Annemin is arkadasinin oglu

Canım cvp gelmesine çok sevindim de

Hadi o geç yazıyor bilmiyorum neden

Peki sen messenger kullanmıyor musun

Anında cvp versen

Ömrümüz gitti yahu

Eee sen ne yazdin peki onaaa, bisey yazmadim dersen kalpten giderim
O ayni memleketteniz diyince bende sanki bilmiyormuscasina aaa oylemii dedimm , sonr beni nerden buldun dedi bende ortak bi gruba uyeyiz dedim once yanlislikla arkadasliga ekledim , fotolarinizi gordumde vazgectim arkadasliktan cikarmaya dedim, sonra atlari seviyo demistim size , atlari cok seviyorsunuz galiba dedim nasil olmuss
Hakkat cok dedikoducuyuz, konuya yazılınca damladım hemen gene merakımdan : )

Cevap vermiş de ne yazmış onu bilmiyoruz diyeymiş iyiymiş bizi salladı iyice kendini geliştirdi hanım kızımız
Tavsiyeleriniz meyve veriyo hanimlarrr

Hadi hayırlısı :)
Baya baya adama beğenini belirtmişsin valla harikasın.
Ben olsaydım uzaktan baka kalırdım
ben asil ben olsam bende uzaktan bakardim , ama eger ben bisey yazmasaydim belki beni arkadasliktan cikarirdi , biraz ayagi alissin sonra ben kendimi naza cekicem o gorur o ama bi ayagi alissin hele

bacım özet geçer misin okuyamadım vaktim az ama merak ediyorum

merhama yazdın . o da tanışıyor muyuz yazdı
Evet canim sonradan soyle cevap yazdim
Beni taniyor olamazsiniz bende sizi tanimiyorum ama tanışabiliriz eger isterseniz dedim
Tamam neredensin dedi
Nerde yasadigimi yazdim kendisinin nerde yasadigini sordum
Oda nerde yasdigini yazdi , galiba ayni memleketteniz dedi , sen beni nerden buldun peki duíye yazdi
Bende ayni gruba uyeyiz yanlislikla ekledim sizi , fotolarinizi goruncce cikarmaktan vazgectim dedim ,Atlari seviyo diye yazmistim gecmis sayfalarda , atlar hakkinda soru sordum,
dahaa cevap yok , 15 saattir bekliyorum

sen yapacağını yaptın artık yazma ve sürekli online olma o yazınca da geç cevap ver giem iyidir ilk adımı sen atmış olabilirsin ama sakince beklersen o senin peşinden koşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…