diyebileceksin canım.sonradan keşke sabır etseydim,keşke mesaj atsaydım diyecek bişeyin olmayacak.cevap verirse yaz he merak ediyorum bende
Paylas canimBen de mi paylassam derdimi acaba ne zamandir icimde tutuyorum
Kizzz zaten paranoyak bi ruh halim var valla icim bi hos oluyoBelki de burayı okuyordur
Gülümsüyordur
Sahte bi hesap açıp gelmesin
Hahaha gece gece hic iyi gitmediPaylas canim, icinde tutma kokar diye igrenc bi espri yaparmisim simdi
YA O COCUK BENSEM ??? HIC DUSUNDUNUZ MUBelki de burayı okuyordur
Gülümsüyordur
Sahte bi hesap açıp gelmesin
Aboov braindamage biyiklarin oldugunu bilmiyordumHahaha gece gece hic iyi gitmediiste dert degil demek ki tam o yuzden pek konu acmaya deger mi bilmiyorum
Biz ne konular gorduk ohhooo, sende ac kardisim
YA O COCUK BENSEM ??? HIC DUSUNDUNUZ MU
Hahaha gece gece hic iyi gitmediiste dert degil demek ki tam o yuzden pek konu acmaya deger mi bilmiyorum
Biz ne konular gorduk ohhooo, sende ac kardisim
Kizzz zaten paranoyak bi ruh halim var valla icim bi hos oluyo
Aboov braindamage biyiklarin oldugunu bilmiyordum
Hahaha gece gece hic iyi gitmediiste dert degil demek ki tam o yuzden pek konu acmaya deger mi bilmiyorum
YA O COCUK BENSEM ??? HIC DUSUNDUNUZ MU
Vaaaaayyyy biyikli enisteAboov braindamage biyiklarin oldugunu bilmiyordum
Gaç gaç gaçTövbe Bismillah
Kaçın
Derin bi nefes alip pozitif dusuneyimde insallah evde uyuyordur misil misil , partyde discoda kizlarla degildirSakın ol canım sakin
Bardağın dolu tarafina bakalım
Şöyle ki;
Burayı okuyor ve hoşuna gittiği içinde
Sana hemen cevap vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?