- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Yaaa haftasonu sensiziz o zamannbak bende üzüldüm şimdi halime. üzülmekte ziyade patronumun düşüncesizliğine kızıyorum
hafta sonu internete giremiycem. pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum.. tüm gelişmeleri yaz..
neyse beni bırak hedefe odaklan :)
Dogru ben cevap yazdigina sukrediyim en iyisi
Aaaa gercekten miiiTuhh ya uzuldum senin acindan , ama belki oda calisiyordur bilmiyorum kii
kizzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cevapp geldiiiiiiiiiiiitamam neredensin yazdii gulucukle hemdeeeeeee
Yaaa haftasonu sensiziz o zamann, insallah hayirli haberlerle p.tesi gorusuurz canimm , hayirli islerr
Beni sizler yarattiniz dermisim , siz beni gaza getirdiniz simdide ben sizi gaza getircem oyle ggorunuyorCesaretlendiriyorsun beni helloeverybody
Gelisme var mi canim
Kizlar inanmiycaksiniz ama hala cevap yok sinirden catliycam yeminleNeler olduuuuuuuu meraktayiz
Ah bir baslayabilse sohbett , ama baslayamiyor iste1 aya anca sohbet ilerler.
Ay bu cocuk nasil bir bussinesman da mesaja ancak saattler sonra cevap yazbiliyor gerildimKizlar inanmiycaksiniz ama hala cevap yok sinirden catliycam yeminle
Aynen sorma , cok mesgul kucuk bey coookAy bu cocuk nasil bir bussinesman da mesaja ancak saattler sonra cevap yazbiliyor gerildim
Facebooka en son ne zaman girmis pekiAynen sorma , cok mesgul kucuk bey coook, ama eger konusmaya baslarsak sorucam ona hesabini yarim gundur bekliyorum bildigin iskence
Aynen sorma , cok mesgul kucuk bey coook, ama eger konusmaya baslarsak sorucam ona hesabini yarim gundur bekliyorum bildigin iskence
En son bana yazdigi zamanFacebooka en son ne zaman girmis peki
Ayy hayir ya insallah yoktur oyle bisey , hem sevgilisi falan olsa kesin facebook adresi sifresi kizda olur oda beni arkadasliga kabul etmezdi diye tahmin ediyorumBelki de hayatinda biri var ve denenip denenmedigi konusunda emin olamadigi icin cevap vermekten cekiniyodur. Bi süre sevgilisini gözlemleyip emin olduktan sonra cevap verecektir
ya insallah oyledir aklima farkli seyler de geliyo hanidemekki intetneti pek kullanmiyor.. belki telefonu akilli deil :) o zaman sizin iletisim pek guc vesselam..
ayoll nasil erkeksin sen seninle tanismak isteyen guzel bir kiz var cokmu cevresnde sosyal biri diye dusunmeye basladm yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?