- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Eee sen ne yazdin peki onaaa, bisey yazmadim dersen kalpten giderim
Sorma kiz, aslında bu konuda pek dedikodu donmedi, fikir alisverisi sadecd ama olsunHakkat cok dedikoducuyuz, konuya yazılınca damladım hemen gene merakımdan : )
Eee sen ne yazdin peki onaaa, bisey yazmadim dersen kalpten giderim
Kendi memleketini yazmis , galiba ayni memleketteniz demis , peki sen beni nereden buldun diye sormus, cevap verdim de artik ertesi gune ancak cevap gelir gelde bekle o kadar
Kizlar can skintisindan 3 gundur birbirimize kac cumle gonderdigimizi saydim , tahmin edin bakalim
11 cumle 3 gunde,
herifin bi cumlesi icin 12 saat bekliyorum yaa yazik bana
Cevap vermiş de ne yazmış onu bilmiyoruz diyeymiş iyiymiş bizi salladı iyice kendini geliştirdi hanım kızımız
Yazmamis mi
Cevap vermiş de ne yazmış onu bilmiyoruz diyeymiş iyiymiş bizi salladı iyice kendini geliştirdi hanım kızımız
Valla of yaa yemin ederim 2 gundur ruyamda mesaj geldigini goruyorum uyku sersemi acip bakiyorum ama gelmemis , hala da cevap yok deliricem ya keske no mu falan istesede bitsin bu iskencceeeeeeeEn iyisi ben bu konuya 3 günde bi bakayım.
Bu herif cevap yazana kadar anca :)
O ayni memleketteniz diyince bende sanki bilmiyormuscasina aaa oylemii dedimmEee sen ne yazdin peki onaaa, bisey yazmadim dersen kalpten giderim
Hakkat cok dedikoducuyuz, konuya yazılınca damladım hemen gene merakımdan : )
Tavsiyeleriniz meyve veriyo hanimlarrrCevap vermiş de ne yazmış onu bilmiyoruz diyeymiş iyiymiş bizi salladı iyice kendini geliştirdi hanım kızımız
Evet yaa, ben ne yazicagimi bilirdim aama ilk gunlerden sik bogaz etmiyim diyorumNe meraksiz adam yahu
Ahh ahh bende bende su saat oldu cevap yokSana yazıkta bize değil mi
Meraktan ölüyoruz
Ama oluyor mu böyle
Bari fragman olsaydı
Hadi hayırlısı :)
Baya baya adama beğenini belirtmişsin valla harikasın.
Ben olsaydım uzaktan baka kalırdım
Nerde kaldiydin en sonbacım özet geçer misin okuyamadım vaktim az ama merak ediyorum
merhama yazdın . o da tanışıyor muyuz yazdıNerde kaldiydin en sonona göre yaziyim canim
Evet canim sonradan soyle cevap yazdimmerhama yazdın . o da tanışıyor muyuz yazdı
sen yapacağını yaptın artık yazma ve sürekli online olma o yazınca da geç cevap ver giem iyidir ilk adımı sen atmış olabilirsin ama sakince beklersen o senin peşinden koşarEvet canim sonradan soyle cevap yazdim
Beni taniyor olamazsiniz bende sizi tanimiyorum ama tanışabiliriz eger isterseniz dedim
Tamam neredensin dedi
Nerde yasadigimi yazdim kendisinin nerde yasadigini sordum
Oda nerde yasdigini yazdi , galiba ayni memleketteniz dedi , sen beni nerden buldun peki duíye yazdi
Bende ayni gruba uyeyiz yanlislikla ekledim sizi , fotolarinizi goruncce cikarmaktan vazgectim dedim,Atlari seviyo diye yazmistim gecmis sayfalarda , atlar hakkinda soru sordum,
dahaa cevap yok , 15 saattir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?